Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

benim de aynı.iş,evlilik aynen devam :KK31::KK31:
su arıtıcısı aldık eşim onu monte etmekle uğraşıyor.çıksa da ben de mutfağa giricem,işe gidene kadar yemek hazırlamam lazım :)

bizim de aynen evlilik artık bana iyice alıştı.. :123: normal geliyor.. önceden garipsiyordum :KK1::KK1:
su arıtıcısı kullanışlı mıdır yada çok duyuyorum içme suyu için en güzeli falan diyorlar :KK76::KK76: sen işe kaçta gidiyorsun öyle ya :KK1::KK1:

ne kadar küçük anne olmuşşsun bende 23 yaşımdayım azcık daha zamanım var bekleyim falan diyordum.. maşallah arkadaş gibisinizdir kızınla :KK34:
inşallah 2. ye de hamilesindir. güzel haberlerini bekliyoruz :KK49::KK49::KK49:

oohhh maşallahhh ne gzel kızını büyütmüşsün bile:) inşallah 2.side yoldadır:) bnde 24 yaşındayım geçen yıl haziranda evlendim ... çalışıyorum ben ... öle işte bebek falan yok düşünmüyoruz henüz ama senin gbi genç anneleri grdükçe geç mi kalıyorum acaba die düşünüyorum :))))

Speedy erken filan değil senin için anneliğe doyum olmuyor ben kötü bir evlilik yapmıştım ama kızım iyi ki doğmuş :)

Burcu Allah mutlu etsin canım,sende düşünmeye bak bence :KK66:

Bu arada bugün adet oldum artık sanırım,ilk ayımız ve ilk gecikmemdi neden böyle oldu anlamadım ama Ekimi bekliycez:KK34:

Speedy erken filan değil senin için anneliğe doyum olmuyor ben kötü bir evlilik yapmıştım ama kızım iyi ki doğmuş :)

Bu arada bugün adet oldum artık sanırım,ilk ayımız ve ilk gecikmemdi neden böyle oldu anlamadım ama Ekimi bekliycez:KK34:

hala hazır değilim ben malesef. maddi açıdan da biraz rahatlamamız lazım tabi sorun tek benim yaşım değil. ikisi bir arada..
evlilk kötü olsa da ne güzel evladın olmuş :KK34: güle güle büyüsün. 2. içinde bu ay kısmet değilmiş önümüzdeki ay yine denersiniz :KK1::KK1:

hala hazır değilim ben malesef. maddi açıdan da biraz rahatlamamız lazım tabi sorun tek benim yaşım değil. ikisi bir arada..
evlilk kötü olsa da ne güzel evladın olmuş :KK34: güle güle büyüsün. 2. içinde bu ay kısmet değilmiş önümüzdeki ay yine denersiniz :KK1::KK1:

Himm o zaman hayırlısı olsun :) Ekime nasip inşallah evet,vardır bunda da bir hayır :KK66:

bekleriz azcık paşa bey tamam bizde özledik bekliyoruz ama biraz daha dursun sen ne zaman hazır olursan öyle gelsin :emir_bebek::emir_bebek: :nazar:

valla bana kalmış olsa hemen olsun diyorum sipaydım son zamanlar çok zormuş gerçekten 9 ay çok rahat geçti son bi kaç hafta ızdırap gibi resmen :KK5:
Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin de katlanırız biz :nazar:

walla canım bizi beklersen kaanımız 3 yaşında girdiğinde anca arkadaşı olurr:KK53::KK53: Bebeğime en az 1 yıl kendim bakmak istiyorum bu yüzdende hem borçları tamamen bitirmek hemde kenara köşeye para atmak lazım yoksa tek maaşla idare edilcek gibi değil:KK52::KK52: Bide sayın başbakanımız 3 çocuk diyo yaa biz bu zor durumlarda bu kadar kısıtlı şartlarda 1. yi bile yapamıyoruzki kalmış 3 :KK47::KK47::KK47::KK47:

oo olmaz ki ama teyzesi beraber büyütcektik hem :KK4:
şaka bi yana ne zaman kendinizi hazır hissediyorsanız o zaman olsun hayırlısıyla canım,
bizimde borçlar var ama Allahım nasip etti çok şükür bir şekilde idare edicez artık,
yemicez yedircez giymicez giydircez misali :KK9:

valla bana kalmış olsa hemen olsun diyorum sipaydım son zamanlar çok zormuş gerçekten 9 ay çok rahat geçti son bi kaç hafta ızdırap gibi resmen :KK5:
Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin de katlanırız biz :nazar:

o zaman beklemesin gelsin son zamanlar o sıkışıyor seni rahatsız ediyor. ikiniz içinde cidden zor. 30 ekim doğum tarihi olacak değil mi değişmedi.. :KK34:
borç hiç bitmiyor ki bizim ev kredisinin daha 8,5 yılı var :KK14: öde öde bitmez :KK23: diğer borçlarımız bitse daha rahat olcaz. :KK5:

ilk aymış zaten takma olur mutlaka denemeye devam:KK1:
ben isterim aslında ama iş yüzünden sürekli ertelemek durumundayım işe ara veremem bakalım nolcak ilerde, bde braz fazla alıştık rahata sanki çocuk herşeye engel olur gbi gelio o yzden doğru zaman değil die düşünüyorum .. hayrlısı herşeyin...ama bi kızım olsun isterm ilerde:KK16:

brc88 ne yaptın dün akşam ?

ben tam 2,5 saat ütü yaptım 13 gömlek 2 kumaş pantalon ütüledim :KK14: ve tabi diğerleri

Son düzenleme:
ilk aymış zaten takma olur mutlaka denemeye devam:KK1:
ben isterim aslında ama iş yüzünden sürekli ertelemek durumundayım işe ara veremem bakalım nolcak ilerde, bde braz fazla alıştık rahata sanki çocuk herşeye engel olur gbi gelio o yzden doğru zaman değil die düşünüyorum .. hayrlısı herşeyin...ama bi kızım olsun isterm ilerde:KK16:

Bak sonra senin de uzun bir süre olmazsa çok zaman geçer onu da göz önünde bulundur :) Benim eşim istiyor ama daha çok etrafımdakiler yap yap dediği için düşünmeye başladım galiba :KK53:

brc88 ne yaptın dün akşam ?

ben tam 2,5 saat ütü yaptım 13 gömlek 2 kumaş pantalon ütüledim :KK14: ve tabi diğerleri

ayyy cnm benm yaaa saol tatlım temzlik yapıcağımı hatrladıın için:)) valla motive oldum :))
aynen anlatıorum dün akşamı:)
eşim bnden önce evdeydi kombiciler geldi onlarla uğraşıodu bnde iş çıkışı markete gttim temizlik reyonundayım onlar bana bakıo ben onlara:KK1: neyse aldım bkaç sey geçtim eve yemeği yiyince mayıştım dedim salla hiç bişi yapma keyf yap:KK1:

geçen hafta muhteşem y.yılın sonunu izleyememiştim ddm netten onu izlim laptopta eşimde .. ver dizi izlicem dedim araba bakıom snra vercem ddi bnm laptopta kaynanamda evdede baska yok :KK43: neyse ddim o bakana kadar bari mutfağı topliim topladım sanırım sonra bi gaza geldim evi süpüriim dedim komple alt katı süpürdüm snra mutfağı sildim, büyük salonu sildim, oturma odasını sildim :))
buarada viledayla değil elimle sildim oturarak (ablam öyle yap demişti) sana yemn ediorum abartmıorum su simsiyah oldu :KK17: ama böle kirli su gbi değil sanki kömür eritmişsin gbi öyle diyim:KK53:

ev bildiğin leş gbiymiş tabi içime snmedi 1 kez daha sildim :KK51: snra oturma odasını ve mutfağı sildim yne aynı şekilde :KK31:

sonra bi banyo yaptım kendime geldim kahve yapıp sigara yakıp öyle izledim mhteşem yüzyılı temz mutfağımda:KK14::KK1:
ama yoruldum yaa ne yalan söylim ay eşimi grmen lazım şok oldu:KK53: peşimde dolaşıo sürekli napıo bu die:KK1: gzlerine inanamadı :KK52:

ama iyi oldu bgnde çamaşır yıkıcam , banyoları temzlicem bde nevresm değiştrcem 2 dizim brden vr baska bişi yapamam:KK1:
haftasonuna kadar yapcam ufak ufak h.sonuda üst katı temzlicem:KK76:

Bak sonra senin de uzun bir süre olmazsa çok zaman geçer onu da göz önünde bulundur :) Benim eşim istiyor ama daha çok etrafımdakiler yap yap dediği için düşünmeye başladım galiba :KK53:

ayy allah korusun ya uzun bi süre olmamasıda gercekten kötü olur :KK43:( ne biliim erken gbi gelio en azndan şu 2. evlilik yıldönümzde geçsin sonra bakarız artık:KK34: çok ta uzatmamak lazım haklısın aslında:18:

ayy allah korusun ya uzun bi süre olmamasıda gercekten kötü olur :KK43:( ne biliim erken gbi gelio en azndan şu 2. evlilik yıldönümzde geçsin sonra bakarız artık:KK34: çok ta uzatmamak lazım haklısın aslında:18:

Rabbim hayırlı zaman da nasip etsin inşallah.. Belim kopuyor yahu,bu ay herşeyim anormal oldu benim :KK50:

ayyy cnm benm yaaa saol tatlım temzlik yapıcağımı hatrladıın için:)) valla motive oldum :))
aynen anlatıorum dün akşamı:)
eşim bnden önce evdeydi kombiciler geldi onlarla uğraşıodu bnde iş çıkışı markete gttim temizlik reyonundayım onlar bana bakıo ben onlara:KK1: neyse aldım bkaç sey geçtim eve yemeği yiyince mayıştım dedim salla hiç bişi yapma keyf yap:KK1:

geçen hafta muhteşem y.yılın sonunu izleyememiştim ddm netten onu izlim laptopta eşimde .. ver dizi izlicem dedim araba bakıom snra vercem ddi bnm laptopta kaynanamda evdede baska yok :KK43: neyse ddim o bakana kadar bari mutfağı topliim topladım sanırım sonra bi gaza geldim evi süpüriim dedim komple alt katı süpürdüm snra mutfağı sildim, büyük salonu sildim, oturma odasını sildim :))
buarada viledayla değil elimle sildim oturarak (ablam öyle yap demişti) sana yemn ediorum abartmıorum su simsiyah oldu :KK17: ama böle kirli su gbi değil sanki kömür eritmişsin gbi öyle diyim:KK53:

ev bildiğin leş gbiymiş tabi içime snmedi 1 kez daha sildim :KK51: snra oturma odasını ve mutfağı sildim yne aynı şekilde :KK31:

sonra bi banyo yaptım kendime geldim kahve yapıp sigara yakıp öyle izledim mhteşem yüzyılı temz mutfağımda:KK14::KK1:
ama yoruldum yaa ne yalan söylim ay eşimi grmen lazım şok oldu:KK53: peşimde dolaşıo sürekli napıo bu die:KK1: gzlerine inanamadı :KK52:

ama iyi oldu bgnde çamaşır yıkıcam , banyoları temzlicem bde nevresm değiştrcem 2 dizim brden vr baska bişi yapamam:KK1:
haftasonuna kadar yapcam ufak ufak h.sonuda üst katı temzlicem:KK76:

DÜN AKŞAMDA aklımdaydın ütü yaparken.. :KK1: bu arada maşallah destan yazmışşsın :KK53::KK53::KK53:

temizliğe başladın mı içine bir heves geliyor yaptıkça yapıyorsun. merak etme bizim evdende o toz pislik çıkıyor. hele benim mutfağımın yeri artık nefret ettim ya.
hergün siliyorum neredeyse en kötü ıslak mendille üstünden geçiyorum. cam açık olduğu için tüm toz eve giriyor cam önleri de öyle haftasonuna camlarımı halledeyim diyorum önü simsiyah oldu artık... :KK17:

hergün tek tek yapınca daha az yoruluyorsun.. yada bilmiyorum bana öyle geliyor.. dizi günleri ütü yapmakta keyifli oluyor :KK9: arada eşini de çalıştır süpürgeyi o yapsın mesela erkek kuvveti daha iyi yapar işe yarasın...
yerleri büyük temizlik yapınca bende elle siliyorum çok daha iyi toplanıyor pislikler ama öylesine sırf yer sileceğimde sallıyorum vileda ile yapıyorum :KK1::KK1:

maşallah bu arada ilk kez yapmana rağmen iyi yapmışşsın ütü falan varsa 2 dizi ile onları hallet. :KK34::KK34:

bu gidişle 2. yıl 3. yıl derken yapmıcaz biz :KK17:

DÜN AKŞAMDA aklımdaydın ütü yaparken.. :KK1: bu arada maşallah destan yazmışşsın :KK53::KK53::KK53:

temizliğe başladın mı içine bir heves geliyor yaptıkça yapıyorsun. merak etme bizim evdende o toz pislik çıkıyor. hele benim mutfağımın yeri artık nefret ettim ya.
hergün siliyorum neredeyse en kötü ıslak mendille üstünden geçiyorum. cam açık olduğu için tüm toz eve giriyor cam önleri de öyle haftasonuna camlarımı halledeyim diyorum önü simsiyah oldu artık... :KK17:

hergün tek tek yapınca daha az yoruluyorsun.. yada bilmiyorum bana öyle geliyor.. dizi günleri ütü yapmakta keyifli oluyor :KK9: arada eşini de çalıştır süpürgeyi o yapsın mesela erkek kuvveti daha iyi yapar işe yarasın...
yerleri büyük temizlik yapınca bende elle siliyorum çok daha iyi toplanıyor pislikler ama öylesine sırf yer sileceğimde sallıyorum vileda ile yapıyorum :KK1::KK1:

maşallah bu arada ilk kez yapmana rağmen iyi yapmışşsın ütü falan varsa 2 dizi ile onları hallet. :KK34::KK34:

yaptım yaaa bayaa ama cam nası siliniyo bilmiorum gazeteyle falan mı kurulamak lazım camlarıda hallediim diorum çok fena gaza geldim:KK1: bayramdan önce iyice temz olsun ev arife günü rizeye gdioruz küçük ablam orda yaşıyo 4 gn kalıp dncez karadenz grmüş olcaz :)) gtmeden yapiim işlerimi gelince zor olmasın diorum :)

ilk kez temzlik yapınca destan yazılıo valla:KK76: yaa bde anladımki büyük ev çok gereksizmiş:KK19: dün dedim kendi kndime keşke küçük şirin bi ev tutsaydık temzlemesi de kolay olurdu şimdi nerden başlicaamı bilemiorum:KK47: camları nyle siliyim çamaşır suyu ve su mu ??
buarada sanada bravo nası yaptın o kadar ütüyü:KK53: bzde kim ne gycekse o anda ütülüyo eşim gyceklerini seçio dolaptan ütüleyip öyle giyiyo kadın varken o yapıodu şimdi böyle yapıorz

bu gidişle 2. yıl 3. yıl derken yapmıcaz biz :KK17:

ayyyy sormaa yaa bnde aynı şekilde düşünüorum ben heralde hiç bi zaman hazır olamicam:KK43:

camları cam sil ile silebilirsin fısfıs mirkofiber bez ile güzel temizler yada bulaşık deterjanı da olabilir cam bezleri ile marketlerden alabilirsin. dün bimden aldım bedne ..

bizimki devamlı giyiniyor onun için haftalık yapıyorum yoksa hergün ütü yapmam gerekecek yine de .:KK17:

bu gidişle yapamayacağız :KK17::KK17:

X