Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlar. iyi düşünmüşsün ceylin:)
bizimde düğünümüz 19 haziranda:)))
sevgilimin iş yoğunluğu nedeniyle balayı programımızı kısaltmak zorunda kaldık biz. 3 gün tatil yapacağız. sonra temmuz sonu yeniden 2.balayına gideceğiz:)))

tv karşısında uzanıp sarmaş dolaş film izlemek gibisi olabilirmiiii...

Bu bile şahanee...
:KK69::KK69::KK69:

evet biz film izlemedik ama yeteneksizsinizi izlemiştik kışın bi kaç kere çok zevkli:KK8:

:KK61::KK61::KK61::KK61: biz dün evde belgesel izledik. bide çekirdek aldık :KK69::KK69:
belgesel,çok romantikkk:KK9:

temizliği bitirdiniz galiba arkadaşlar

ben son ana kadar halı süpürüyodum tozlar uçuşuyodu sürekli

hala da öyle ya neysee

yün halıları yıkatmak şart oldu
:KK61:

benim 3 aydır serili halılar hala bi sürü hav çıkıyor geçen hafta balkona atıp silkeledik ,seneye yaza yıkatırız:KK76:

ooo Temizlik çoktan bitti :KK37::KK37::KK37::KK37:
ama perşembe eve gidip üzerinden bi kez daha geçicem :KK52:
ben son temizliği b itirdim çok şükür,:KK66:
benim 8 ay olcak hala çıkıyo canım

shaggylerde sorun yokta holdeki yün halı feci tüy döküyo...

bir gün tüysüz kalıcak diye korkuyorum
:KK1::KK1::KK1:

benim shaggylerdede tüyler uçuşuo valla,zor işimiz süpürgeyle dolancaz bi kaç ay:KK50:

yaaa ben de vip üye olmak istiom amaaaa :KK70:

kızlar bu arada obez gelin olcam sanırım..stres ben de iştah olarak vücud buldu! göbeğim popomdan bile daha büyük şu an!!!!!!!! :KK36: son 3 hafta için acil bi diyet programı olan var mıııı???? :KK14:

yaaa ben de vip üye olmak istiom amaaaa :KK70:

kızlar bu arada obez gelin olcam sanırım..stres ben de iştah olarak vücud buldu! göbeğim popomdan bile daha büyük şu an!!!!!!!! :KK36: son 3 hafta için acil bi diyet programı olan var mıııı???? :KK14:

Hoşgeldin canım yoğun istek üzerine haziran ayı sonuna kadar herkes vip üye:KK19: ben hergün mekik çekiyorum ,göbüşümü yok etmek için,benden sana tavsiye kahvaltıyı süper yap akşamı azalt
yani sabah kral gibi,öğlen prenses akşamda fakir gibi ye:KK53:

ohoooo ceylincim ben fenalardayım ama yaa gün boyu kraliçeyim resmen! hiiiç durmadan yiyorum..hani derler ya son haftalarda gelinler kilo verir die sanırım ben o tezi fena halde çürüteceğim..... :KK37:

ohoooo ceylincim ben fenalardayım ama yaa gün boyu kraliçeyim resmen! hiiiç durmadan yiyorum..hani derler ya son haftalarda gelinler kilo verir die sanırım ben o tezi fena halde çürüteceğim..... :KK37:
benimde iştahım çok kesilmedi,hiç kilo kaybımda yok,aman boşver koyver gitsin:KK8:

selam kızlar ben de 13 temmuz da evlenicem inşallah daha var benimkine :)
oo şanslısın bizim neler yaşadığımızı görceksin,evlendikten sonra neler yaptık noldu anlatırız biz sana burda:KK76:
102 gün sonra burdayım inşaAlllahhh :KK4:

gel gel,şeker bekliyoruz,yoklama alıcam düğünlerden sonra herkes burdamı diye:KK66:

kradesecim biz alm tatlım altın bilgileri? :)))

bu arada 14 gün kalmış ama bende hala heyecan yok..normal miyim ben yaaaaa.....??

kendi evimden yazıyorum. anca internetimi halledebildim.
ne güzelmiş ya. herşey senin :))

Kızlaarr 41 günlük evliyim,hamdolsun çok güzel gidiyor,Allah herkese huzur versin.. Yıllar ayları aylar haftaları kovaladı derken ahanda evlendik,ee şimdi napcaz:)

X