- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
- Konu Sahibi ceylin2011
- #10.161
evet sor canım daha iyi olur ona göre al
benn şimdilik çıkıyorum çamaşırları sericem
gelirim yine)
tamam canım kolay gelsin benimde çamaşır yıkamam lazım akşamda iftara davetliyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet sor canım daha iyi olur ona göre al
benn şimdilik çıkıyorum çamaşırları sericem
gelirim yine)
Canım, valla senin yazdıklarını okuyunca şaşırıyorum birebir benim cümlelerim gibi Ben de senin gibi hem evliliği garipsemiştim, hem de o dönemler acaba yalnış mı yaptım aramızdaki sevgi bittikten sonra mı evlendim, evlilik hazırlıkları telaşından farkedemedim diye düşünüyordum. Ama yalnış yapmışım, bu düşünceler evliliği kötü etkiliyor ve alışma sürecini uzatıyor. Bu acaba 30 yaşında evlenenlerin sendromu mu Ben de 29 yaşındayım..Sonra bu düşüncelerin eski hayatımıza dönmek için kendimizi haklı çıkarmak için olduğuna karar verdim. Eşine bu düşünceni yansıtma üzülür. Aranızda herhangi bir anlaşmazlık vs var mı bilmiyorum ama eğer herşey evlenmeden önceki gibiyse bu düşünceler yalnızca senin şu andaki psikolojinden kaynaklanıyordur canım, dediğim gibi çok düşünmemeye çalış, başka şeylerle ilgilen. Yeni yemekler öğren, dekorasyonla ilgilen vs. Çalışıyor musun?
:) yaşla hiç ilgisi yok bende 24 yaşındayım ama daha önceleride yazdıklarım gibi aynı şeyi hissediyoruz.bu biraz çok sevgiden oluyor.benim biraz geçti geçmek zorunda çünkü hayat böyle devam etmez görüşündeyim.Çok özlüyorum ailemi ( arabayla 10 dk. fakat eskisi gibi olmuyormuş.Artık benim hayatım deyip kendimi rahatlatıyorum benim kararlarım benim hayatım canım ne isterse onu yaparım mantığındayım şuan yoksa kafayı yerim:) aşacağız bunları düşünmemek gerekiyor meşguliyet lazım evde otursak hep yeriz kafayı:)
slm arkadaslar aramıza yeniler mi katıldı bana mı öle geldi .... yeni katılan varsa hepsi hoşgeldi sefalar getrdi:)))
off kızlar bgn akşam olurmu ne dersnz :S
valla bi çıktım çamaşırları hallettim
salon takımlarını değiştirdim
bulaşıkları yerleştirdim
burda inanılmaz fırtına var yağmur yağacak
uyumuşum biraz da iyi geldi ama şimdi de sersem gibiyimm
iyi yapmışşsın canım işlerin azaldı bende 20 dk sonra çıkıyorum.
arkadaş bizi evden alacakmıoş direk eve giderim
az kalmış çıkmana , yemek derdinde yok ne güzel
bende bugün rahatım
görüşürüz yarınn
herkese iyi akşamlar sadece okuodum topici katılmak istedim bende 1 ocak 2011 tarihinde evlendim sanırım en kıdemliniz benim
günaydın tatlişkolar nasılsınız bakalım?
kaç gündür ecdeyim ama bir türlü giremiyorum kk ya oh ne güzel valla iftar telaşındasınız ben 2 senedir ramazanı anlamıyorum zaten oruçta tutamıyorum ama bir yandan da içim böyle bir rahatsız ki anlatamam vicdanım rahat değil
günaydın canım nasıl geçti tatiliiz gelince eve alışmaı zor oluyor
neden tutamıyorsun canım ? bizim eve Ramazan ayı resmen keyifle geliyor. Çok seviyorum bu ay da misaifiri ve gezmeyi
tatil çok güzeldi yorulduk bayağa gezmekten aslında son 3 gün marmaris datça yaptık oralarda daha sakindik ama yinede dönüş yolu araba falan bayağa yorulmuşuz eşim hastalandı üstüne şimdi grip -faranjit kötü halde sabah bile işe giderken acaba rapor mu alsam 2 gün yatsam diyor
tatil modundan çıkamadım 2 gündür yemek bile yapmıyordum menemen hazır çorba geçiştiriyoruz artık dün akşam üzeri pazar gittim birşeyler aldım bgn yaparım artık.
eşim işinden dolayı tutamıyor kendim kalkmak zor oluyor denedim uyanamadım kaç gece birde burası okdr sıcak kii hiç evden çıkmadan sürekli klimanın başında uyuman lazım yoksa saatler geçmiyor.birde biz burada yanlızız ailem herkes antalyada öyle dediğin gibi iftradı gezmeydi olayı yok eskiden ne güzeldi hep toplanırdık annemler benim üniden bayrama geleceğim güne herkesi çağırırdı beraber iftar yapardık
tatilden sonra geçmiyor dediğin gibi ancak alışıyorsun.
oruca gelince valla heryer yanıyor sanırım ama tutmamak için sebep değil bence . bazen bozdum bozacak gibi oluyorum sıcaktan ama Rabbim dayanma gücü veriyor
1 sene de yaptğım bi bu var zaten namaz falanda kılamıyorum. Allah affetsin..
Allah kabul etsin gerçekten bu sıcaklarda tutanlara Allah sabır versin .
selam kızlar
spedy iyi almışsın çokta ucuzmuş hafta sonu falan denersin
hul_ya tatil modundan çıkmak zor oluyor dediğinn gibi sende çalışmıyorsun sanırım
amin canım tutan herkesin
evet uygunmuş 3 renk aldım perşembe günü denemek istiyorum çok ta merak ediyorum
dene bakalım canım bende dün dışarı çıktım ama unuttum sormayı :26:
yaparsın senn sonra paylaşırsın bizimle
bu arada muhasebeci arkadaşlar var mı bişey sorucam da
Deneyin de söylerim kolay mı güzel mi diye ? :2:
bu saatlerde inanılmaz uykum geliyor benim ya