Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ben aksam 5 te cıkıyorum evımle işim 2 dk aralıkta yoksa yapıorum ama genelde eşim
yapıo ben pek bılmıyorum :)bende kamuda çalışıyorum sen hangı semttesın canım

bende 17:30 da çıkıyorum eve yarım saatte gidiyiroum yemek yapsak yememz 8-9..ben istanbulda değilim canım kocaelideyim

kızlarrr ben nüfus cüzdanımı değiştirmeye gideceğim birazdan eşim gelecek.
tuhaf oldum nedense:KK43:

çok tuhaf gerçekten,evli yazınca kendini bir garip hissediyorsun,kütüüğün değişiyorun medeni halin değişiyor:KK37: 4 tane resim alamyı unutma yanına ben unutmuştum,sonra hemen çekişldim çirkin bi fotom var :KK31:

--------------------------------------------------------------------------------
Kısa URL: Kuymak (Mhlama) (Trabzon) tarifi - Karadeniz Yemekleri - lezzetler.com Yemek Tarifleri
Gönderme Tarihi: 27.May.2006
1,176 defa incelendi/indirildi/yazdırıldı

--------------------------------------------------------------------------------

KUYMAK (MIHLAMA) (TRABZON)

MALZEMELER
1 su bardagi misir unu
100 gr. Trabzon tereyagi
150 gr. Trabzon Imansiz peynir
1 su bardagi sicak su

YAPILIŞ TARİFİ
Tereyagini tencereye koyun. Yag eridikten sonra misir ununu dökerek, tereyagi ile kavurun. Un pembelestiginde, kaynamis sicak suyu ilave ederek suyla bir miktar pismesini saglayin. Katilasmaya baslayinca peyniri ilave ederek, 5 dakika peynir ile pismesini, hafif hafif tahta kasikla malzemenin birbirine karismasini saglayin. Peynir tuzlu ise tuz ilave etmeyin. Pistikten sonra servis yapin

Kısa URL: Kuymak (Mhlama) (Trabzon) tarifi - Karadeniz Yemekleri - lezzetler.com Yemek Tarifleri
Gönderme Tarihi: 27.May.2006
1,176 defa incelendi/indirildi/yazdırıldı

KUYMAK (MIHLAMA) (TRABZON)

MALZEMELER
1 su bardagi misir unu
100 gr. Trabzon tereyagi
150 gr. Trabzon Imansiz peynir
1 su bardagi sicak su

YAPILIŞ TARİFİ
Tereyagini tencereye koyun. Yag eridikten sonra misir ununu dökerek, tereyagi ile kavurun. Un pembelestiginde, kaynamis sicak suyu ilave ederek suyla bir miktar pismesini saglayin. Katilasmaya baslayinca peyniri ilave ederek, 5 dakika peynir ile pismesini, hafif hafif tahta kasikla malzemenin birbirine karismasini saglayin. Peynir tuzlu ise tuz ilave etmeyin. Pistikten sonra servis yapin
evet biliyorum ama ben beceremem bunu dışarıdA YEMesi çok güzel oluyor:))

Günaydın kızlar...
giremiyorum epeydir ,benim evlilk hayatım çok hızlı geçiyor hiçbirşeye fırsat bulamıyorum nedense ,,birde size birşey sorucam

eşinizle tartışma durumunuz nedir ?biz bu aralar tartışmaya başladık ta,çok huzursuzum:KK14:
valla son bir kaç gündür güzel tartışıyoruz uyuzluğum üzerimde sanırım biraz bu duruma alışmak zaman alıyor sanırım evimi odamı özledim diye düşüneye başladım neyseki geçti üzermize binenen yük bizi çok rahatsız ediyor sanırım ben birazda aceleci ve pimpirikli biriyim dağınıklık ve biriken işler bizi çok geriyor yane beni kafamda büyüor çamaşır yığını gibi eşimde dün bana yardım etti biraz ütü yaptı çamaşırları katladı 1 makina çamaşır yıkadım onları asmmama yardım etti bundan sonra hep yanındayım beraber yapıcaz dedi o da durumun farkında geçtik sanırım bu gerginlik durumunu :)

kızlar eve gıttım her yer her yerde yüz silmeye havlu kalmamıs çamasırlar bırıkmıs kocişe dedım kk dakı kadınların kocası her işi yapıyomus az sende yardım et balkonları yıkadı evı süpürdü ayyy cok mutlu oldum anlatamam :KK51:
oyyyy naptın sen hangi odayı boşalttın çamaşırları koydun heheheh :))))) kocaya iyi agz vermişin tabrik ederim aynen devam etsin yaptığı işi beğenmemezlık yapma sakın bidaha yapmaz haaa :)))))
haftada bır yıkamam gereken nevresım takımlarını sıcaklar ve ter yuzunden ner deyse her gun yıkıycam bende nefret edıyorum iğğğ

oyyyy ben 2 haftada bir yıkıyorum biz klimalı odada yatıyoruz terlemeden serin serin kalkıyoruz şimdi aklım karıştı ne kadarr zamanda bir değiştirmek lazım acep poffffff

günaydın bayabnalr iyi sabahlarrrrr muhabbet almış yürümüş bizde dün geç yattık sbah geç kaldık koşa koşa hazılrandık çıktık :)))
dün ütü yaotım 1,5 saat bi sürü gümlek ütüledim bir de tişörtler offff bugünde 1 makina çamaşır daha yııcam dünküleri toplucam bir 2 pantolon ütülücem ve akşam yemeğe gidicez hepsini birden nasıl yapıcam poffff koştur koştur bitmio yaaaaa

ben kahvaltı yapmak ıstemıyorum ama bzımkı tıkıyor agzıma bal bal
cok kotu hıc sevmıyorum ama saglıklıymışş:)

bizim kızlar gitmiş bende işime devam edeyim,öptüm hepinizi,kahvaltıda yaptığınız şeyleri yazmayı unutmayın..
bu arada aradım kociişimi seni seviyorum dedim telefonu açar açmaz,küsüşcük olmuştuk ya,"çok mutlu oldum aradığım için "dedi bol aşklı günler hepimize:KK19:

bizim kızlar gitmiş bende işime devam edeyim,öptüm hepinizi,kahvaltıda yaptığınız şeyleri yazmayı unutmayın..
bu arada aradım kociişimi seni seviyorum dedim telefonu açar açmaz,küsüşcük olmuştuk ya,"çok mutlu oldum aradığım için "dedi bol aşklı günler hepimize:KK19:

ne guzel aşk gıbısı yok :)

kimliklerimizi değiştirip geldik. sanki bana ait hiçbirşey yoktu o kağıtta. kötü oldum yaw:KK43:(((((

ceylin kahvaltı için milföy yap. kare şeklindeki hamuru 3e böl. içine sosisleri koy. istersen kızart istersen fırına at.
hepsini kızartman bitince de üzerine kaşar perniri dök. kahvaltıda süper oluyor. tabi misafirlerin gelmesine yakın yap, istersen hepsine kürdan tak. kanepe gibi oluyor. ben haftasonu yaptım arkadaşlarımız bayıldı.

salçalı sosis yapabilirsin. içine de küp küp patates. o da beğenildi:)

bir de fırında patates de yapabilirsin. içine biraz renkli biberlerden de koy hem görüntü hem lezzet güzel oluyor.
kahvaltıda değil ama kendimize yaptım aşkım pek beğendi.

zaten kahvaltı genelde aynı şeylerden olduğu için çok farklı seçenekler malesef olmuyor.

ballı gözleme de olabilir ama sıcaklarda yenir mi bilmiyorum???

bir de seviyorsanız eğer jambon içine peyniri koyup sigara böreği gibi sar. ısıtılmış ama çok yanmayan fırına koy. biraz sıcak olunca üzerine kaşar peyniri koy erisin, hafif pembe olunca çıkar. üzerine yeşil zeytin koy ya da zeytin ezmesi sür. bu benim kahvaltıdaki favorim.

benim eski bir arkadaşımda her misafir kahvaltısında fırında mücver yapar.

benden bu kadar aklıma başka birşey gelemdi

X