- 13 Ocak 2011
- 1.894
- 11
- Konu Sahibi ceylin2011
- #11.121
brc88 ; haftasonu baktım resmine bence sarı saç ile bütünleşmişsin ama kahve saç ile de daha saf ve yaşında gösteriyorsun
aklıma gelmişken yazıyım dedimmm
saol cnm
alıştım karamel tonlarına smdi sarının bakımı işkence gbi gelio yılbaşına yakın bal köpüğü tonlarında yaptrcam ben zaten senede 2-3 kez boyatıorum çok oynamıorum saçlarımla belki seneye yaza flan snra dnerm sarıya tekrar ebrunun düğününde falan
nası geçti haftasonu ben bool bool dnlendim valla uzun zamandr ilk kez c.tesi dsarı çıkmadık aldık cipslerimizi bralarımızı evde film izledik ... pazar gnüde bnden önce kalkmış esim kahvaltı hazırlamış ben öle kalktım kahvaltı yaptık snra yne yattm baktım yağmur yağıyo açtım perdeyi camı aldım çayımı tepsimi yatakta tv karsısında keyif yaptım:)) snra eşim spor yapmaya kalktı bnde kalktım spor odasını süpürdüm sildim snra duş aldım sonra bda yattım :)) kalkınca brek yaptık eşimle beraber yedik tv karsısnda snra bda yattım :))) tv izlerkende ölee uyyakalmışız gzl bi haftasonuydu bol bol dnlendik ama gezemeynce haftasonundan bişi anlayamıo insan yaaa