Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

benmde yarın için gelicekler iptal ne zaman gelirler bilmiyorum
hafta sonu kayınvalidemler çağırıyor bodruma belki giderizz konuşmadık akşam konuşalım bi eşimle

:KK1: ben mecbur alırım hafta içi bir gün geçen hafta da iptal ettik gelemediler falan karışıklık oldu :KK6:
haftasonu hiç bir şey yapmadan evde dinlenmekte harika oluyor :KK1::KK1::KK1:

:KK1: ben mecbur alırım hafta içi bir gün geçen hafta da iptal ettik gelemediler falan karışıklık oldu :KK6:
haftasonu hiç bir şey yapmadan evde dinlenmekte harika oluyor :KK1::KK1::KK1:

Valla doğru diyosun, çok özledim bütün gün televizyon karşısında tembellik yapmayı :KK9: Ama hiç de öle boş bi haftasonu olmayacak yine:KK37:

Valla doğru diyosun, çok özledim bütün gün televizyon karşısında tembellik yapmayı :KK9: Ama hiç de öle boş bi haftasonu olmayacak yine:KK37:

biz cuma teyzemdeyiz. sanırım haftasonumuz evde keyifle geçecek. film izler yatarız. :KK1: güzel oluyor. aslında daha annemleri çağırmadım ama bakıcaz artık çaresine :KK37::KK37::KK37:

akşam amcamın kızı bizim evin yakınına taşınıyor.
bende iftardan sonra yardıma giderim renkli kek yapıcam çay demlerim bide yanına poğaça yapıyım dedim ama hiç yapmadım..
böyle basit tuzlu olsun diye poğaça tarifiniz var mı ? :KK52: yada denediğiniz farklı bişey de olabilir.

Canım, valla senin yazdıklarını okuyunca şaşırıyorum birebir benim cümlelerim gibi :KK14: Ben de senin gibi hem evliliği garipsemiştim, hem de o dönemler acaba yalnış mı yaptım aramızdaki sevgi bittikten sonra mı evlendim, evlilik hazırlıkları telaşından farkedemedim diye düşünüyordum. Ama yalnış yapmışım, bu düşünceler evliliği kötü etkiliyor ve alışma sürecini uzatıyor. Bu acaba 30 yaşında evlenenlerin sendromu mu :KK9: Ben de 29 yaşındayım..Sonra bu düşüncelerin eski hayatımıza dönmek için kendimizi haklı çıkarmak için olduğuna karar verdim. Eşine bu düşünceni yansıtma üzülür. Aranızda herhangi bir anlaşmazlık vs var mı bilmiyorum ama eğer herşey evlenmeden önceki gibiyse bu düşünceler yalnızca senin şu andaki psikolojinden kaynaklanıyordur canım, dediğim gibi çok düşünmemeye çalış, başka şeylerle ilgilen. Yeni yemekler öğren, dekorasyonla ilgilen vs. Çalışıyor musun?

Merhaba Wein, madem neredeyse aynı cümleleri kurmuşuz, o nedenle merak ettim senin ne kadar süre de normale döndü ruh halin. Bu tabi kişiden kişiye değişir ama yine de merak ettim.

selam kızlar
saatleri ayarsız bu iş yerininde işte şans mı var zaten bende :KK43:
illa bişey çıkıyor
speedy nerdesin uğramamışsın bungün hiç sen :KK17:
wein teşekkür ederim canım :KK16:

dün resmen üzerimde uğursuzluk vardı. Yağ tenekesini açarken üzerime döktüm saçıma, gögsüme bacaklarıma sıçradı hep çıldırdım.
sonra kek kalıbını fırına koydum. lavobaya gitmemle dumanlar bi anda kabarmış taşmış fırının içinde yanmş ama neyseki sonunda yaptımöç bi tek yeşil rengini beğenmedim çok koyu geldi ama piştiğinde renkler değişti kırmzıı pembe gibi oldu :KK70:

kırmızı hali

Eki Görüntüle 479105

sarı hali

Eki Görüntüle 479106

turuncu hali

Eki Görüntüle 479108

Eki Görüntüle 479109

geçmiş olsun canım ne oldu gözüne
kek güzell görünüyor tadı nasıldı
çok geçmiş olsun dikkat et kendine
nazar olmuşsunndur

X