Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

çamaşır yıkarken renkliye ayrı beyaza ayrı deterjan mı kullanıyorsunuz kızlar. markalarıyla lütfen.

ben hepsini arielle yıkıyorum ama bugün nette arielin renkleri soldurduğunu renklileri farklı deterjanla yıkamak gerektiği yazmış

benim ayrı lakin annem poşetlerini attığı için tam olarak veremicem :)))
beyazlara ariel çok güzel kokuyor
renklilerde çarşaflarda açık renkerlde bingo ya da tursil falan kullanıyoruz annemde kullanıo gayet memnunuz beyazlar için olanı renklide kullanmıom bencede soldurur
gömlek yakasına varsa manşetine yağ lekelerine piril döküp çitileyip atıyorum makinaya tertermiz çıkarıyorum renkli beyaz allah ne verdiyse piril+deterjan gücü beyazlarda leke çıkarıcı arielde kullanıyorum hediye gelmişti :pkullanayım dedim

aslında ayrı kullanmak maddi açıdan mantıklı. ariel/omo pahalı beyazları onla yıkarım.
renklilere daha uygun birşey alırım. rinsonun kokusunu çok seviyorum mesela:)
zaten bir kıyafeti 2.gün giymiyoruz.
akşam markette gideceğiz alayım ben rekliler için ayrı deterjan en iyisi

önce tursil aldık meğersem beyazlar içinmiş. sonra bir de renkliler için bingo aldık. fiyatına göre karar verdik aslında. tamamen duygusal :KK53:

aslında ayrı kullanmak maddi açıdan mantıklı. ariel/omo pahalı beyazları onla yıkarım.
renklilere daha uygun birşey alırım. rinsonun kokusunu çok seviyorum mesela:)
zaten bir kıyafeti 2.gün giymiyoruz.
akşam markette gideceğiz alayım ben rekliler için ayrı deterjan en iyisi

önce tursil aldık meğersem beyazlar içinmiş. sonra bir de renkliler için bingo aldık. fiyatına göre karar verdik aslında. tamamen duygusal :KK53:

valla benim içinde sonuçlar tamamen duygusal çok pahalı bir deterjana gerek yok ama beyazlar için ariele devam ederim kokusunu çok seviyorum çok az yumuşatıcı koyuuyorum kiiii kokmasın :pP
bence deterjanları denemelik alın ufak paketlerde deneyin beğenmezseniz bir daha almazsınız

haftada 3-4 makina çamaşır yıkanıyor aynı işi gören daha uygunu varken niye çok verelim ki.
duygusal davranışınızı destekliyorum kızlar.
bende akşam bakiyim fiyatlarına tursil ya da rinso hangisi uygunsa renklilere alıyım

haftada 3-4 makina çamaşır yıkanıyor aynı işi gören daha uygunu varken niye çok verelim ki.
duygusal davranışınızı destekliyorum kızlar.
bende akşam bakiyim fiyatlarına tursil ya da rinso hangisi uygunsa renklilere alıyım

Eh biraz cebimizi düşünmemiz lazım ben paraları gezmek tozmak için kullanmayı tercih ediyorum biraz giyim birazda kozmetik için tabe :p:S

gunaydın kızlar hayırlı cumalar
cok mutluyum bugun cuma olması nedenıyle ve
eşimle karar verdık bu hafta sonu olmasa bıdakı hafta sonu bı cocuk esırgeme kurumunu
zıyaret etmek ve koruyucu aıle olmak ıstıyoruz nasıpse
bır kız cocugu ıstıyoruz hem bı cocuga sevgımızı vermek hem onu korumak adına
ıns hersey yolunda gıder

anadolu yakasında varsa bıldıklerınız yada bu sıtede bellı bolumde bılgıler varsa yardımcı olursanız sevınırım

günaydın canlarım,
nefesiz düşünceniz çok güzel. ama tek 1 çocuk ile olmuyor.
oraya gidiyorsunuz 1 kişiye ilgi gösteremiyorsunuz işte öyle güzel bi yerki. hepsi yanında oluyor.
1 tanesine de ilgil alaka gösterdin mi diğerleri çok üzülüyr :KK53::KK53::KK53: bol bol çikolata alın çok seviniyorlar.
avrupa yakasında var ama anadolu yakasında hiç görmedim ve duymadım canım internetten bakabilirsin :nazar::nazar:

bizde cumartesi sabah 10'da çınarcıktayız. pazartesi sabah geri döneceğiz evde öyle çok çamaşır var ki anlatamam :KK52::KK52:
düşün eşimin atleti kalmamış sabah farkettik. ne güzel boşladım yaa öyle. evi :KK47::KK47::KK47:

güüüüünnnnaaayyydddıınınınn kızlar:)
içimdeki enerjiyi hissediyorsunuz dimi:)
sonunda bugün cuma. yaşasın. çok mutlu ve huzurluyum:)

günaydın canlarım,
nefesiz düşünceniz çok güzel. ama tek 1 çocuk ile olmuyor.
oraya gidiyorsunuz 1 kişiye ilgi gösteremiyorsunuz işte öyle güzel bi yerki. hepsi yanında oluyor.
1 tanesine de ilgil alaka gösterdin mi diğerleri çok üzülüyr :KK53::KK53::KK53: bol bol çikolata alın çok seviniyorlar.
avrupa yakasında var ama anadolu yakasında hiç görmedim ve duymadım canım internetten bakabilirsin :nazar::nazar:

bizde cumartesi sabah 10'da çınarcıktayız. pazartesi sabah geri döneceğiz evde öyle çok çamaşır var ki anlatamam :KK52::KK52:
düşün eşimin atleti kalmamış sabah farkettik. ne güzel boşladım yaa öyle. evi :KK47::KK47::KK47:

tabıkı bırıyle olmuyo canım ama bende elımden gelenı yapabılırım
cocukları eşimde bende cok sevıyorum

sanada hayırlı yolculuklar bazen çamaşır konusunda bende son anda fark edıyorum:KK1:

selam ben de mayıs geliniyim...2 ayı geçti evleneli....14 mayısta evlendik....başlarda çok zorlandım...hem yabancı bi şehir,yabancı bir ev.sorumluluklar ve bazı sorunlar
üstüste geldi herşey ilk 1 ay baya zorlandım ve kötü geçti ama artık alıştım evime,işlere...başımızdaki sorun da halloldu sonradan (tam olarak olmasada buna da şükür)...

nefes çok iyi düşünmüşsünüz. kim bilir oradaki çocukları ne kadar mutlu eder bu davranış.
biz üniversitedeyken arkadaşlarla gitmiştik ama bir daha o sahnete içim dayanmaz. gittiğinde çok mutlu oluyorlar ama dönerken onları geride bırakmak çok hüzünlü.
ewet çikolata ve oyuncak çok seviniyorlar.

yaseminn bugün cuma ne oldu sonuçlar. merakla bekliyoruz!!!

speedy sen bu hafta evin yolunu unuttun canım onun için normal bir durum.

haftasonu arkadaşlarımızla yazlığa gidiyoruz. onun için temizliği akşam yapmam lazım, ütüyü de.
dün beyazları yıkadım. nevresimleri falan değiştirdim. bulaşık makinasını açtım. biraz mutfağı temizledim ama daha çok işim var:KK43:((((((((:-)43:

nefes çok iyi düşünmüşsünüz. kim bilir oradaki çocukları ne kadar mutlu eder bu davranış.
biz üniversitedeyken arkadaşlarla gitmiştik ama bir daha o sahnete içim dayanmaz. gittiğinde çok mutlu oluyorlar ama dönerken onları geride bırakmak çok hüzünlü.
ewet çikolata ve oyuncak çok seviniyorlar.

yaseminn bugün cuma ne oldu sonuçlar. merakla bekliyoruz!!!

haftasonu arkadaşlarımızla yazlığa gidiyoruz. onun için temizliği akşam yapmam lazım, ütüyü de.
dün beyazları yıkadım. nevresimleri falan değiştirdim. bulaşık makinasını açtım. biraz mutfağı temizledim ama daha çok işim var:KK43:((((((((:-)43:

ıns hem bız hemde onlar acısından ıyı olucak tahmın edıyorum

hafta sonu gelınce temızlık kacınılmaz bu durum herkeste var ya:KK60:

tabıkı bırıyle olmuyo canım ama bende elımden gelenı yapabılırım
cocukları eşimde bende cok sevıyorum

sanada hayırlı yolculuklar bazen çamaşır konusunda bende son anda fark edıyorum:KK1:

sizde güzel bi gün geçirirsiniz inşallah
artık çamaşırlar gelince napalım :KK53::KK53::KK53:

selam ben de mayıs geliniyim...2 ayı geçti evleneli....14 mayısta evlendik....başlarda çok zorlandım...hem yabancı bi şehir,yabancı bir ev.sorumluluklar ve bazı sorunlar
üstüste geldi herşey ilk 1 ay baya zorlandım ve kötü geçti ama artık alıştım evime,işlere...başımızdaki sorun da halloldu sonradan (tam olarak olmasada buna da şükür)...

hoşgeldin canım evlendikten sonra bizimde üzerimizdeki karabulutlar kalkmadı hala olanlara ben bile şaşırıyorum.. :KK20:
inşallah rahat günler geçireceğimiz önümüzde yıllar var :KK52::KK52:

aynen canım yaa bi tek yatmaya gittik onda da önemsemedim çamaşır mak. çalıştırsam yatamıycam çünkü :KK61::KK61:
ne güzel sende gezeceksin haftasonu :KK51: tadını çıkartın vallahi bizde 3 kişi gidiyoruz. teyzemin 6 yaşındaki kızı da geliyor :KK70: zaten çok heveslendi diye gidiyoruz :KK76:
yoksa bu akşama bilet bulamayınca iptal edicektik :KK62:

X