- 13 Ocak 2011
- 1.894
- 11
- Konu Sahibi ceylin2011
- #11.021
işten çıkıp tabiki de açabilirsin ama bence ses yapma limiti maxımum 8 falan olmadı o saatten sonra kimse çok gürültüyü kaldırmaz...benim üst katımdaki ile aram iyi bazen gece bile açıyorum. bişey demiyor..
cam silme işi de önümüz kış ayda 1 bile yapabilirsin. benim mesela en alt kat olduğuna çok kirleniyor mermerlerini yıkarım genelde uzun süredir de yıkamıyorum bak..
camlarımı da ayda 1 silsem bana yetiyor.. bazen cam açtığımda tülüm kirlenmesin diye kanadını cam sil ile 2 dk siliyorum..
haftasonu mesela 15*20 günde 1 hepsini yapabilirisn bencen bundan sonra eve birisini bile almana gerek kalmaz o para ile birikim yaparsın..
oda oda da temizleyebilirsin. mutfağını 1 akşam salonunu 1 akşam büyük temizlik yapacağında öyle de yapabilirsn. 2 kişi olduğumuza çok kirlenmiyor biim ancak misafir gelecek öyle işte....
tüm aksilikler üstüste gelmiş dün.
ahh speedy ahhh sen yazmışsın ben okurken daraldım( ablamda kızıyo yaa alış dio alma kmseyi eve diyo 2 kişisinz nolcak dio ama ben galiba tembelim yaa bilmiorum ev işi çok zor gelio bde mesela ben farkedemiorum neresi pis neresi temz
ablam eve gelince brcu bu kadın evde iş miş yapmıo her taraf leş gbi dıodu ama bana gayet temizmiş gbi geliodu , mesela ablam geldiğinde benm avizelerimi sildi ben 40 yıl düşünsem onların pislendiği aklıma gelmez
belki de bilmiorum temzlik yapmayı off off ne bilim yaa evde maşallah temzlencek gbi değilki 300 m2 eşim yardm eder ama o bnden dağınık napcam spedy yaa bgn diorum evi süpürüp siliiim bde gynme odası dağınık orayı topliim .. sen nası yapıyosun ya herakşam biyerleri mi temzliyosun