Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ayyy ne gzel hamileysen bzede haber ver :))) çalışıomusn yaşın kaç ?ilk evliliğinden 1 kızın var anladığım kadaryla ... allah bağışlasın kaç yaşında?

İnşallah canım bütün belirtiler onu gösteriyor ama testte negatifim,doktora gideceğim perşembe günü :) 26 yaşımdayım,çalışmıyorum şu an,kızım da 8 yaşında :) Sen neler yaparsın :) :KK34:

iyi geceler şekerlerr :KK16:
uykusuz gebe geldi :KK9:

minik kuzu herşeye değer ya... alınacakları bitmiyordur. Ikea da tam her eve göre girdiğinde kendine göre bişey bulamamak mümkün değil :KK34::KK34:
Eceye söyledim slmını onunda selamı var :KK34::KK34: onunla genelde buradan sohbet ediyoruz. http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/335834-sipaydi-ye-yardim-lutfen-2935.html

a.selam canımm :KK19:

huuuuuu kimse yokmuuuu:KK3::KK3::KK3: napıyonuz kızlar :KK53::KK53: hevincim sağsağlim kucağına alırsın inşallah bebişinii:KK16::KK16::KK16: allahım bizede istedeğimiz zamanda nasip eder

amin canım inşallah :nazar: zaten bekliyorum sizlerdende artık güzel haberler, oğlum arkadaşsız mı büyücek :KK19: :21:
sen nasıl oldun bu arada taş dökmüşsün :KK50:

selam hatunlar
bugün 6 da çıktım işten... direk alışverişe gittikk
bu arada hasta oldum ben yok yani bebek eşim baya bi hayal kırıklığına uğradı :KK31: hayırlısı olsunn

gizimm hayırlısı olsun bu ay olmadı önümüzdeki ay olur Allahın izniyle :KK19:

evreka ; taşınla kumunla aran nasıl ? :KK34::KK34:

brc88 ; kardeşin nişanlandı mı resim ekleyecektin _ unutmadım.

giz09 ; kasımda bekliyoruz bebek he :KK49:

ceylin ; yoksun ama sana da yazıyım :KK54::KK54:

hevin ; nerelerdesin son günlerin merak ettim.. :KK49::KK49: :emir_bebek:

geldim sipaydimm :KK55: 2 haftamız kaldı tam teyzesi, tabi daha erken gelmezse kaan paşamız :KK9:

Bende yaklaşık 3 haftadır burdayım sürekli,ama misafir girişiyle genelde mobilden.. Hamilelik şüphemden dolay bakıyordum,dedim bende katılayım sohbetlere :) Hiç bir planım yok şu an eşim düşünsün :KK70: Bir de kızım var bilmem ne yapılır çocukla :KK9:

ne kadar küçük anne olmuşşsun bende 23 yaşımdayım azcık daha zamanım var bekleyim falan diyordum.. maşallah arkadaş gibisinizdir kızınla :KK34:
inşallah 2. ye de hamilesindir. güzel haberlerini bekliyoruz :KK49::KK49::KK49::KK49:

yapmıcam zaten hiçbişey kendileri yapıp yesinler tavuk almışlar bir sürü yapsınlarr

bırak ne halleri varsa görsünler :44:

geldim sipaydimm :KK55: 2 haftamız kaldı tam teyzesi, tabi daha erken gelmezse kaan paşamız :KK9:

bekleriz azcık paşa bey tamam bizde özledik bekliyoruz ama biraz daha dursun sen ne zaman hazır olursan öyle gelsin :emir_bebek::emir_bebek: :nazar:

İnşallah canım bütün belirtiler onu gösteriyor ama testte negatifim,doktora gideceğim perşembe günü :) 26 yaşımdayım,çalışmıyorum şu an,kızım da 8 yaşında :) Sen neler yaparsın :) :KK34:

oohhh maşallahhh ne gzel kızını büyütmüşsün bile:) inşallah 2.side yoldadır:) bnde 24 yaşındayım geçen yıl haziranda evlendim ... çalışıyorum ben ... öle işte bebek falan yok düşünmüyoruz henüz ama senin gbi genç anneleri grdükçe geç mi kalıyorum acaba die düşünüyorum :))))

iyi geceler şekerlerr :KK16:
uykusuz gebe geldi :KK9:

a.selam canımm :KK19:

amin canım inşallah :nazar: zaten bekliyorum sizlerdende artık güzel haberler, oğlum arkadaşsız mı büyücek :KK19: :21:
sen nasıl oldun bu arada taş dökmüşsün :KK50:

gizimm hayırlısı olsun bu ay olmadı önümüzdeki ay olur Allahın izniyle :KK19:

walla canım bizi beklersen kaanımız 3 yaşında girdiğinde anca arkadaşı olurr:KK53::KK53: Bebeğime en az 1 yıl kendim bakmak istiyorum bu yüzdende hem borçları tamamen bitirmek hemde kenara köşeye para atmak lazım yoksa tek maaşla idare edilcek gibi değil:KK52::KK52: Bide sayın başbakanımız 3 çocuk diyo yaa biz bu zor durumlarda bu kadar kısıtlı şartlarda 1. yi bile yapamıyoruzki kalmış 3 :KK47::KK47::KK47::KK47:

iyi canım. bildiğin gibi. çalışıyoruz işte :KK14::KK14::KK14:
öğlen müşteri gelecek biraz keyif biraz iş devam ediyorum bi gelecek akşama kadar yanmda çünkü
senin ?

benim de aynı.iş,evlilik aynen devam :KK31::KK31:
su arıtıcısı aldık eşim onu monte etmekle uğraşıyor.çıksa da ben de mutfağa giricem,işe gidene kadar yemek hazırlamam lazım :)

X