Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

biznefesiz sen devletin memuresi değilmisin
bizden daha şanslısın.
sen evine gittiğinde biz hala çıkmak için saatin geçmesini bekliyoruz!!!

ilk başlarda tartışmalar normal arkadaşım ya..biz 1 yıldır nişanlıydık ve hemen hemen her gün görüşüyoduk onun öncesinde 2 yılı aşkın beraberliğimiz vardı..ama evlendikten sonra bi çok huyunu yeni yeni keşfediyorum..ufak tartışmalar illaki olucaktır ama saygıyı korumak çok önemli..her şeye rağmen sevdiğin adamın kollarında uyanmak çok güzel:)

ilk başlarda tartışmalar normal arkadaşım ya..biz 1 yıldır nişanlıydık ve hemen hemen her gün görüşüyoduk onun öncesinde 2 yılı aşkın beraberliğimiz vardı..ama evlendikten sonra bi çok huyunu yeni yeni keşfediyorum..ufak tartışmalar illaki olucaktır ama saygıyı korumak çok önemli..her şeye rağmen sevdiğin adamın kollarında uyanmak çok güzel:)

zaten evlilik bambaşka bişey.
istediğimiz kadar sözlü,nişanlı kalalım biz nişanlımla neredeyse haftasonları hiç ayrılmıyordukk.
genelde bizde kalıyordu falan film izliyorduk. ama evlendik yine de tanımaya yeni başlıyorum :KK52::KK52:

biznefesiz sen devletin memuresi değilmisin
bizden daha şanslısın.
sen evine gittiğinde biz hala çıkmak için saatin geçmesini bekliyoruz!!!

evt canım gercekten oyle ama ınsanları dınlemek cok zor kafamı patlatttılar burda
anlamıyolar bıde 1 laf 50 kere anlatılırmı yapıorum işte onu ben :KK43:

zaten evlilik bambaşka bişey.
istediğimiz kadar sözlü,nişanlı kalalım biz nişanlımla neredeyse haftasonları hiç ayrılmıyordukk.
genelde bizde kalıyordu falan film izliyorduk. ama evlendik yine de tanımaya yeni başlıyorum :KK52::KK52:

aynı evde yaşamak gıbısı yok valla rahatlık bı yana
tanımadıgımız yonlerını ogrenıyoruz sızlere katılıyorum

sorma speedy o bazen bana da oluyor. iş arkadaşlarımın 2si hamile. çok özeniyorum bazen ama geçmesi için hemen çocuk olunca yaşanacak zorlukları düşünüyorum:)

sorma speedy o bazen bana da oluyor. iş arkadaşlarımın 2si hamile. çok özeniyorum bazen ama geçmesi için hemen çocuk olunca yaşanacak zorlukları düşünüyorum:)

evet yaa biz evlenmeden önce 4 yıl diyorduk evlendik 2*3 yıla düşürdük korkuyorum
hadi yapalım diyeceğimizden gerçi eşim benden çok istiyor. onun için benim durdurmam lazım kendimi :KK52::KK52:
şuanda olsa mümkün değil hiç sevinemem herhalde Allah isteyene zamanı gelmişe nasip etsin En Büyük KK:emir_bebek:

ıns zaten benım eşimle hıc bı sorunum yok aılesıylede oyle
benım aılem yuzunden bıraz sıkıntılıyım ıns oda duzelır

oda senin elinde canım kendi aileni düzelmeyi sen başarabilirsin :KK61:

ewet katılıyorum evlendikten sonra bür sürü yeni huyunu öğreniyoruz.
tabi eşlerimiz için de geçerli bu. bizimde farklı yönlerimizi, alışkanlıklarımızı öğreniyorlar.
bana göre evlendikten sonra yeniden tanışıyoruz aslında:)
biz 6 yıldan sonra evlendiğimiz halde, bir sürü farklı yönümüz olduğunu gördük:)
ama ikimizde diyoruzki bunca yılı boşa geçirmiş keşke daha önce evlenseymişiz.

ewet katılıyorum evlendikten sonra bür sürü yeni huyunu öğreniyoruz.
tabi eşlerimiz için de geçerli bu. bizimde farklı yönlerimizi, alışkanlıklarımızı öğreniyorlar.
bana göre evlendikten sonra yeniden tanışıyoruz aslında:)
biz 6 yıldan sonra evlendiğimiz halde, bir sürü farklı yönümüz olduğunu gördük:)
ama ikimizde diyoruzki bunca yılı boşa geçirmiş keşke daha önce evlenseymişiz.

aynen canım istediğin kadar bekle yine herşeye baştan başlıyorsun.
off evimi özledim yaa bu akşam yine anneme giderim ama bu kez eve erken gidicem :KK58:
babam gececi diye 2de geliyor babam bi tek yatmaya eve gidiyoruz :KK15::KK15: artık özledim.
gerçi benim içinde iyi oluyor :KK1:

ha ha biz tanışalı çıkmaya başlayalı daha 17 ay oldu. 1,5 sene bile değil. bazen kızıyoruz ediyoruz birbirimize ama hemen gönül alıyoruz çok şükür. ben de kızıyorum bazen bu zamana kadar neden çıkmadın karşıma diye. o da ben 30una kadar evlenmeyecektim seni görünce evleneceğim kişi dedim diyor. eşek işte :63: hem kızdırır hem sevdirir

magrenta sen işlerini biraz hafifletmişsin. akşama yine çok yoğunsun. Allah güç kuvvet versin sana:)
bizim kirli sepeti yine tepeleme:KK43:(((((
walla ben de temizlik konusunda çok takıntılıyım ama işten eve gelince birsürü şeyi aynı anda yapmak hiç kolay olmuyor ve çok yorucu. ben de biraz daha normale dönmeye başladım.
çünkü bütün akşam birleylerle uğraşınca kendime ve eşime ayıracak vakit kalmıyor.

nevresimi normal şartlarda 2 haftada bir değiştirmek yeterli bence. ama yaz günleri ter, toz gibi sebeplerden haftalık değiştiriyorum ben.
evet biraz azalttım ne zamandır yapmıyordum çamaşırlar dağ gibi yığıldı yıkayınca ütüler yığıldı pofff daha 3 makina çamaşır yıkıcam bugün renkliler sonraki gün fırsat olursa havlular yemek masası örtüm kirlide hala onu yıkamam lazım çarşaflar yıkanıcak daha diğeri ütülenmedi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allahım sabır diyip konuyu kapayım bare :p
dün gece yatmadan oje sürdüm ben çok sıkıldım ne bakkım ne bişi kendim için yaptığım şey banyo yapmak krem sürmek pofff

MERHABA arkadaşlar.. öncelikle tüm 2011 gelinlerine sonsuzzz mutluluklar... ben 3 temmuzda evlendim. 10 gün balayı sürdü, sonra aile ziyaretleri derken dün evimize geldik. aşkım bugün iş başı yaptı. ben eylüyde başlıyacam işe ( eğitim camiasındanım da :) ) aşkım az önce öğle tatiline geldi birlikte çay içtik evimizde :))) ben de bi yandan evi topluyom, bi yandan çamaşır asıp, topluyom.. eee tatili uzatınca işler birikti.. bi de yeni evimizde uyumaya alışamadım kızlar.. gece sürekli uyandım..
oooooooooo ne güzel yawwwww biz 2 ayrı uçtayız nerdeee beraber çay içmek :))
bak bugünde çok kalamadım hiç sormuyorsun nerede bu kız diye :KK57::KK57::KK57:
bende ara ara geliom işler çok bugün nedense poffffff napıon sipaydım nerelere daldın bakem
biz geçen hafta değil önceki hafta tam da birinci ayımızın hafatsıydı hergün bir küslük. o günden sonra gayet iyiyiz maşallah. pazartesi de tartıştık. eve gelmiş bir sinir bir sinir yok buzdlabı pismiş, sebzeler bozuluyormuş herşeyi atıyormuşuz. ben yemek ısıtmaya çalışıyorum işten gelmişim elime tutuşturdu buzdolabı raflarını temizlemem için. o kadar zoruma gitti ki. biraz söylendim fazla uzatmadım sonra bir başladım ağlamaya... beyefendinin morali bozukmuş benden çıkardı. sonra yemeğe dışarı gittik ama çok kötü oldum. salı günü de hastalandım işten öğleyin geldim yattım. sonra şehirdışından gelen dayıları vardı onları geçirmeye gittik filan dün akşam da yine temizlik yaptık. yoruluyorum valla. doktoraya başvurmak istiyordum ama sanırım artık imkansız. kendime bile zaman ayıramıyorum. amannn karman çormanım işte. bir iyi bir kötü.
sıkma canını herşey olcağına varırı bende yoktan yere sorun çıkarabiliyorum geriliyoruz sanırım zamanla geçer sakin olmaya çalış ve asla ne olursa olsun yatağını ayırma düzelir herşey bizim elimizde ne de olsa geçen ben yaptım eşim anladı hatasını dün bana diyor çok üzerine geliyorum çok yoruluyorsun bütün yük sende bundan sonra daha çok yardımcı olucam sana yapabildiğim kadar ama aynbından ayrılmam diyo çamaşır asarken o hazırladı ben astık çarşafımızı beraber serdik :)))) ütü yapmam diyen adam ütü yaptı hazırlık için akletlerini verdim hemen gömlek vermeyim deme :pkorkmasın
henüz işimizi düzene oturtamadık bu yüzden vakit ayıramıyoruz zamanla herşey yoluna girer doktora için en az bir yıl bekle derim evliliğe alış sonra başvur hepsi birden çok ağır gelir yoksa
çok az kalmaıd ama napalım yaaa..
bu arada bana arada geliyorlar yaaaa çok pis anne olasım geliyor :KK54: :KK52:

Neyyyyyyyy kendine gel sipaydim bi dur biraz zaman geçsin canımmm aman haaaa bende kilo alıyorum die eşim dio hamilemisin :p kızdırıyor beni ben çocuk istemiom die ama sabah bir velet gördüm annesinin kucağında o kadar tatlı uyuyoduki ay canım yaaa eritti içimi :pPPP
sonra kendime geldim önce bi bakalım hayatımızı yaşayalım çocuk çok büyük bir sorumluluk ve benim gözüm korkuyor :)

oda senin elinde canım kendi aileni düzelmeyi sen başarabilirsin :KK61:[/QUOTE]

keşke benım ıstedıgım kadar onlarda ıstese anlayışlı olsalar

magrenta napıyım biraz facede birazcık burada konu düzeltmelere falan takıldım geldim işte :KK60:
yok be bende bebekleri çok severim ama içimdeki istek anne olmak gibi değil hani böyle minicik bi bebek sevesim var..
resimlerini falan görünce çıldırıyorum Anne olmak tabiki en büyük hayalim bu kadar isterken ama şimdi olmasını istemiyorum.
önce evliliğimize doymamız lazım. borçlarımızı azaltmamız lazım. ve tabi anne olmaya hazır olmam lazım planlı bi bebek istiyorum...
bende şimdi 3 kilo aldım evlendikten sonra deliriyorum. bebek olsa tamamen sıyırırım herhalde :KK53::KK53::KK53:

X