Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Canım, valla senin yazdıklarını okuyunca şaşırıyorum birebir benim cümlelerim gibi :KK14: Ben de senin gibi hem evliliği garipsemiştim, hem de o dönemler acaba yalnış mı yaptım aramızdaki sevgi bittikten sonra mı evlendim, evlilik hazırlıkları telaşından farkedemedim diye düşünüyordum. Ama yalnış yapmışım, bu düşünceler evliliği kötü etkiliyor ve alışma sürecini uzatıyor. Bu acaba 30 yaşında evlenenlerin sendromu mu :KK9: Ben de 29 yaşındayım..Sonra bu düşüncelerin eski hayatımıza dönmek için kendimizi haklı çıkarmak için olduğuna karar verdim. Eşine bu düşünceni yansıtma üzülür. Aranızda herhangi bir anlaşmazlık vs var mı bilmiyorum ama eğer herşey evlenmeden önceki gibiyse bu düşünceler yalnızca senin şu andaki psikolojinden kaynaklanıyordur canım, dediğim gibi çok düşünmemeye çalış, başka şeylerle ilgilen. Yeni yemekler öğren, dekorasyonla ilgilen vs. Çalışıyor musun?

:) yaşla hiç ilgisi yok bende 24 yaşındayım ama daha önceleride yazdıklarım gibi aynı şeyi hissediyoruz.bu biraz çok sevgiden oluyor.benim biraz geçti geçmek zorunda çünkü hayat böyle devam etmez görüşündeyim.Çok özlüyorum ailemi :KK43:( arabayla 10 dk. fakat eskisi gibi olmuyormuş.Artık benim hayatım deyip kendimi rahatlatıyorum benim kararlarım benim hayatım canım ne isterse onu yaparım mantığındayım şuan yoksa kafayı yerim:) aşacağız bunları düşünmemek gerekiyor meşguliyet lazım evde otursak hep yeriz kafayı:)

Günaydın kızlar
dün yaptığım iki renkli irmik tatlısını çok beğendik yemeğe arkadaşta geldi o da çok beğendi
afiyetle yedik
dünden yemekler kaldı onları yicez bugün yapmıcam yarına yaparım bişeyler artık

AFİYET olsun canım gıda boyası alıcam bi ara
onunla renk renk tatlılar yapabiliriz :KK55::KK55:

sağol canım:KK56: üstüne bide dondurma koydum zaten 4 küçük tabak çıktı yarısını yaptım

nerde alınıyor o internette gördüm de yapımı zor mudur ki :26:

yooo nasıl kakoyu karıştırdın öyle toz bi şey ama aktarda belki vardır bende hiç almadım eminönüne bi gittiğimde alıcam :KK37:

ahh aynen canım ya bizim ev sahibinin köpeği yeni yavruları olduu kedilerde onun
dün balkona bi çıktık şaşırdık kaldıkk çok güzel bi manzara:KK16:

aaaaa ben onu internetten falan buldun zannettim. ne güzel ya kedilere bile bakıyor.

pasta malzemeleri diye bir site var oradan bak istersen videolu anlatımı bile var izliyorum ben şuanda

X