Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

camları cam sil ile silebilirsin fısfıs mirkofiber bez ile güzel temizler yada bulaşık deterjanı da olabilir cam bezleri ile marketlerden alabilirsin. dün bimden aldım bedne ..

bizimki devamlı giyiniyor onun için haftalık yapıyorum yoksa hergün ütü yapmam gerekecek yine de .:KK17:

bu gidişle yapamayacağız :KK17::KK17:

ben alıştrdım ütüye kendi yapıyo her sabah :KK1: arada bn yapıorum bde bz işe geç gdioruz o yzden rahat oluyo sabah yapmak
nefret ediorum ben ütüden yaa benm büyük ablam psikopat gbi nevresmleri bile ütülüyo:KK47:

bende gidiyiim bgn bez alim bari dün aldım ama sanki cam için olmaz gbi pamuk bırakır gbi:KK50:
akşama yemek ne yapıcan ?? ben sultan kebabı denemek istiorum yaa hiç yapmadım geçen kuzenm yapmıştı çok beğendim tarf aldım denemeyi düşünüorum bgn :KK56: inş. çok vakit almaz

ben çok kirli değil ise camlarımı cam sil ile siliyorum fısfısla çok kolay oluyor. bu bezi kullanıyorum.
bu bezi tozda falan da kullanıyorum herşeyde mükemmel oluyor ayna silmeye birebir hiç iz bırakmıyor :KK34::KK34::KK34:

$karisik_400.jpg

kirli ise mesela bu hafta öyle yapmam lazım pislik içinde çünkü alt kat olduğu için hortumla yıkıyorum bi güzel cifliyorum da :KK34: yada diğer alternatif:
kovaya su içine az bişey bulaşık dterjanı ve cam bezi oda aşağıdaki işte

$cambez.jpg

böyle konuşuyorum ya çok temizlik bildiğim falan da yok :KK17::KK17:

süpersin :) varya seni duyan 7/24 evde hatun aklını temzlikle bozmuş sanır:KK1:
ama olsun bak yapmasanda en azından biliosun :KK34: ben korktum şimdi camları silcem die dahada berbat etmim:KK1:
başarıcam koydum kafaya

süpersin :) varya seni duyan 7/24 evde hatun aklını temzlikle bozmuş sanır:KK1:
ama olsun bak yapmasanda en azından biliosun :KK34: ben korktum şimdi camları silcem die dahada berbat etmim:KK1:
başarıcam koydum kafaya

yok canım çok bildiğimden değil temizlik reyonlarında genelde dikkatimi çektiği için alıyorum kullanıyorum. bimin ürünlerini çok seviyorum yakınn da bim var ise oraya gidip alabilirsin
normalde pahalı bu bezler biraz :KK53:

yemek sormuşşsun cevap yazmadan geçtim akşama ananemdeyiz :KK39: sultan kebabı ne yap bakalım bizimle de tarifini paylaş int görseline baktım üstü kaşarlı falan sanırım :KK34:

yok canım çok bildiğimden değil temizlik reyonlarında genelde dikkatimi çektiği için alıyorum kullanıyorum. bimin ürünlerini çok seviyorum yakınn da bim var ise oraya gidip alabilirsin
normalde pahalı bu bezler biraz :KK53:

yemek sormuşşsun cevap yazmadan geçtim akşama ananemdeyiz :KK39: sultan kebabı ne yap bakalım bizimle de tarifini paylaş int görseline baktım üstü kaşarlı falan sanırım :KK34:

evet cnm üstü kaşarlı , yufkayla yapılıo denicem bakalım:KK23:
bim çok var yakınımda akşam bi uğrarım ben bimi pek sevmiorum malum sahısa ait olduğu için :KK47: ama fiyatları başka yerlere oranla gercekten uygun en azndan temzlik bezlerimi alabilirm:KK34:

evet cnm üstü kaşarlı , yufkayla yapılıo denicem bakalım:KK23:
bim çok var yakınımda akşam bi uğrarım ben bimi pek sevmiorum malum sahısa ait olduğu için :KK47: ama fiyatları başka yerlere oranla gercekten uygun en azndan temzlik bezlerimi alabilirm:KK34:

yaparsan yarın verirsin tarifini bende denerim bigün :KK19: :KK39::KK39:

bazı ürünlerini ve aktüellerini takip ediyorum bende :KK76:

tamam cnm yaparsam yorumlarımı söyler tarf veririm tabiiii:KK66:)
oh sen rahatsın anne yemeği yceksin :)) aa dur yemek demişken kardeşimn sözünden fotolar koyim bak hem ikram ettiklerimizi de çektim :)):KK1:

evet bu akşam rahatım ama annemin teyzesi almanyaya gidiyor tüm aile olacak yani hizmet edeceğiz. bekliyorum resimleri

yemekler şahane gözüküyr he hepsini yediniz mi ? :KK1::KK1::KK1::KK1:

hepiniz siyah giyinmişsiniz :KK53: tekrar hayırlı olsun kardeşin için. senin facen var mı eklesene beni akşam evden kabul ederim :KK54:

yemekler şahane gözüküyr he hepsini yediniz mi ? :KK1::KK1::KK1::KK1:

hepiniz siyah giyinmişsiniz :KK53: tekrar hayırlı olsun kardeşin için. senin facen var mı eklesene beni akşam evden kabul ederim :KK54:

evet siyah gydik aslında önceden anlamıştık 3ümz sözlenen kardeşimde pembe gycekti snra aldığı elbse içine snmeynce oda syah gydi böle oldu yasta gbi:KK37:
faceim var hayatım özelden yaz bana ekliim hemen :)) ceylini ekledim arada faceden bakıom ona:KK51::KK51:

evet siyah gydik aslında önceden anlamıştık 3ümz sözlenen kardeşimde pembe gycekti snra aldığı elbse içine snmeynce oda syah gydi böle oldu yasta gbi:KK37:
faceim var hayatım özelden yaz bana ekliim hemen :)) ceylini ekledim arada faceden bakıom ona:KK51::KK51:

anladım gayet güzel olmuş tüm kardeşler siyah siyah

yolladım eklersin ceylin var bende :KK24:

anladım gayet güzel olmuş tüm kardeşler siyah siyah

yolladım eklersin ceylin var bende :KK24:

aynen ceylini grnce zaten emn oldum :KK66: kabul edersn eve gdnce cnm:KK54:
buarada yemeklern hepsi btti cdden yaa:KK1: ama onlarda kalabalık gelmişti bz zaten çok kalabalığız 5 kardeşiz :KK1: e bde ebrunun arkadasları falanda vardı btti valla eser kalmadı :KK56: herseyi silip süpürdük:KK1:

aynen ceylini grnce zaten emn oldum :KK66: kabul edersn eve gdnce cnm:KK54:
buarada yemeklern hepsi btti cdden yaa:KK1: ama onlarda kalabalık gelmişti bz zaten çok kalabalığız 5 kardeşiz :KK1: e bde ebrunun arkadasları falanda vardı btti valla eser kalmadı :KK56: herseyi silip süpürdük:KK1:

tamam akşam bakarım :KK34::KK34: akşama..

ne güzel afiyet olsun iyi yaptınız

bizim de aynen evlilik artık bana iyice alıştı.. :123: normal geliyor.. önceden garipsiyordum :KK1::KK1:
su arıtıcısı kullanışlı mıdır yada çok duyuyorum içme suyu için en güzeli falan diyorlar :KK76::KK76: sen işe kaçta gidiyorsun öyle ya :KK1::KK1:

burasının kötü diyorlar o yüzden kvdemden taşıyorduk arıtılmış suyu,aldık en sonunda biz de.
sözde minerali azalıyor fln diyorlar ama ne bilim canım damacana ile de uğraşılmıyor.
bana lezzetli geliyor içmesi güzel :)
bu arada işe haftaiçi 3 gibi gidiyorum.çocuklar okuldan çıkınca etüte geliyorlar ondan :) bir tek haftasonu sabahtan akşama full çalışıyorum.

burasının kötü diyorlar o yüzden kvdemden taşıyorduk arıtılmış suyu,aldık en sonunda biz de.
sözde minerali azalıyor fln diyorlar ama ne bilim canım damacana ile de uğraşılmıyor.
bana lezzetli geliyor içmesi güzel :)
bu arada işe haftaiçi 3 gibi gidiyorum.çocuklar okuldan çıkınca etüte geliyorlar ondan :) bir tek haftasonu sabahtan akşama full çalışıyorum.

anladım bizde damacana alıyoruz ama acaba hangisi daha sağlıklıdır diye de düşünüyorum. :KK34::KK34:

ne güzel iş o öyle ya gündüzleri 3 te oh :KK1::KK1:

günaydın herkese :KK31:

anladım bizde damacana alıyoruz ama acaba hangisi daha sağlıklıdır diye de düşünüyorum. :KK34::KK34:

ne güzel iş o öyle ya gündüzleri 3 te oh :KK1::KK1:

günaydın herkese :KK31:

günaydın :)

haftaiçi çok güzel de haftasonu pestilim çıkıyor :KK52:

bir araştır canım,damacana suları da biliyorsun bir ara çok muhabbeti geçti haberlerde.bir de pahalıya geliyor ya erikli falan içicem dersen :KK31::KK31:

günaydın :)

haftaiçi çok güzel de haftasonu pestilim çıkıyor :KK52:

bir araştır canım,damacana suları da biliyorsun bir ara çok muhabbeti geçti haberlerde.bir de pahalıya geliyor ya erikli falan içicem dersen :KK31::KK31:

haftasonu 1 gün vallahi bana ilaç gibi gelir yeterki haftaiçi az çalışayım :KK1:

hamidiye içiyoruz en azındn devlet onaylı diye tadı da diğerlerine göre çok fark ediyor :KK39:

haftasonu 1 gün vallahi bana ilaç gibi gelir yeterki haftaiçi az çalışayım :KK1:

hamidiye içiyoruz en azındn devlet onaylı diye tadı da diğerlerine göre çok fark ediyor :KK39:

çok şükür iyiyim,bu tempo iyi geldi bana.hafta içi 3 gün haftasonu da 1 gün gidiyorum.
bugün de maaşımı alıcam :KK16::KK16::KK16:

hamidiye duymuştum :KK34: özellikle yazın çok gidiyor içme suyu.bütün kardeşler toplanınca dayanmıyordu damacanalar bize :KK1:

X