Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

bizim müdür de acayip ben burda bazen boş oturuyorum kendi biryerlerde oluyor sonra saat 5te yanına çağırıyor sonra kal mesaiye. akşam konuşuruz dedi hala gelmedi. yine mesaiye bıraktıracak misafir de gelecek bu akşam. ruhum daralıyor ya acaba kalacakmıyız çıkacak mıyız diye düşünmekten. bir de eşim 5 te eve gidiyor. ben normal çıkarsam 6:30 da evdeyim geç çıkarsam nolur bilmiyorum. akşam da gelir 15 kişi :KK50:

akşama misafirin olduğunu ve bugün mesaiye kalamayacağını uygun bir dille söyle sende
olur mu öyle şey yaaaa bak ben bile sinirlendim şimdi!!!!!!!!!

40 yaş sendromuna girmiş bekar bir bayansa müdürün o zaman işe yaramayabilir ama konuşmak o ayrı:)

evim güzel evimde kk bayanlarının evini geziyorum:)
bir de baktım ki bizim speedy evinin fotolarını koymuş. mutluluk, huzurla oturun inşallah.
kırmızı ayakkabıya bayıldım speedy ondan ben de istiyorum. nereden buldun, ne kadar.
bana da alalım...

bir de çok önceden fotoğraf ağacı görmüştüm kkda. ama şimdi bulamıyorum nettede öyle birşey yok. bulan gören duyan olursa haber verebilirmi.
cam ya da metaldi tam hatırlamıyorum. ağaç şeklinde her dalında da çerçece vardı. 1 metre falandır galiba boyu. öyle birşey istiyorum.

çeyizlerinin gittiği fotoda garip hissettim ama:KK43:((((((

çok beğendim o ayakkabıyı ya çok şık ve farklı bir şey.
demek sana hediye geldi way be o kadar zamandır kk üyesiyim demekki arkadaşlarımı doğru seçememişim:))))) biri de bana hediye etsin öyle birşey çok beğendim yaw:KK43:(((((

ne kadardır acaba hemen evgöre bakim

çeyizlerinin gittiği fotoda garip hissettim ama:KK43:((((((

çok beğendim o ayakkabıyı ya çok şık ve farklı bir şey.
demek sana hediye geldi way be o kadar zamandır kk üyesiyim demekki arkadaşlarımı doğru seçememişim:))))) biri de bana hediye etsin öyle birşey çok beğendim yaw:KK43:(((((

ne kadardır acaba hemen evgöre bakim

evet canım eeee arkadaşlığımz ileri safhada napalım :KK52::KK52::KK52:
hiç bilmiyorum inan fiyatlarını ama heryerde var yaa :KK74::KK74:

offf ya şirkette evgörün bile sitesi yasklı:KK43:((((((

speedy sen yarın rahat rahat keyif yaparsın fazlasıyla hakettin canım.
yarın bende kahvaltıya anneme gidiyorum:)))))
artık temizlik ve ev işleri ne olacak bilemiyorum

özür dilerim speedy:KK43:((
sen yarın öğlene kadar uyurum diyince her cumartesi evdesindir diye düşündüm:KK43:((((((

bizde normalde sırayla geliyorduk ama uzun zamandır kimse gelmiyor haftasonu.

anneme gidiyoruz bizde:) yaşasın hazır yemek:)

özür dilerim speedy:KK43:((
sen yarın öğlene kadar uyurum diyince her cumartesi evdesindir diye düşündüm:KK43:((((((

bizde normalde sırayla geliyorduk ama uzun zamandır kimse gelmiyor haftasonu.

anneme gidiyoruz bizde:) yaşasın hazır yemek:)

yok canım benim yarın evdeyim bi dahaki haftaya belki çalışabilirim yarın uyuycam yani :KK56::KK56::KK56: :KK23:
ne güzel hazır yemek benim annem çalışıyor yarına :KK12::KK12: akşama belki onları çağırıım evdeyim nasılşsa :KK19:

ays83 sen ne yapmışsın öyle. walla ben okurken bile yoruldum. sana Allah kolaylık vermiş demek...

magrenta bizimde gidilecek çok yerimiz var daha ramazan gelmeden bitirelim dedik ama baktık olacak gibi değil bütün haftasonlarını kendimize ayırmaya karar verdik. bu haftasonu da istanbulda bile olmayacağız:))) gidilecek yerler biraz daha beklesin.

6 yıldır aynı işyerinde çalışıyorum yaaaaa en kötü durumda olan benim. bir de muhasebeciyim ki bu deni de daha da acınacak bir hale getiriyor:KK43:((((( mali müşavirlik stajımın dolmasına 5,5 ay kaldı yoksa temmuz başı verirdim istifamı ama şimdi yılbaşına kadar sıkmam lazım kendimi. staj bitince her türlü iş bulurum, zaten buradan daha kötüsü yoktur.

ben ariel leke çıkarıcı kullanıyorum ama bembeyaz olmuyor hiç:KK43: akşam beyazları yıkayacağım bu sefer prilli deneyeyim ben de.

haftaiçi birlikteyken eşim temizlikle ev işiyle vakit geçirmemizi istemiyor. bütün gün ayrıyız akşamları bari vakit geçirelim diyor ama her şey birikiyor o zaman da:KK43:((((((

facebook sayfamı özledim ya:KK43: şirkette yasak eve de net bağlatmıyoruz ısrarla.

canım yaka ve manşetlerde piril işe yarıyor beyazlarda denemedim renkli gömlerlerde denedim dün yıkadım beyazları unuttum leke çıkarıcı kullanıyorum ama öle aman aman bir işe yaradığını görmedim :) deterjanın ney ben ariel kullanıyorum annemden kalma alışkanlık:)))) çok kirli olursa bekletiyorum biraz makinada bir de 60 derecede yıkıytorum yaklaşık 1 saat sürüyor işte öğrencez zamanla her hangi bir yağ lekesinde de pğiril dök çitile at makinaya onun içinde iyi diolar :))))

seninde işin zor keşke bende üniversiteye gideceğime muhasebecide çalışmaya devam etseydim şimdi bende ön muhasebe satış allah ne verdiyse yapıyorum ama adım sekreter bende ocak ayında 6 yıl olucak ondan sonra 1 yıl olmadan çıkıp tazminatımı almayı düşünüyorum bu işyeri beni çok yordu :KK43: belgen olduktan sonra her yerde iş bulursun bir de sen istanbuldaydın sanırım orda rahat iş bulmak hakkımızda hayırlı olsun :)

iyi akşamlar bayanlarrr ben yarın çalışan bir amele olarak burdayım çok yorgunum yapılacak iş çok koca ile geçirelecek zaman yok eşim homurdanıcak yine daha düğün cdsini izlemedik bile :KK43:(((

Speedy iyi düşünmüşsün annenleri yemeğe çağırmakla. Bizde akşam gitmezsek annemleri çaya çağıracaktık ama kandil.

Ben de ariel kullanıyorum ama yaka ve manşetlerde mükemmel sonuç yok ortada:KK43:((( uzun programda yıkıyorum hatta bazen ön yıkama bile yapıyorum ama yok tam istediğim gibi olmuyor.
Prill deneyeceğim bugün.

Bende üniversite okudum ama liseden sonra da muhasebeci olabilirdim birşey değişmedi ki:KK43:((
6 yıl uzun bir süre kesinlikle yeni bir iş bakıp tazminatını al bence. Bir daha böyle fırsat gelmez malesef. Belgeyi aldıktan sonra kolay olacak inşallah ama alana kadar da sıkıntısı çok:KK43:

canım allah kolaylık versin sana. Inşallah sende yeni bulacağın işte cumartesi çalışmazsın.

Iyi akşamlar kızlar. Yarın çalışacak arkadaşlara kolay gelsin, diğerlerine iyi tatiller.
Mutlu, güzel ve uzuuuuuun bir haftasonu olsun inşallah.

burayada yazayım dedim:KK70: airel bi halta yaramıyo omoyu beyazlarda tek gecerım renklılerdede alo kar çiçeğini kullanıyorum gayet güzel memnunum yıllardır alo-omo -yumos 3 lüsünü kullanırız bende devam edıyorum :KK70: bu arada spor ve dıyete basladım seneye kadar guzel bir forma girmem lazım bebek hazırlıgı yapıyorum yanı cok kılo alırsam aynalara küsmiyim seneye hazıran sonrası calısmalara baslıcaz bakalım allahtan hayırlısı uzatmanın anlamı yok

Speedy iyi düşünmüşsün annenleri yemeğe çağırmakla. Bizde akşam gitmezsek annemleri çaya çağıracaktık ama kandil.

Ben de ariel kullanıyorum ama yaka ve manşetlerde mükemmel sonuç yok ortada:KK43:((( uzun programda yıkıyorum hatta bazen ön yıkama bile yapıyorum ama yok tam istediğim gibi olmuyor.
Prill deneyeceğim bugün.

Bende üniversite okudum ama liseden sonra da muhasebeci olabilirdim birşey değişmedi ki:KK43:((
6 yıl uzun bir süre kesinlikle yeni bir iş bakıp tazminatını al bence. Bir daha böyle fırsat gelmez malesef. Belgeyi aldıktan sonra kolay olacak inşallah ama alana kadar da sıkıntısı çok:KK43:

canım allah kolaylık versin sana. Inşallah sende yeni bulacağın işte cumartesi çalışmazsın.
bende okucam diye tutturdum amaç okumak değil farklı bir yaşamdı sanıyorum ama eğer okumasaydın şimdi kaç yıllık muhasebeci olacaktım ki çok seviyordum okula gidince işler değişti yaş geçi şartlar zorlaştı iş bulamadım kısmet değilmiş dedik napalım :)
artıok olanla iadare edicez bizde seninde zamanın bir an evvel geçöerde rahata kavuşursun inşallah
tazminat için biraz daha sabır diyoruz :))))
temizlik vs tüyolarını öğrencikçe paylaşırız artık burdan dün beyazları topladım 60 derece buruşturmuş biraz ama temiz yaklar falan piril dökmemiştim bekletmedimde şaşırdım arielin kokusunu çok seviyorum ben :)) bide leke çıkarıcısından dökmüştüm biraz bilmiyorum o yüzden mi temiz oldu :)))))
Iyi akşamlar kızlar. Yarın çalışacak arkadaşlara kolay gelsin, diğerlerine iyi tatiller.
Mutlu, güzel ve uzuuuuuun bir haftasonu olsun inşallah.
iyi tatilllerrrrrrr :)
burayada yazayım dedim:KK70: airel bi halta yaramıyo omoyu beyazlarda tek gecerım renklılerdede alo kar çiçeğini kullanıyorum gayet güzel memnunum yıllardır alo-omo -yumos 3 lüsünü kullanırız bende devam edıyorum :KK70: bu arada spor ve dıyete basladım seneye kadar guzel bir forma girmem lazım bebek hazırlıgı yapıyorum yanı cok kılo alırsam aynalara küsmiyim seneye hazıran sonrası calısmalara baslıcaz bakalım allahtan hayırlısı uzatmanın anlamı yok

omoyu daha önce de duydum ben aielin kokusuna hayranım ama bitince birde omoyu deneyeceğim beyazlar çok önemli bende eşim de çok seviyorum beyaz giyinmeyi :)))))

günayıdn kızlar iyi sabahlarrrr benim gibi çalışan kimse yok mu bugün nisan nerdesinnnnnn??? işlere mi boğuldunnnn?

Günaydın kızlarrrrrrr. hepimize mutlu huzurlu ama en önemlisi hemen cuma olacak bir hafta diliyorum:))))

renklilerde rinso ya da alo hangis varsa onu kullanıyorum. ama omoyu oldum olası hiç kullanma taraftarı değilim ben. ariel daha parlak ve temiz yapıyor. leke çıkarıcısıyla kullanınca daha iyi. prill döktüm ariel leke çıkarıcı ve deterjanı koydum walla yeni alınmış gibi temiz oldu gömlekler. magrenta kayınvalidene teşekkür ederim:)

minik minik radyologglar gelecek yani:) evliliğinle ilgili herşey yolundaysa ve gerçekten istiyorsan çok beklemeye bende karşıyım. ama forma girmeye başlamakla iyi yapmışsın.

günaydın kızlar
cumartesi günü bende dip köşe buak temizlik yaptım:)
çamaşırları ben hep oma ile yıkıyorum çokta memnunum
bizde ütüleri kocacım yapıyor sağolsun..
kızlar ya biz daha çok yeniyiz ama kocacım bebek istiyor:KK37:
bir kaç ay sonra çalışmalara başlicaz sanırım:KK8:

X