Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Günaydın kızlar şuanda pert olmuş durumda yazıyorum size :KK52::KK52::KK52:
dün 7'de evdeydim işte giriştim temizliğe offf 10 falandı işte işlerim bitmişti kırmızı biber dolması yaptım. banyo yaptık ve en son banyoyu temizledik :KK51::KK51:
öyle çok yoruldum ki anlatamam yaaaa :KK53::KK53::KK53:

speedy ne güzel bütün işlerini halletmişsin haftasonu rahat edersin.
ben dün bulaşık makinasını açtım, renklileri yıkayıp astım ve balkonu yıkadım.
bu akşam eve erken gidersek temizliği yapmayı düşünüyorum haftasonu dinlenirim, eşim işlerini ayarlarsa arkadaşımızın yazlığına gitme durumumuz da olabilir.
temizlik bugün biterse yarın sabahta ütü ve yemek artık:KK43:

bulaşık çamaşır yıkama işlerimizi de halletik bizde genelde renkli çok çıkıyor hepsi de gömlek :KK51:
onlar kurursa belki akşama bende ütü yapabilirim haftasonu rahat oluyum diye :KK15: akşam da kandil ailelere gideriz
kayınvalidem haftasonu gidiyor çünkü hem görmüş oluruz bizim öyle hiç arkadaş yok yaaa hep beraber hadi şuraya gidelim diyeceğimz :KK53:

kandil nedeniyle bizde akşam annemlere gideceğiz, ondan dedim erken dönersek diye pek umudum yok ama:KK43: eşimin ailesi şehirdışında:)
benim eşim yazın hep beyaz gömlek giyiyor her hafta 5-6 gömlek kesin çıkıyor:KK43: tabi kumaş pantolonlar da:KK43:(( bir sürü ütü çıkıyor!!!!!

şimdi dikkatimi çekti de evlendikten sonra daha çok çift olan arkadaşlarımızla görüşüyoruz biz:)

kandil nedeniyle bizde akşam annemlere gideceğiz, ondan dedim erken dönersek diye pek umudum yok ama:KK43: eşimin ailesi şehirdışında:)
benim eşim yazın hep beyaz gömlek giyiyor her hafta 5-6 gömlek kesin çıkıyor:KK43: tabi kumaş pantolonlar da:KK43:(( bir sürü ütü çıkıyor!!!!!

şimdi dikkatimi çekti de evlendikten sonra daha çok çift olan arkadaşlarımızla görüşüyoruz biz:)

Bizimki de hep gömlek kumaş pantalon bi tek haftasonu işte ama beyaz çok fazla giymiyor genelde renkli :KK52::KK52::KK52:
eşimin bi kaç evli arkadaşı var ama hiç birisi yeni evli falan değil onun için çok sık görüşemiyoruz. :KK17: :KK17: benim hiç öyle evli arkadaşım yok.
genelde hepsi bekar :96:

yazın full beyaz giyiyor ya haftasonu sadece renkli.

speedy seninde yeni evl iarkadaşın var. tesüf ederim yani:KK43:(

senin niye keyfin yok canım

bu havada kapalı alanda olmak ve sıkıcı işler yapmak çok bunalttı beni yaaaa:KK43:
evimde olup temizlik yapmayı bile tercih ederdim o kadar yani

ah ben de o kadar yorgunum ki. bu akşam misafir gelecek. dün 6:30 de evdeydim gece 11 e kadar iş yaptım. canım bitanem heryeri sildi süpürdü. bende banyo mutfak lavabolar ocak pis işlerle uğraştım bir de ütü.. neyse daha sonra mesaiye gittim sabah 4:30a kadar. eve geldim. 9:30da kalktım. yemek yaptım. çarşıya gittim kayınvalidemle. pazar düğünleri var sünnet, elbise aldık. ordan çıktım 1 saat önce işe geldim. akşam da misafir var. gece 2ye kadar yandım herhalde. yarın sabah uyursam ne ala.

geçen haftasonu denize gittik, bu haftada mini bir kaçamak düşünüyoruz yine ama sanırım sorun işyerinde hiç gelmek istemiyorum o kadar da işim var ama zoraki çalışıyorum:KK43:

daha 2 hafta izinim var eşim de ayarlayabilirse belki bir tatil daha yapabiliriz.

çok para olsa hiç çalışmasak güzel olurdu magrenta ama malesef:KK43:((
ben biraz dahaidare edeyim burada yılbaşından sonra iş değiştirmeyi düşünüyorum zaten bir aksilik olmazsa.
evlilik dolayısıyla kıdem tazminatı almaya hak kazandık ya bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek lazım:))))))
OOHHH deniz keyfi biz gidemedik balayından beri bu hafta gidelim diyordum pazar bebek mevlüdü varmış ona gitmezsek kaçıcaz bi yerlere yaz biicek hala beyazım yahuu :)))))
bu fırsat kaçmaz tabi iş bulma imkanı varsa bende aynı şeyti düşünüyorum bakalımm :) biraz dinlenelim deme ama :)
buradayım canım facede takılıyorum :KK52::KK52:
napıon kız face de :)
herkese selammm
giremedim bikaç gündür işler yoğundu nasılsınız kızlarr
selam nisan nasılsınnnn işler nasıl :)))))))
Günaydın kızlar şuanda pert olmuş durumda yazıyorum size :KK52::KK52::KK52:
dün 7'de evdeydim işte giriştim temizliğe offf 10 falandı işte işlerim bitmişti kırmızı biber dolması yaptım. banyo yaptık ve en son banyoyu temizledik :KK51::KK51:
öyle çok yoruldum ki anlatamam yaaaa :KK53::KK53::KK53:
of of of maşallah bu ne hamaratlıkkkkkkkk :))))))
speedy ne güzel bütün işlerini halletmişsin haftasonu rahat edersin.
ben dün bulaşık makinasını açtım, renklileri yıkayıp astım ve balkonu yıkadım.
bu akşam eve erken gidersek temizliği yapmayı düşünüyorum haftasonu dinlenirim, eşim işlerini ayarlarsa arkadaşımızın yazlığına gitme durumumuz da olabilir.
temizlik bugün biterse yarın sabahta ütü ve yemek artık:KK43:
ooo akşam herkles iş yapmış maşallah bize ama yap yap bitmiyor o ayrı :))))))

off kandil bugün biz napıcaz ararız sanırım gitmeyiz bilmiom yaa ne zor işmiş bu evlilik bekarken rahat rahat takılıoduk şimdi koşturmaca düğün dernek mevlüt kandil yemekler offfff yoruldummmmmmmmm
benimkide hep beyaz gömlek giyiyor mahvoluo tabeee yeni yöntem buldum kayınvalidem yakalrına piril dök çitile at makinaya dedi renkli bi gömleğinde denedim sonuç mükemmel :)))))))))
bugün işlerim çok yoğun sıkıldım ya. hemen akşam olabilir mi
mümkünse saat 6 olsun ve 12ye kadar 1 hafta geçsin biz dinlenelim :)))
ah ben de o kadar yorgunum ki. bu akşam misafir gelecek. dün 6:30 de evdeydim gece 11 e kadar iş yaptım. canım bitanem heryeri sildi süpürdü. bende banyo mutfak lavabolar ocak pis işlerle uğraştım bir de ütü.. neyse daha sonra mesaiye gittim sabah 4:30a kadar. eve geldim. 9:30da kalktım. yemek yaptım. çarşıya gittim kayınvalidemle. pazar düğünleri var sünnet, elbise aldık. ordan çıktım 1 saat önce işe geldim. akşam da misafir var. gece 2ye kadar yandım herhalde. yarın sabah uyursam ne ala.

günün hamaratı seçiyorum seni biraz dinlen ne bu koşuşturmaca hasta olursun :)

selam kızlar nasılsınız yoğunluktan ara ara gelebiliyorummmm herkes nasıl?
bende dün beyazları yıkadım renklileri ütüledim hatta 4 parça ayırdım bu akşam temizlik yapmayı planlıyorum bende herkes gibi haftasonu rahat edebilmek için :))))) ama bakalım kandil bugün yapma derse kayınvalide bu iş yatar şu vakit iş yapılmaz bu vakit olmaz falan dio beim işim gücüm var takip edemiyorum o kadarını napiymmmmm ama üstünde oturuncaaaa poff

bu arada işler birikiyor eşim homurdanıyor aynı evde görüşcek vaktimiz olmuyor sizde durumlar nasıl sürekli bir koşuşturmaca işçindeyiz oraya git buraya git temizlik ütü bulaşık derken gene akşam oluyor hadi yatalım kalk sabah çok zorlanıyoruz yaa :KK43:

magrenta napıyım öyle oyun falan oynuyorum hiç iyi değilim bu aralar yaaa sıkılıyor herşeyden :KK60:

Bende can sıkıntısından kendimi yarışmalara verdim facede falan yarışmalara katılıyorum hediye kazanıyorum eğlence yaratıyorum kendime bişey kazanınca hoşuma gidiyor tavsiye ederim uğraşmaktan sıkılmam dersen :)))) adım beleşçiye çıktı çevrede :)))

Bende can sıkıntısından kendimi yarışmalara verdim facede falan yarışmalara katılıyorum hediye kazanıyorum eğlence yaratıyorum kendime bişey kazanınca hoşuma gidiyor tavsiye ederim uğraşmaktan sıkılmam dersen :)))) adım beleşçiye çıktı çevrede :)))

o konuyu biliyorum ama çok sıkıcı oluyor yaa bazıları:KK51: :KK51::KK51: hepsini takip etmek lazım binlerde ürün paylaşıyorlar bide kazanmak zor olmuyor mu :KK53:

o konuyu biliyorum ama çok sıkıcı oluyor yaa bazıları:KK51: :KK51::KK51: hepsini takip etmek lazım binlerde ürün paylaşıyorlar bide kazanmak zor olmuyor mu :KK53:

eğlenceli oluyor canım istediklerine girip istemediklerine girmiyorsunuz bazıları tamamen şans işi bazıları çok uğraştırıyor ben istediklerime katılıyorum mesela denedim biliyorum adlı siteden ariel leke çıkarıcı kazandım bir deneyim paylaşıp :)
az önce canderel tatlandırıcı geldi face adresinden form dolduruyorduk :) çok zor deil :) ama uğraşmaktan sıkılmamak lazım :)

ays83 sen ne yapmışsın öyle. walla ben okurken bile yoruldum. sana Allah kolaylık vermiş demek...

magrenta bizimde gidilecek çok yerimiz var daha ramazan gelmeden bitirelim dedik ama baktık olacak gibi değil bütün haftasonlarını kendimize ayırmaya karar verdik. bu haftasonu da istanbulda bile olmayacağız:))) gidilecek yerler biraz daha beklesin.

6 yıldır aynı işyerinde çalışıyorum yaaaaa en kötü durumda olan benim. bir de muhasebeciyim ki bu deni de daha da acınacak bir hale getiriyor:KK43:((((( mali müşavirlik stajımın dolmasına 5,5 ay kaldı yoksa temmuz başı verirdim istifamı ama şimdi yılbaşına kadar sıkmam lazım kendimi. staj bitince her türlü iş bulurum, zaten buradan daha kötüsü yoktur.

ben ariel leke çıkarıcı kullanıyorum ama bembeyaz olmuyor hiç:KK43: akşam beyazları yıkayacağım bu sefer prilli deneyeyim ben de.

haftaiçi birlikteyken eşim temizlikle ev işiyle vakit geçirmemizi istemiyor. bütün gün ayrıyız akşamları bari vakit geçirelim diyor ama her şey birikiyor o zaman da:KK43:((((((

facebook sayfamı özledim ya:KK43: şirkette yasak eve de net bağlatmıyoruz ısrarla.

X