Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

kızlar eve gıttım her yer her yerde yüz silmeye havlu kalmamıs çamasırlar bırıkmıs kocişe dedım kk dakı kadınların kocası her işi yapıyomus az sende yardım et balkonları yıkadı evı süpürdü ayyy cok mutlu oldum anlatamam :KK51:

dün çok sıcaktı speedyciğim nasıl yaptın ütüyü:KK43:
dün akşam ben de biber dolması yaptım ama yapana kadar benmi piştim o mu bilemiyorum yani.
önceki gün pazardan dolaba koymaya bezeye almıştım onları temizledim attım dolaba.
soğan, maydanoz doğrayıp koydum. bakınca bir tencere yemek,ama 1-1,5 saat mutfaktaydım ve resmen sıcaktan pestilim çıktı.
bu hafta benimde çarşafları değiştirmem lazım ve her zamanki gibi kirli sepeti neredeyse kapanmayacak durumda.
offf offf nefret ediyorum ütüden!!!!!!!!!!!!!!!!

kızlar eve gıttım her yer her yerde yüz silmeye havlu kalmamıs çamasırlar bırıkmıs kocişe dedım kk dakı kadınların kocası her işi yapıyomus az sende yardım et balkonları yıkadı evı süpürdü ayyy cok mutlu oldum anlatamam :KK51:

ay sen cok yasa emı:KK1:
benımkı herseyı yapıo ama utuyu sevmıyo e onuda yapım dımı:21:

benim eşim sıcaklara hiç gelemiyor, çok terliyor. ilk başlarda 2 günde bir nevresim takımı değiştiriyordum. artık onun yastığına ve yatakta yattığı kısıma havlu seriyorum. böylece nevresim takımını haftalık kullanabiliyoruz.
en azından havlu yıkamak nevresim takımı değiştirmekten daha kolay:)

kızzzzllllaaaaarrrrrr güüünnnnaaaayyyydddıııınnnnnnnnn.

bugün acayip bir enerji var içimde. hayırdır inşallah:)

Ne güzel canım böyle olunca herşeye pozitif bakıyorsun ,yaşasın mutlu olmak:KK16:
bendede tam tersi bır yorgunluk halsızlık :KK43:
ne kötü canım böyle olunca tamamen negatif oluyorsun herşleye ümitsiz bakıyorsun,kahrolsun mutsuzluk:::KK43:

aslında ben de uykusuzum,evimiz çooookkkk sıcak gece doğru düzgün uyuyamadım ama onu bile hissetmiyorum.
ayyy evet ya geceleri ne kadar sıcak oluyor kızlar ,bizde piştik gece ,yastık bile fazla geldi,kapıları açtık:18:

walla cuma da değil niye böyleyim anlamadım:))))
keşke cuma olsa ozaman mutlu oluyorum ben:):KK3:
canım ya düzelir bence alışma evresi bu daha ama benım kavgam daha baslamadı :KK52:
ya saçma sapan şeyler ama neyseki baktım forumlara herkeste oluyormuş ilk yıl:13:
hoşgeldin ceylinn.
bizim daha öyle tartışmalarımız olmadı.
fikir ayrılıkları, ayrı zevkler vs. böyle şeyler oluyor bazen bizde de.
mesela yemekleri ben yapıyorsam eşim tuzunu ve baharatını eksik buluyor.
o film izlerken ben dizi izlemek istiyorum. böyle basit anlaşmazlıklar var ama o da birbirimizi evin içinde biraz daha tanıdıkça oturur.
eğer ciddi sebeplerle tartışmıyorsanız evliliğin ilk dönemlerinde böyle şeyler olması doğal bence.
ne kadar birbirimizi önceden tanısak bile aynı evin içinde 2 farklı insanın uyumu yakalaması zaman alabiliyor.
hoşbulduk canım ,aman olmasın bizim 5 yıllık bir ilişki onunlamı ilgili diyorum ,inşallah bunlar son olur,hemen barışıyoruz ama yinede çok üzücü oluyor
:26:
kızlar çalışıyomusunuz ne iş yapıosunuz?
ben çalışıyorum canım kamudayım,bu arada hoşgeldin seni yeni gördüm buralarda
nasılsınız arkadaşlar.
dün gece 12'de gittik eve o saatten sonra ütü yaptım. :KK59:
çok yorucu oluyor yaaa :KK47::KK47:
evet heleki sıcakta üyü yapmak iğrençççç,sağolsun hafta sonları aşkım yapıyor ütüleri bende yemekleri
en nefret ettiğim şey çarşaf yada nevresim yaa zor geliyor sıkılıyorum :KK60:
bu haftasonu için plan yapmıştık bizde yalan oldu bari temizlik yaparım bi aksilik olmazsa :KK70:

ben katlayıp ütülüyorum,benimde en gıcık olduğum pantalon gömlek,,bu pazarda brunca arkadaşlarım gelcek hazırlık yapmam gerek:KK60:

bu hafta elektrik süpürgesini açmamayı düşünüyorum. şarjlı süpürgem iyi çekiyor. onunla süpürüp sileyim diyorum bakalım nasıl olacak.

hıc bırıktırmıyorum camasır hergun olmasada ıkı gune bır yıkıyorum
nevresımlerıde dahıl o yuzden kolay oluyo ama utuye gelınce bıraz beklıyo:)
hafta sonuda temızlık derınlemesıne eşimle yapıorum
hafta ıcı eşim supurup sılıyo lavabolarıda ben gıdınce yıkıyorum hafta sonunu getırıyoruz:)

benim eşim sıcaklara hiç gelemiyor, çok terliyor. ilk başlarda 2 günde bir nevresim takımı değiştiriyordum. artık onun yastığına ve yatakta yattığı kısıma havlu seriyorum. böylece nevresim takımını haftalık kullanabiliyoruz.

ayy benimkide öyle yemek yerken bile terliyor,oturduğu yerden terliyor,bende iki günde bir değiştiriyorum,sonra diyor sen bu yumuşatıcıyla banyomu yapıosun:):KK56:
ayyy en sınır oldugun sey benımde :)
:nazar:

AYYY cok ıyı fıkır buuu

[QUOTE=yaseminnn1987;20172267]AYYY cok ıyı fıkır buuu[/QUOTE]

bende yastığa iki kılıf geçiriyorum,hatta bugün havlu yastık kılıfı alıcam üzerine normal kılıfı geçiricem,pike takımı aldım onu kullanıyoruz,ve çok döndüğü için çarşaf durmuodu fitted aldım çok rahat tavsiye ederim

iyi yaptın gel gel nerde çokluk orda bolluk demişler:KK71:

ya yemek olayını nasıl yapıosunuz ben pazar 10 da bir giriyorum akşam 19 a kdr yemek yapıyorum bütün hafta o yemeklerden yiyoruz
:KK68:

ben aksam 5 te cıkıyorum evımle işim 2 dk aralıkta yoksa yapıorum ama genelde eşim
yapıo ben pek bılmıyorum :)bende kamuda çalışıyorum sen hangı semttesın canım

kızlarrr ben nüfus cüzdanımı değiştirmeye gideceğim birazdan eşim gelecek.
tuhaf oldum nedense:KK43:

X