- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- Konu Sahibi ceylin2011
heheh erkeklerin içinde cins olmayanı var mı hehe :)heee evet canım ama yine giymez cinstir azcık annesine uğrayacak orada fazla gömleği var olmadı onu alır gelir bi çözüm bulacağız
ne kadar yapsa kardır canım bizimkide yapmaz ama bazen yapıo işteyok canım benimki sadece yerleri süpürür ve viledayla siler o kadar. ütü, cam, mutfak olaylarına karışmaz.
enemmmm tam cins vallaha bende gömlekleri askıdamı kurutsam acep :))))) gerçi makinadan kırışık çıkıyor 60 derecede yıkandığı içinwalla hiç işe yaramaz. gömlekleri kırışmasın diye askıya asıp kurutuyorum ben. geçen hafta ütülü beyaz gömleği yoktu özellikle ütülemedim ben de renklileri giysin diye. gitmiş balkondan askıdaki gömleği getrip giymiş. o ütülü değil çıkar başka giy dedim. ütüsüz olduğu hiç belli değil giyerim dedi. o kadar cins yani eşim gömlek konusunda.
temizlik konusunda elinden geldiğince yardım ediyor ama benim pek içime sinmiyor yaptıkları. tabi yüzüne söylemiyorum bir daha yapmaz diye ama gün geçtikçe daha iyi olacak inşallah:))))
yemek çok güzel yapıyor ama sonra mutfağı toplama huyu hiç yok mutfakla ilgili yemek hariç herşeyden nefret ediyor, silerken bile mutfağa girmiyor:))
camları silmeye bende birini mi tutsak diye düşünüyorum ama gelecek kişi de silmeyebilir.evi ilk tuttuğumuzda gelen kadınların silmek istemedi. biraz yüksek ve kayar cam 2 balkonda silmesi zor. uzun cam sileceklerden aldık ama korkarım tek başıma eşimin yardımıyla bayrama yakın sileriz artık
cam işi zor bizde silecek aldık uğraşmadan temizleriz diye düşünüyoruz :))))
ıyyyy ben haftada bir yapıyorum arada lavoboyu siliyorum şarjlı süpürge alıp arada banyo mutfak süpürcem inşallah :)ilk evlendiğimizde temizlik hastalığı bende de vardı ama baktım birşey değişmiyor akışına bıraktım.
hergün şarjlı süpürge ile süpürüp vileda yapıyordum açıkta kalan yerleri ama akşam geliyorum yine aynı bende bıraktım. haftalık temizliyorum.
banyo ve mutfağı hergün siliyorum sık kullanıldığı için ama diğer odaları haftasonu temizliyorum
öyle yaparız büyük ihtimalle gitsekte ben gitmem zaten eşim halleder
malesef ilk zamanlar bende de vardı temizlik devamlı yapıyordum şimdi umursamıyorum yaaa
hehe darısı başıma yaa bende umursamasam keşke evde patlamaya hazır bomba gibiyim kirliler sepete dolaptan aldığın suyu yerine koy heheh delirio biizmkide