Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

:KK1::KK1: doğru unutmuşum...

bende takvime not alırım oda düzensiz olduğndan beri yoksa hiç almazdım. genelde hep 5. inde.. :KK34:
çok düzenliymiş ve uyumlu da :KK9:

bnm evlenmeden önce çok dzensizdi atıyorum buay 1indeyse bdahaki ay 15inde falan oluyodu yasmin kullanınca 1 sene çok dzene grdi sadece bıraktığım ay geç oldum sonra hemen hemen heray düzenli oldu :KK34:

işte senle konuştuk o akşamı çok köt oldum gece saat 3te birden ağrısıyla uyandım duramıyordum yerimde direk eşime söyledim acile gittik öğlene kadar ağrısını geçiremediler allahım kimseye bu ağrıyı yaşatmasın :KK52::KK52::KK52:

çok saol canım neler çekiyorum anlarsın beni:KK52::KK52: 5 litre içiyom su. benimde bacağıma vuruyor yürüyemiyorum kolay kolay :KK52:

anlamazmıyım:KK43: çok beter bi sancı yaa allah yardmcın olsun cnm inş. biran önce toparlanırsın idrarından kum gbi şeyler çıkmaya başladı mı dikkat ediyomusun ??

işte senle konuştuk o akşamı çok köt oldum gece saat 3te birden ağrısıyla uyandım duramıyordum yerimde direk eşime söyledim acile gittik öğlene kadar ağrısını geçiremediler allahım kimseye bu ağrıyı yaşatmasın :KK52::KK52::KK52:
:

kötü olmaz mı ya neyseki geçti..

bnm evlenmeden önce çok dzensizdi atıyorum buay 1indeyse bdahaki ay 15inde falan oluyodu yasmin kullanınca 1 sene çok dzene grdi sadece bıraktığım ay geç oldum sonra hemen hemen heray düzenli oldu :KK34:

benim öyleydi. ama yasmin kullandıktan sonra oldu ve düşün 3 ay kullandım sonra toparlanamadım :KK24: daha yeni 4 aydır düzeldi

yok kız geçmedi kör olmayasıca beni terketmiyo :KK52::KK52::KK52: hayır anlıyorum beni bırakmak zordur ama ağrı yapıyor kereta:KK52::KK52::KK52::KK52: koçişte şey diyoelalemin karısı çocuk doğurur bizimki taş :KK52::KK52::KK52::KK52:

aranızdaki ilişki kuvvetlenmiş sizin artık bağımlı olmuşşsunuz :KK1::KK1::KK1::KK1: önce taş sonra bebek taş gibi bebek işte :KK34:

ne güzel yaaa bende pazarı cok sevıyorum ama evlendiğimizde berhiç pazara çıkmadık sürekli evegiderken marketten alıyorum ne yapacaksam öyle eve geçiyorum:KK52::KK52:

bende çok severim ve sebze meyve gibi şeyleri sanki marketten alınca kötüsünü alıyormuşum gibi geliyor.. perşembe bizim evin orada cuma da işyerimin orada var. çoğunlukta yetişemediğimden marketten almak zorunda kalabiliyoprum :KK14:

bende yaklaşık 7 senedr falan pazara gtmiyodum gecen bayramdan önce ablam bakırköy pazarına götürdü beni bi çorapçısı varmış hep ordan alıyomuş snde gel dedi ... gttim gtmez olaydım kendimi kaybettim:KK52:
çok özlemişim pazar bde bakırköy pazarına hiç gtmemiştim çok gzelmiş yaa 6-7 tane pijama takımı aldım resmen ömürlük çorap aldım :KK76:
parça 5 liraya bluzlr vardı evde gyerm alııım dedim valla dışarda bile gyiyorum iyiymiş malı:KK9:
sonraaaa cüzdan aldım bisürüüüüü toka aldım aldım da aldım :)) ama hiç gıda için daha pazara gtmedim malesef:KK50:

bende yaklaşık 7 senedr falan pazara gtmiyodum gecen bayramdan önce ablam bakırköy pazarına götürdü beni bi çorapçısı varmış hep ordan alıyomuş snde gel dedi ... gttim gtmez olaydım kendimi kaybettim:KK52:
çok özlemişim pazar bde bakırköy pazarına hiç gtmemiştim çok gzelmiş yaa 6-7 tane pijama takımı aldım resmen ömürlük çorap aldım :KK76:
parça 5 liraya bluzlr vardı evde gyerm alııım dedim valla dışarda bile gyiyorum iyiymiş malı:KK9:
sonraaaa cüzdan aldım bisürüüüüü toka aldım aldım da aldım :)) ama hiç gıda için daha pazara gtmedim malesef:KK50:

bakırköy pazarına bende ayda 1 mutlaka giderim bazen gider ama alacak bişey bulamam dönerim. önümüzdeki ay kışlık alışveriş için yine gideceğim

blog okuyorum bu aralar çocuk için yazılan en güzel söz hamileyken kanını büyürken canını öldükten sonra da malını yer :KK1:

bakırköy pazarına bende ayda 1 mutlaka giderim bazen gider ama alacak bişey bulamam dönerim. önümüzdeki ay kışlık alışveriş için yine gideceğim

blog okuyorum bu aralar çocuk için yazılan en güzel söz hamileyken kanını büyürken canını öldükten sonra da malını yer :KK1:

bnde bdaha gdcem b. köy pazarına ama c.tesi çalışıorum işte hep denk gelmiyo:KK50:
söz süpermiş yaaa bayıldım bayıldım gercekten de doğru :KK34:
buarada kardeşimin sözü bu hafta pazar gnü :) siyah elbise aldım mini p.tesi foto koyarım buraya :KK34:
ablamda şeker hamurundan kurabiye yapmış söz için bildiğin hazır gbi şok oldum:KK53: dur bulursam koyim resmini facede koymuştu sanki bulurum ordan

bnde bdaha gdcem b. köy pazarına ama c.tesi çalışıorum işte hep denk gelmiyo:KK50:
söz süpermiş yaaa bayıldım bayıldım gercekten de doğru :KK34:
buarada kardeşimin sözü bu hafta pazar gnü :) siyah elbise aldım mini p.tesi foto koyarım buraya :KK34:
ablamda şeker hamurundan kurabiye yapmış söz için bildiğin hazır gbi şok oldum:KK53: dur bulursam koyim resmini facede koymuştu sanki bulurum ordan

aynen benim de çok hoşuma gitti güzel tarif etmiş..

şeker hamuru çok keyifli ya bende bizimkinin d.gününde yaptım annemlere de pasta yaptım :KK34::KK34:

bak bunlar çok cici olmuşlar dmiiii:)

$65391_10151189720029588_2041104374_n.jpg $229863_10151189879529588_61666427_n.jpg $552283_10151189815089588_788031732_n.jpg $554319_10151189722674588_1335158365_n.jpg

çok güzeller gelenlere güzel süpriz olacak :KK12:
ayrıca yapması da öyle keyifli ki anlatamam

ben hiç yapmadım nası yapılır hiç bi fkrim yok ablamda keyfli dedi ama yorucuymuş ta aynı zamanda :KK43:
denemek istiyorum bigün ama ben pasta olarak denicem inş. becerebilirm zor mu sencede bde nerde satılıyo şeker hamuru? ablam eminönünden almış ama gdemem oralara ben... sarı olanlarıda jelibonla yaptım dedi yüzük şeklinde olanları ama nası yapmış bilmiorum eritti heralde jelibonları :KK53:

ben hiç yapmadım nası yapılır hiç bi fkrim yok ablamda keyfli dedi ama yorucuymuş ta aynı zamanda :KK43:
denemek istiyorum bigün ama ben pasta olarak denicem inş. becerebilirm zor mu sencede bde nerde satılıyo şeker hamuru? ablam eminönünden almış ama gdemem oralara ben... sarı olanlarıda jelibonla yaptım dedi yüzük şeklinde olanları ama nası yapmış bilmiorum eritti heralde jelibonları :KK53:

zorluğu var tabiki de bildiğin hamurdan şekiller yapıyorsun çok kolay değil :KK34: pasta yapmak daha kolay kaplayacağın alan çok daha fazla.
bende eminönünden aldım ama int sipariş edebilirsin istersen :KK34: yada marsmalow ile evde de deneyebilirsin. int tarifin bak istersen. jelibonu da birleştirip hamur haline getirmiş olabilir denemedim hi.

bak bunlar çok cici olmuşlar dmiiii:)

bayıldım yaa çok tatlılarr hazır gibiolmuş. çok güzl geçer herşey dört dörtlük olur inşallah:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Eki Görüntüle 531497 Eki Görüntüle 531498 Eki Görüntüle 531499 Eki Görüntüle 531500

bende çok severim ve sebze meyve gibi şeyleri sanki marketten alınca kötüsünü alıyormuşum gibi geliyor.. perşembe bizim evin orada cuma da işyerimin orada var. çoğunlukta yetişemediğimden marketten almak zorunda kalabiliyoprum :KK14:

bende severımde çıkamadık hiç yaa büyük marketler hayatımıza kabus gibiçöktü:KK52::KK52::KK52:

X