Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Günaydın kızlarrrrrrr. hepimize mutlu huzurlu ama en önemlisi hemen cuma olacak bir hafta diliyorum:))))

renklilerde rinso ya da alo hangis varsa onu kullanıyorum. ama omoyu oldum olası hiç kullanma taraftarı değilim ben. ariel daha parlak ve temiz yapıyor. leke çıkarıcısıyla kullanınca daha iyi. prill döktüm ariel leke çıkarıcı ve deterjanı koydum walla yeni alınmış gibi temiz oldu gömlekler. magrenta kayınvalidene teşekkür ederim:)

minik minik radyologglar gelecek yani:) evliliğinle ilgili herşey yolundaysa ve gerçekten istiyorsan çok beklemeye bende karşıyım. ama forma girmeye başlamakla iyi yapmışsın.
Günaydın canım bende olduğum yerde uyukluyorum bir an evvel cuma olsun yawwww :))))))
ay canım çok sevindim ben renklilerde denedim bayıldım bu pirile birde beyazlarda denicem bakalım :)))) seviyorum bu ufak pratik fikirleri :)))))

günaydın kızlar
cumartesi günü bende dip köşe buak temizlik yaptım:)
çamaşırları ben hep oma ile yıkıyorum çokta memnunum
bizde ütüleri kocacım yapıyor sağolsun..
kızlar ya biz daha çok yeniyiz ama kocacım bebek istiyor:KK37:
bir kaç ay sonra çalışmalara başlicaz sanırım:KK8:

günaydınnn aynı bennn cumartesi başladığım maraton süpürgemin azizliği doğrusu benim parlak zekam yüzünden pazara sarktı bende dip köşeden hallice bir temizlik yaptım :)))
bence 1 yıl beklemek lazım anca evine eşine alışıyor insan ben hala evlendiğime inanamıyorum beraber yaşıyor gibiyiz :))) sevgili gibiyiz hehe :p

günaydın kızlar iyi sabahlarrrrr
cumartesi bütün haftanın acısını çıkarttık gezdik alışveriş yaptık yorulduk evimize geldik sonra biraz temizlik yapalım dedik hadi dedim eşime sen balkonu yıka bende yerleri süpürüp sileyim yarında toz alır ütü yaparım dedimBenim süpürgem sulu içinde biraz yüzey temizleyici koyayım ev mis gibi koksun dedim suyuna attım azıcık geçen hafta oda parfümü sıkmıştım bu hafta değişiklik yapayım dedim :))) yapmaz olaydım ben süpürürken sen içerde kabar kabapr filtreden taş tabi filtre ıslakken süpürge yapılamıyor odayı su bas neyseki boş odadan başlıyorum ev batmadan hallettim az su ile bende süpürüp silme işini bırakıp toz alma işine geçtim eşimde balkonu yıkadak akşam gene gezmeye gittik güzel huzurlu bir yere gittik izmirde olan varsa mutlaka seyirtepeye gitsin çok güzel bir yermiş :)
pazarda süpürüp silme işlemi banyo mutfak derken gene akşamı yaptım sonra akşama düğün videomuzun ilk cdsini izledik aman allahım ne komik geldi yaaa o anları tekrar yaşadık :)))) bugünde devamını izlicezzz :)))

bu arada ramzan en güne denk geliyor izin kullanıcam o zamana denk gelmesin diyoruzz :)))

hepimiz haftasonu temizlik yapmışız ne kötü:KK43:(((
cumartesi eşim işe gidince kahvaltıya anneme gittim. eve geldim başladım temizliğe resmen akşam oldu ya:KK43:((
elektrik süpürgesi, silme, toz alma derken zaten yoruldum ama bırakmadım. mutfak, hol ve banyoyu bir güzel fırçaladım yıkadım sonra sildim. biraz evi su basıyor durumu oldu ama kurtardım son anda:)
ütüyü de yaptım. yine ariel reklamları gibi oldu kocacığımın dolabı bir sürü beyaz gömlek:KK43:
eşim gelincede yemek yedik dinlendik biraz.
sonra hooop market alışverişi. derken akşam oldu zaten.
sağolsun annem sayesinde bir de yemek pişimek zorunda kalmadım. fazla yapmış bize de gönderdi.
akşamda börek yaptım.
dün yine erken kalktık arkadaşlarımız geldi kahvaltıya.
onlar gidince de evde eşimle keyif yaptık. dışarı çıkmaya niyetlendik bir ara ama çok sıcaktı evimizden çıkmadık.

magrenta benimde elektrik süpürgem sulu ve içine kendi parfümünü dahil koyduğum her şeyde yandaki filtreden su akıtıyor. Yüzey temizleyici, oda kokusu daha önce denemiştim.
bu hafta da yumoş koydum suyun içine. Zaten akıyor her türlü bari istediğim gibi koksun dedim.
ama bir damla bile su akıtmadı:) ve her yer süper kokuyor hem de daha uzun süre kalıyor kokusu.
istersen sen de dene

hepimiz haftasonu temizlik yapmışız ne kötü:KK43:(((
cumartesi eşim işe gidince kahvaltıya anneme gittim. eve geldim başladım temizliğe resmen akşam oldu ya:KK43:((
elektrik süpürgesi, silme, toz alma derken zaten yoruldum ama bırakmadım. mutfak, hol ve banyoyu bir güzel fırçaladım yıkadım sonra sildim. biraz evi su basıyor durumu oldu ama kurtardım son anda:)
ütüyü de yaptım. yine ariel reklamları gibi oldu kocacığımın dolabı bir sürü beyaz gömlek:KK43:
eşim gelincede yemek yedik dinlendik biraz.
sonra hooop market alışverişi. derken akşam oldu zaten.
sağolsun annem sayesinde bir de yemek pişimek zorunda kalmadım. fazla yapmış bize de gönderdi.
akşamda börek yaptım.
dün yine erken kalktık arkadaşlarımız geldi kahvaltıya.
onlar gidince de evde eşimle keyif yaptık. dışarı çıkmaya niyetlendik bir ara ama çok sıcaktı evimizden çıkmadık.
oyyyy seninki tam dip köşe bucak olmuş üstüne de ütü of of offf valla çok sıcak ben çoğu şeyi yapamıyorum :KK43:(
banyonun duvarlarını silicem,camlarımı silicem hala silmedim yatak odasını silmiştim geçen hafta:))),ütülerim gene birikti onlar var
salonu oturma odasını dip köşe yapıcam her temizlikte koltukları çekmiyorum artık çok yorucu oluyor 2-3 haftada bir yapmaya karar verdim
şarjlı süpürge alıcam her zaman sulu süpürge açılmıyor yaaa her taraf saç doluyo :KK43:((
sende iyi gezip iş yapmışın walla maşallah :)
magrenta benimde elektrik süpürgem sulu ve içine kendi parfümünü dahil koyduğum her şeyde yandaki filtreden su akıtıyor. Yüzey temizleyici, oda kokusu daha önce denemiştim.
bu hafta da yumoş koydum suyun içine. Zaten akıyor her türlü bari istediğim gibi koksun dedim.
ama bir damla bile su akıtmadı:) ve her yer süper kokuyor hem de daha uzun süre kalıyor kokusu.
istersen sen de dene

yaa kendi parfümü var onu kullanmadım deneme yapıyorum oda spreyi süper oldu ama yüzey temizleyici fıssss çok köpürdü onu koymam bir daha birde benim bazı kokulara alerjim var dokunmayanları koyuyorum :) klendi parfümümü sıkayımda eşim bayıldın hehehe :p

yanlız su akıtınca ben yapmadım arkasından suları mı temizlicem bir de :))) yumoşu deneyim haftayada :))))

haftasonu hiç bişey yapmadım :KK50: c.tesi gezdik pazar tophaneye falan gittik bide düğüne tabi :KK68:
bugün ütü yapacaktım ama oda yalan oldu işte. anneme gitmem lazım akşam :KK45:

haftasonu hiç bişey yapmadım :KK50: c.tesi gezdik pazar tophaneye falan gittik bide düğüne tabi :KK68:
bugün ütü yapacaktım ama oda yalan oldu işte. anneme gitmem lazım akşam :KK45:

oooo haftanın gezentisi seçtim seni en güzelini yapmışın canım uğraş uğraş gene aynı zaten :) 1 gömlek pantolon ütülersin tamam :))) kendimizi çok yoruyoruz yaaaa :KK43:((

oooo haftanın gezentisi seçtim seni en güzelini yapmışın canım uğraş uğraş gene aynı zaten :) 1 gömlek pantolon ütülersin tamam :))) kendimizi çok yoruyoruz yaaaa :KK43:((

bilmiyorum ki hiç gömleği de yok bu akşam annemde kalabiliriz yine :2: olmadı eve uğrar 1 tane gömlek getirir. :26:

şarjlı süpürge arada açıyorum ama elektrik süpürgesi kadar dip köşe olmuyor. bir de halılar çok tüy döktüğü için evlendiğimden beridir her hafta açıyorum elektrik süpürgesi ama artık 2 haftada bir açsam daha iyi olacak sanki:)
eşim renkli gömlek giyse de ütüyü 2 haftada bir yapsam diyorum ama henüz bir gelişme yok. her gün giyeceği şeylerin yanına renkli gömleklerinden çıkarıyorum o da onu dolaba koyup beyaz giyiyor:KK43:((((((((
ben mutfak hariç diğer camlarımı henüz hiç silmedim. bayrama yakın silerim artık. zaten çok yüksek nasıl sileceğim bilmiyorum!!!!!!!!
haftasonu gezgini speedy hanım da buradaymış. hoşgeldiniz:)

sssccc güzel gezdik haftasonu iyi oldu yaaa :KK47:
bende süpürgeyi çok açmıyorum artık bi tek mutfak çok kirleniyor onu da şarjlı ile hallediyorum..
zaten devamlı halı tüyü kalkıyor işte onunla uğraşıyorum :KK3:

cuma misafir geleceği için evi temizlemiştik zaten. çrş-prş-cuma canım çıkmıştı ama haftasonu 3-5 ütü dışında bir şey yapmadım. cts eşimle kahvaltı yaptık o işe gitti ben biraz yattım sonra iş arkadaşımın düğününe yemekli. akşam eve geldim. sıcak açrptı galiba beni. evde yemek vardı ama kayınvalidem alt katta olunca mantı yapıp kendi de geldi. 3müz yedik sonra o indi. akşam da ütü biraz yaptım yattım. mutfağı bile toplamadım pazar sabahı topladım. pazar sabahı annemlere kahvaltıya gittik. öğleyin eşim kayınvalidemin yaptığı gözlemeden yedi ben aç değildim. akşam yemekli düğün vardı. kuaföre gittim süslendim püslendim. düğün evinde yedim öğle yemeğimi. akşam yemeği de düğünde zaten. ben hiç makyaj yapmam normalde. dün böyle süslenince filan benimki aşık oldu sanki tekrardan. o kadar keyfi yerindeydi ki içti sandım hatta. hep dans ettik. dönüşte anneme uğradık elbisemi filan merak etmişti. sonra geldik salonda klimayı açıp orda yattık. ben ilk günler kafamda çok büyütüyordum ev işlerini şimdi takmamaya karar verdim. eşimin kısa kollu gömleği yok pek alalım 5-6 tane diyorum toptan yıkar 1 kere de ütülerim. bulaşık zaten yemek yer yemez koyuyorum makinaya. süpürme silme işlerini eşim çok iyi yapıyor. ben de yapıyorum tabi. camalr için filan da arada birini alırım hatta nevresimleri filan yıkayıp onları da ütülettirisem tamamdır. :KK9: bakalım bir kaç ay içinde bir düzenimiz olur herhalde.

şarjlı süpürge arada açıyorum ama elektrik süpürgesi kadar dip köşe olmuyor. bir de halılar çok tüy döktüğü için evlendiğimden beridir her hafta açıyorum elektrik süpürgesi ama artık 2 haftada bir açsam daha iyi olacak sanki:)
eşim renkli gömlek giyse de ütüyü 2 haftada bir yapsam diyorum ama henüz bir gelişme yok. her gün giyeceği şeylerin yanına renkli gömleklerinden çıkarıyorum o da onu dolaba koyup beyaz giyiyor:KK43:((((((((
ben mutfak hariç diğer camlarımı henüz hiç silmedim. bayrama yakın silerim artık. zaten çok yüksek nasıl sileceğim bilmiyorum!!!!!!!!

acaba dolapta renkli gömlekler varken beyazları yıkayıp ütülemesen işe yarar mı.

bilmiyorum ki hiç gömleği de yok bu akşam annemde kalabiliriz yine :2: olmadı eve uğrar 1 tane gömlek getirir. :26:
oyyyy yıkayıp kurumasını bekleyip ütülesen çok iş eve uğrayın canım siz en iyisi :)

ben her hafta süpürüyorum ama arada da şarjlı süpürge tutmam lazım özellikle banyo ve mutfağa yada minik kırıntılar oldumu sulu süpürge açılmıyor yaa:KK43:(( benim biraz temizlik hastalığım var her hafta açmazsam kötü hissediom kendimi sanki ev çok pismiş gibi bir de toz oluyor sanki 1 aydır ellenmemiş gibi poffff
senin eşinde tam beyazcıymış yahuu bizimki arada renklide giyiyor allahtan :)))):))))
cam işi çok pis yaa fazla uğraşmak istemiyorum temizlikle ama camlarda kirlenio 1 ayı geçtik allahtan panjur var benimde çok kirlenmiyor :)

cuma misafir geleceği için evi temizlemiştik zaten. çrş-prş-cuma canım çıkmıştı ama haftasonu 3-5 ütü dışında bir şey yapmadım. cts eşimle kahvaltı yaptık o işe gitti ben biraz yattım sonra iş arkadaşımın düğününe yemekli. akşam eve geldim. sıcak açrptı galiba beni. evde yemek vardı ama kayınvalidem alt katta olunca mantı yapıp kendi de geldi. 3müz yedik sonra o indi. akşam da ütü biraz yaptım yattım. mutfağı bile toplamadım pazar sabahı topladım. pazar sabahı annemlere kahvaltıya gittik. öğleyin eşim kayınvalidemin yaptığı gözlemeden yedi ben aç değildim. akşam yemekli düğün vardı. kuaföre gittim süslendim püslendim. düğün evinde yedim öğle yemeğimi. akşam yemeği de düğünde zaten. ben hiç makyaj yapmam normalde. dün böyle süslenince filan benimki aşık oldu sanki tekrardan. o kadar keyfi yerindeydi ki içti sandım hatta. hep dans ettik. dönüşte anneme uğradık elbisemi filan merak etmişti. sonra geldik salonda klimayı açıp orda yattık. ben ilk günler kafamda çok büyütüyordum ev işlerini şimdi takmamaya karar verdim. eşimin kısa kollu gömleği yok pek alalım 5-6 tane diyorum toptan yıkar 1 kere de ütülerim. bulaşık zaten yemek yer yemez koyuyorum makinaya. süpürme silme işlerini eşim çok iyi yapıyor. ben de yapıyorum tabi. camalr için filan da arada birini alırım hatta nevresimleri filan yıkayıp onları da ütülettirisem tamamdır. :KK9: bakalım bir kaç ay içinde bir düzenimiz olur herhalde.
oooooooooooo düğün dernek gezilmişşşşş ne güzel arada süslenpek püslenmek lzım tabe iyi yapmışın :)))))
sen eşini iyi çalıştırıyon valla benimki ütü bulaşık ve banyoya girmiyor bende camları sildiriyorum,balkonu yıkatıyorum birde paspas yaptırıyom işimiz hemen bitiyor vallaaa :)
acaba dolapta renkli gömlekler varken beyazları yıkayıp ütülemesen işe yarar mı.
bence işe yaramaz
yok yıkandı canım ütüsü yok işte bi tek :KK50:

ben üstündeki gömlek için dedim canım :)))))) eve uğrayın orda ütülersin sonra :)

oooooooooooo düğün dernek gezilmişşşşş ne güzel arada süslenpek püslenmek lzım tabe iyi yapmışın :)))))
sen eşini iyi çalıştırıyon valla benimki ütü bulaşık ve banyoya girmiyor bende camları sildiriyorum,balkonu yıkatıyorum birde paspas yaptırıyom işimiz hemen bitiyor vallaaa :)

bence işe yaramaz

ben üstündeki gömlek için dedim canım :)))))) eve uğrayın orda ütülersin sonra :)

yok canım benimki sadece yerleri süpürür ve viledayla siler o kadar. ütü, cam, mutfak olaylarına karışmaz.

walla hiç işe yaramaz. gömlekleri kırışmasın diye askıya asıp kurutuyorum ben. geçen hafta ütülü beyaz gömleği yoktu özellikle ütülemedim ben de renklileri giysin diye. gitmiş balkondan askıdaki gömleği getrip giymiş. o ütülü değil çıkar başka giy dedim. ütüsüz olduğu hiç belli değil giyerim dedi. o kadar cins yani eşim gömlek konusunda.

temizlik konusunda elinden geldiğince yardım ediyor ama benim pek içime sinmiyor yaptıkları. tabi yüzüne söylemiyorum bir daha yapmaz diye ama gün geçtikçe daha iyi olacak inşallah:))))
yemek çok güzel yapıyor ama sonra mutfağı toplama huyu hiç yok mutfakla ilgili yemek hariç herşeyden nefret ediyor, silerken bile mutfağa girmiyor:))

camları silmeye bende birini mi tutsak diye düşünüyorum ama gelecek kişi de silmeyebilir.evi ilk tuttuğumuzda gelen kadınların silmek istemedi. biraz yüksek ve kayar cam 2 balkonda silmesi zor. uzun cam sileceklerden aldık ama korkarım tek başıma eşimin yardımıyla bayrama yakın sileriz artık

ilk evlendiğimizde temizlik hastalığı bende de vardı ama baktım birşey değişmiyor akışına bıraktım.
hergün şarjlı süpürge ile süpürüp vileda yapıyordum açıkta kalan yerleri ama akşam geliyorum yine aynı bende bıraktım. haftalık temizliyorum.
banyo ve mutfağı hergün siliyorum sık kullanıldığı için ama diğer odaları haftasonu temizliyorum

X