Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Canım, valla senin yazdıklarını okuyunca şaşırıyorum birebir benim cümlelerim gibi :KK14: Ben de senin gibi hem evliliği garipsemiştim, hem de o dönemler acaba yalnış mı yaptım aramızdaki sevgi bittikten sonra mı evlendim, evlilik hazırlıkları telaşından farkedemedim diye düşünüyordum. Ama yalnış yapmışım, bu düşünceler evliliği kötü etkiliyor ve alışma sürecini uzatıyor. Bu acaba 30 yaşında evlenenlerin sendromu mu :KK9: Ben de 29 yaşındayım..Sonra bu düşüncelerin eski hayatımıza dönmek için kendimizi haklı çıkarmak için olduğuna karar verdim. Eşine bu düşünceni yansıtma üzülür. Aranızda herhangi bir anlaşmazlık vs var mı bilmiyorum ama eğer herşey evlenmeden önceki gibiyse bu düşünceler yalnızca senin şu andaki psikolojinden kaynaklanıyordur canım, dediğim gibi çok düşünmemeye çalış, başka şeylerle ilgilen. Yeni yemekler öğren, dekorasyonla ilgilen vs. Çalışıyor musun?

Çok saol wein, yalnız olmadığımı bilmek çok rahatlatıyor :)) Çok şükür bir anlaşmazlık yok aramızda, eşim bu süreçte bana destek oluyor ve sürekli geçecek merak etme diyor ve ne istersem yapıyor. İlişkimizde de değişen bir şey yok, herşey evlenmeden önceki gibi, hatta hiç beklemezdim ev işlerinde bile yardımcı. O zaten evi ve yeni yaşantısını hemen benimsedi. Tabi son sorgulamalarımı onla paylaşmadım, yani sevgiyle ilgili olan. ÇÜnkü ben de bunun senin dediğin gibi, eski yaşantıya dönmek için bahaneler olduğunu düşünüyorum. Zamanla geçecek inşallah. Ha bu arada neyseki çalışıyorum ve işe gelmek hiç bu kadar iyi gelmemişti :)) ne de olsa eski düzen ve alışık olduğum insanlar. Bence de bu 30 yaşında evlenenlerin sendromu, çünkü o yaşa kadar hep ailenlesin, özgürsün, her türlü planını kendin yapıyorsun hele bir de o yaşantında mutluysan bir anda evlilik sorumluluğu, bir karar alırken eşine de sorma gerekliliği vs. sanırım bir anda bunaltıyor bizi. Çünkü hangi arkadaşımla konuştuysam, ki çoğu 28 - 31 yaşlarında evlenmiş olan- bu hisleri yaşamış.
Zamanla çok daha iyi olacağımı umut ediyorum.

:) yaşla hiç ilgisi yok bende 24 yaşındayım ama daha önceleride yazdıklarım gibi aynı şeyi hissediyoruz.bu biraz çok sevgiden oluyor.benim biraz geçti geçmek zorunda çünkü hayat böyle devam etmez görüşündeyim.Çok özlüyorum ailemi :KK43:( arabayla 10 dk. fakat eskisi gibi olmuyormuş.Artık benim hayatım deyip kendimi rahatlatıyorum benim kararlarım benim hayatım canım ne isterse onu yaparım mantığındayım şuan yoksa kafayı yerim:) aşacağız bunları düşünmemek gerekiyor meşguliyet lazım evde otursak hep yeriz kafayı:)

Merhaba ocakgamze, daha iyi olmana sevindim, ben de ilk haftaya göre daha iyi sayılırım ama hala evlenmeden önceki gibi değilim, o da olacak umarım. Ben de şu şekilde rahatlatıyorum kendimi, çok fazla bir şey değişmedi, evet evlendim, sorumluluklarım arttı ama bu normal, kendim de bir eve çıksam bu işler olacaktı. Zaten beni bunaltan sorumluluk ve iş değil, bir anda sanki böyle aileden kopmuş gibi hissetmek eskisi gibi her konuda özgürce karar verememek,. Halbuki alakası yok, onun için şöyle rahatlatıyorum kendimi, annemlerin evi de benim evim bu evde. Değişen bir şey yoj, onlarla yine istediğim zaman görüşeceğim , arkadaşlarım desen yine aynı, işim de aynı. Sadece yeni bir düzen ve sevdiğim insanla.

slm arkadaslar aramıza yeniler mi katıldı bana mı öle geldi .... yeni katılan varsa hepsi hoşgeldi sefalar getrdi:)))
off kızlar bgn akşam olurmu ne dersnz :S

slm arkadaslar aramıza yeniler mi katıldı bana mı öle geldi .... yeni katılan varsa hepsi hoşgeldi sefalar getrdi:)))
off kızlar bgn akşam olurmu ne dersnz :S

olsun olsun yaaaaa 17:30 da çıkıcam işlerimde var daha :KK37: akşam yemek derdim de yok iftara arkadaşa gidicez ,
sen naptın geldi mi misafirleriniz

valla bi çıktım çamaşırları hallettim
salon takımlarını değiştirdim
bulaşıkları yerleştirdim
burda inanılmaz fırtına var yağmur yağacak
uyumuşum biraz da iyi geldi ama şimdi de sersem gibiyimm :KK70:

Son düzenleme:
valla bi çıktım çamaşırları hallettim
salon takımlarını değiştirdim
bulaşıkları yerleştirdim
burda inanılmaz fırtına var yağmur yağacak
uyumuşum biraz da iyi geldi ama şimdi de sersem gibiyimm :KK70:

iyi yapmışşsın canım işlerin azaldı bende 20 dk sonra çıkıyorum.
arkadaş bizi evden alacakmıoş direk eve giderim :KK17:

herkese iyi akşamlar sadece okuodum topici katılmak istedim bende 1 ocak 2011 tarihinde evlendim sanırım en kıdemliniz benim :KK6:

az kalmış çıkmana , yemek derdinde yok ne güzel
bende bugün rahatım
görüşürüz yarınn

evet canım bu akşamda kayınvalidemdeyiz annemlerle birlikte :KK9:
dün gıda boyasını aktardan aldım poşetlemişler tanesi 2 TL 3 tane aldım
kırmızı,sarı ve koyu yeşil daha deneyemedim ama :KK37:

herkese iyi akşamlar sadece okuodum topici katılmak istedim bende 1 ocak 2011 tarihinde evlendim sanırım en kıdemliniz benim :KK6:

hoşgeldin sen ilk baştan kapmışşsın :KK34:

günaydın tatlişkolar nasılsınız bakalım?
kaç gündür ecdeyim ama bir türlü giremiyorum kk ya :KK43: oh ne güzel valla iftar telaşındasınız ben 2 senedir ramazanı anlamıyorum zaten oruçta tutamıyorum ama bir yandan da içim böyle bir rahatsız ki anlatamam vicdanım rahat değil

günaydın tatlişkolar nasılsınız bakalım?
kaç gündür ecdeyim ama bir türlü giremiyorum kk ya :KK43: oh ne güzel valla iftar telaşındasınız ben 2 senedir ramazanı anlamıyorum zaten oruçta tutamıyorum ama bir yandan da içim böyle bir rahatsız ki anlatamam vicdanım rahat değil

günaydın canım nasıl geçti tatiliiz gelince eve alışmaı zor oluyor :KK14:
neden tutamıyorsun canım ? bizim eve Ramazan ayı resmen keyifle geliyor. Çok seviyorum bu ay da misaifiri ve gezmeyi :KK31:

günaydın canım nasıl geçti tatiliiz gelince eve alışmaı zor oluyor :KK14:
neden tutamıyorsun canım ? bizim eve Ramazan ayı resmen keyifle geliyor. Çok seviyorum bu ay da misaifiri ve gezmeyi :KK31:

tatil çok güzeldi yorulduk bayağa gezmekten aslında son 3 gün marmaris datça yaptık oralarda daha sakindik ama yinede dönüş yolu araba falan bayağa yorulmuşuz eşim hastalandı üstüne şimdi grip -faranjit kötü halde sabah bile işe giderken acaba rapor mu alsam 2 gün yatsam diyor :KK43:
tatil modundan çıkamadım 2 gündür yemek bile yapmıyordum menemen hazır çorba geçiştiriyoruz artık dün akşam üzeri pazar gittim birşeyler aldım bgn yaparım artık.
eşim işinden dolayı tutamıyor kendim kalkmak zor oluyor denedim uyanamadım kaç gece birde burası okdr sıcak kii hiç evden çıkmadan sürekli klimanın başında uyuman lazım yoksa saatler geçmiyor.birde biz burada yanlızız ailem herkes antalyada öyle dediğin gibi iftradı gezmeydi olayı yok eskiden ne güzeldi hep toplanırdık annemler benim üniden bayrama geleceğim güne herkesi çağırırdı beraber iftar yapardık :KK5:

tatil çok güzeldi yorulduk bayağa gezmekten aslında son 3 gün marmaris datça yaptık oralarda daha sakindik ama yinede dönüş yolu araba falan bayağa yorulmuşuz eşim hastalandı üstüne şimdi grip -faranjit kötü halde sabah bile işe giderken acaba rapor mu alsam 2 gün yatsam diyor :KK43:
tatil modundan çıkamadım 2 gündür yemek bile yapmıyordum menemen hazır çorba geçiştiriyoruz artık dün akşam üzeri pazar gittim birşeyler aldım bgn yaparım artık.
eşim işinden dolayı tutamıyor kendim kalkmak zor oluyor denedim uyanamadım kaç gece birde burası okdr sıcak kii hiç evden çıkmadan sürekli klimanın başında uyuman lazım yoksa saatler geçmiyor.birde biz burada yanlızız ailem herkes antalyada öyle dediğin gibi iftradı gezmeydi olayı yok eskiden ne güzeldi hep toplanırdık annemler benim üniden bayrama geleceğim güne herkesi çağırırdı beraber iftar yapardık :KK5:

tatilden sonra geçmiyor dediğin gibi ancak alışıyorsun.
oruca gelince valla heryer yanıyor sanırım ama tutmamak için sebep değil bence . :KK14: bazen bozdum bozacak gibi oluyorum sıcaktan :KK17: ama Rabbim dayanma gücü veriyor
1 sene de yaptğım bi bu var zaten namaz falanda kılamıyorum. Allah affetsin..:KK17:

tatilden sonra geçmiyor dediğin gibi ancak alışıyorsun.
oruca gelince valla heryer yanıyor sanırım ama tutmamak için sebep değil bence . :KK14: bazen bozdum bozacak gibi oluyorum sıcaktan :KK17: ama Rabbim dayanma gücü veriyor
1 sene de yaptğım bi bu var zaten namaz falanda kılamıyorum. Allah affetsin..:KK17:

Allah kabul etsin gerçekten bu sıcaklarda tutanlara Allah sabır versin .

selam kızlar
spedy iyi almışsın çokta ucuzmuş hafta sonu falan denersin

hul_ya tatil modundan çıkmak zor oluyor dediğinn gibi sende çalışmıyorsun sanırım

Allah kabul etsin gerçekten bu sıcaklarda tutanlara Allah sabır versin .

amin canım tutan herkesin :KK6:

selam kızlar
spedy iyi almışsın çokta ucuzmuş hafta sonu falan denersin

hul_ya tatil modundan çıkmak zor oluyor dediğinn gibi sende çalışmıyorsun sanırım

evet uygunmuş 3 renk aldım perşembe günü denemek istiyorum :KK37: çok ta merak ediyorum :KK31:

amin canım tutan herkesin :KK6:

evet uygunmuş 3 renk aldım perşembe günü denemek istiyorum :KK37: çok ta merak ediyorum :KK31:

dene bakalım canım bende dün dışarı çıktım ama unuttum sormayı :26:
yaparsın senn sonra paylaşırsın bizimle

bu arada muhasebeci arkadaşlar var mı bişey sorucam da :nazar:

X