DÜN AKŞAMDA aklımdaydın ütü yaparken..
bu arada maşallah destan yazmışşsın
temizliğe başladın mı içine bir heves geliyor yaptıkça yapıyorsun. merak etme bizim evdende o toz pislik çıkıyor. hele benim mutfağımın yeri artık nefret ettim ya.
hergün siliyorum neredeyse en kötü ıslak mendille üstünden geçiyorum. cam açık olduğu için tüm toz eve giriyor cam önleri de öyle haftasonuna camlarımı halledeyim diyorum önü simsiyah oldu artık...
hergün tek tek yapınca daha az yoruluyorsun.. yada bilmiyorum bana öyle geliyor.. dizi günleri ütü yapmakta keyifli oluyor
arada eşini de çalıştır süpürgeyi o yapsın mesela erkek kuvveti daha iyi yapar işe yarasın...
yerleri büyük temizlik yapınca bende elle siliyorum çok daha iyi toplanıyor pislikler ama öylesine sırf yer sileceğimde sallıyorum vileda ile yapıyorum
maşallah bu arada ilk kez yapmana rağmen iyi yapmışşsın ütü falan varsa 2 dizi ile onları hallet.
yaptım yaaa bayaa ama cam nası siliniyo bilmiorum gazeteyle falan mı kurulamak lazım camlarıda hallediim diorum çok fena gaza geldim
bayramdan önce iyice temz olsun ev arife günü rizeye gdioruz küçük ablam orda yaşıyo 4 gn kalıp dncez karadenz grmüş olcaz :)) gtmeden yapiim işlerimi gelince zor olmasın diorum :)
ilk kez temzlik yapınca destan yazılıo valla
yaa bde anladımki büyük ev çok gereksizmiş
dün dedim kendi kndime keşke küçük şirin bi ev tutsaydık temzlemesi de kolay olurdu şimdi nerden başlicaamı bilemiorum
camları nyle siliyim çamaşır suyu ve su mu ??
buarada sanada bravo nası yaptın o kadar ütüyü
bzde kim ne gycekse o anda ütülüyo eşim gyceklerini seçio dolaptan ütüleyip öyle giyiyo kadın varken o yapıodu şimdi böyle yapıorz