- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- Konu Sahibi ceylin2011
Günaydın canım bende olduğum yerde uyukluyorum bir an evvel cuma olsun yawwww :))))))Günaydın kızlarrrrrrr. hepimize mutlu huzurlu ama en önemlisi hemen cuma olacak bir hafta diliyorum:))))
renklilerde rinso ya da alo hangis varsa onu kullanıyorum. ama omoyu oldum olası hiç kullanma taraftarı değilim ben. ariel daha parlak ve temiz yapıyor. leke çıkarıcısıyla kullanınca daha iyi. prill döktüm ariel leke çıkarıcı ve deterjanı koydum walla yeni alınmış gibi temiz oldu gömlekler. magrenta kayınvalidene teşekkür ederim:)
minik minik radyologglar gelecek yani:) evliliğinle ilgili herşey yolundaysa ve gerçekten istiyorsan çok beklemeye bende karşıyım. ama forma girmeye başlamakla iyi yapmışsın.
ay canım çok sevindim ben renklilerde denedim bayıldım bu pirile birde beyazlarda denicem bakalım :)))) seviyorum bu ufak pratik fikirleri :)))))
günaydın kızlar
cumartesi günü bende dip köşe buak temizlik yaptım:)
çamaşırları ben hep oma ile yıkıyorum çokta memnunum
bizde ütüleri kocacım yapıyor sağolsun..
kızlar ya biz daha çok yeniyiz ama kocacım bebek istiyor
bir kaç ay sonra çalışmalara başlicaz sanırım
günaydınnn aynı bennn cumartesi başladığım maraton süpürgemin azizliği doğrusu benim parlak zekam yüzünden pazara sarktı bende dip köşeden hallice bir temizlik yaptım :)))
bence 1 yıl beklemek lazım anca evine eşine alışıyor insan ben hala evlendiğime inanamıyorum beraber yaşıyor gibiyiz :))) sevgili gibiyiz hehe
günaydın kızlar iyi sabahlarrrrr
cumartesi bütün haftanın acısını çıkarttık gezdik alışveriş yaptık yorulduk evimize geldik sonra biraz temizlik yapalım dedik hadi dedim eşime sen balkonu yıka bende yerleri süpürüp sileyim yarında toz alır ütü yaparım dedimBenim süpürgem sulu içinde biraz yüzey temizleyici koyayım ev mis gibi koksun dedim suyuna attım azıcık geçen hafta oda parfümü sıkmıştım bu hafta değişiklik yapayım dedim :))) yapmaz olaydım ben süpürürken sen içerde kabar kabapr filtreden taş tabi filtre ıslakken süpürge yapılamıyor odayı su bas neyseki boş odadan başlıyorum ev batmadan hallettim az su ile bende süpürüp silme işini bırakıp toz alma işine geçtim eşimde balkonu yıkadak akşam gene gezmeye gittik güzel huzurlu bir yere gittik izmirde olan varsa mutlaka seyirtepeye gitsin çok güzel bir yermiş :)
pazarda süpürüp silme işlemi banyo mutfak derken gene akşamı yaptım sonra akşama düğün videomuzun ilk cdsini izledik aman allahım ne komik geldi yaaa o anları tekrar yaşadık :)))) bugünde devamını izlicezzz :)))
bu arada ramzan en güne denk geliyor izin kullanıcam o zamana denk gelmesin diyoruzz :)))