- Konu Sahibi ceylin2011
sssccc sen hangı ilçede oturuyodun canım :82:
şişli de oturuyoruz canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sssccc sen hangı ilçede oturuyodun canım :82:
bizim kızlar gitmiş bende işime devam edeyim,öptüm hepinizi,kahvaltıda yaptığınız şeyleri yazmayı unutmayın..
bu arada aradım kociişimi seni seviyorum dedim telefonu açar açmaz,küsüşcük olmuştuk ya,"çok mutlu oldum aradığım için "dedi bol aşklı günler hepimize
MERHABA arkadaşlar.. öncelikle tüm 2011 gelinlerine sonsuzzz mutluluklar... ben 3 temmuzda evlendim. 10 gün balayı sürdü, sonra aile ziyaretleri derken dün evimize geldik. aşkım bugün iş başı yaptı. ben eylüyde başlıyacam işe ( eğitim camiasındanım da :) ) aşkım az önce öğle tatiline geldi birlikte çay içtik evimizde :))) ben de bi yandan evi topluyom, bi yandan çamaşır asıp, topluyom.. eee tatili uzatınca işler birikti.. bi de yeni evimizde uyumaya alışamadım kızlar.. gece sürekli uyandım..
MERHABA arkadaşlar.. öncelikle tüm 2011 gelinlerine sonsuzzz mutluluklar... ben 3 temmuzda evlendim. 10 gün balayı sürdü, sonra aile ziyaretleri derken dün evimize geldik. aşkım bugün iş başı yaptı. ben eylüyde başlıyacam işe ( eğitim camiasındanım da :) ) aşkım az önce öğle tatiline geldi birlikte çay içtik evimizde :))) ben de bi yandan evi topluyom, bi yandan çamaşır asıp, topluyom.. eee tatili uzatınca işler birikti.. bi de yeni evimizde uyumaya alışamadım kızlar.. gece sürekli uyandım..
hoşgeldin funda. tebrik ederim.
evde ilk günler biraz zor oluyor işlerden dolayı ama alışınca herşey güzel:)
Günaydın kızlar...
giremiyorum epeydir ,benim evlilk hayatım çok hızlı geçiyor hiçbirşeye fırsat bulamıyorum nedense ,,birde size birşey sorucam
eşinizle tartışma durumunuz nedir ?biz bu aralar tartışmaya başladık ta,çok huzursuzum
speedy bir yandan sskları veriyorum çok yoğunlaşmadım buraya ama olmadığının farkındayım. ne yapıyorsun nerelere kayboldun bakalım
walla benim için hiç bir sakıncası yok
hatta onaylıyorum:)
hemen akşam olsun, evimize gidelim