Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

bu saatlerde uyku bastırıyor sonrada geçiyor ama
benim de ağzımda yara çıkmış ya feci acıyor ağzımı açasım yok valla:KK43:

aynen yaaa :KK14: geçiyor ama geçene kadar kafam düşüyor aşağı . :KK31:
aft mı ne ondan mı ? iftardan sonra limonla gargara yap hiç birşey kalmaz eşimle bende de çok çıkıyor :KK37:

canım sana özel mesaj atıcamm

mayıs 2011 :) kabul edildimi efendim :)

hoşgeldin

aynen yaaa :KK14: geçiyor ama geçene kadar kafam düşüyor aşağı . :KK31:
aft mı ne ondan mı ? iftardan sonra limonla gargara yap hiç birşey kalmaz eşimle bende de çok çıkıyor :KK37:

evet canım aft dün acıyordu zaten çıktı bende de çok çıkıyor ya bişeyde yiyemem akşama artık
dediğin gibi gargarayı yapıcamm

Yavv bugün üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum :KK53: başımda ağrıyor sankii canım hiçbişey istemiyor :KK53:
dün akşam camları silmiştim hava gürlüyo , ben ne zaman silsem yaz kış demiyor yağmur yağıyor töbee yarabbim ya :KK20::KK20:

anladım canım sürekli pc başında olunca gözler mahfoluyor :26: takarsın rahat edersin

inşallah

Yavv bugün üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum :KK53: başımda ağrıyor sankii canım hiçbişey istemiyor :KK53:
dün akşam camları silmiştim hava gürlüyo , ben ne zaman silsem yaz kış demiyor yağmur yağıyor töbee yarabbim ya :KK20::KK20:

bugün bende öyleyim akşam olsun artık çıkmak istiyorum :KK17: son 1,5 saat :KK14: birazdan bide bankaya giderim 20 dk öyle zaman geçiirim.

selam kızlar
spedy iyi almışsın çokta ucuzmuş hafta sonu falan denersin

hul_ya tatil modundan çıkmak zor oluyor dediğinn gibi sende çalışmıyorsun sanırım

zor oldu da artık bgn yavaş yavaş çıkmaya başladım günler sonra ilk yemeğimi yapıcam
cnm ben öğretmenim yaz tatilindeyim o yüzden evdeyim şimdi

Havadanmıdır nedir... Gözlerim kapanıyor benimde... ve başım hafiften ağrıyor ve iş yerinde zaman geçmiyor. Çok sıkıldım çok :KK43:

inşallah

bugün bende öyleyim akşam olsun artık çıkmak istiyorum :KK17: son 1,5 saat :KK14: birazdan bide bankaya giderim 20 dk öyle zaman geçiirim.

evet öyle yaparsın zaman geçer eve git dinnlen bi güzel

zor oldu da artık bgn yavaş yavaş çıkmaya başladım günler sonra ilk yemeğimi yapıcam
cnm ben öğretmenim yaz tatilindeyim o yüzden evdeyim şimdi

anladım canım bilmiyorum yaz tatilindesin demek dinlen sende :))

kayınvalideme gidicez ? ama işyerinde durdukça bunaldım resmen :KK17::KK17:
cumartesi gelecek misaiflerim iptal oldu artık haftaiçi bi akşam gelirler :KK4:

benmde yarın için gelicekler iptal ne zaman gelirler bilmiyorum
hafta sonu kayınvalidemler çağırıyor bodruma belki giderizz konuşmadık akşam konuşalım bi eşimle

X