Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenmeden once seni çok mutlu edeceğim ve aşırı ilgi varken şuan durumbu eğer sinyal verse imzayı atar miydimEvlenmeden sinyal vermeyeni yok birde bu var
Faturaları ben takip ederim evin tadilat tamirat işlerini yine ben tamir ederim Allah nasıl bilirse öyle yapsın bu mahlukati
Allah nasıl bilirse öyle etsin çok pişmanım çok sevgim kalmadı saygım kalmadı nefret ediyorumÖnceki konuda da yazdım, senin kocani ben koca diye yanımda taşımam. Kadın parasıyla erkeklik yapan adamlari erkekten sayamiyorum.
Değil . Size nasıl tepki verdi kredi cekmıcem ev alınmayacak diyinceEvleneli daha beş ay oldu. Dunde konu açtım ailesine ev alma mevzuları falan ev almak istemediğimi ve kesinlikle kredi cekmeyecegimi söyledim. Allah'ın belası şahıs işten eve geliyor elinde telefon ve TV başka bir halta yaradigi yok bir de uyuyor evlilik böyle bir şey mi
İlk önce cemkirdi araya başkaları da girdi haksız olduğunu dedi köpek gibi sustu şimdi. Koca diye içerde öyle film izliyor. Eve köpek alsam bin kat daha iyiydiDeğil . Size nasıl tepki verdi kredi cekmıcem ev alınmayacak diyince
İlk önce cemkirdi araya başkaları da girdi haksız olduğunu dedi köpek gibi sustu şimdi. Koca diye içerde öyle film izliyor. Eve köpek alsam bin kat daha iyiydi
Konuştum konuyu bir ömür boyu bunlara mi calisacaksin dedim içimden. Değecek insanlar olsa amenna o koca bozuntusuna da para için evlenmisin benle belli dedim. Öyle put gibi duruyor. Kaderime üzülüyorum. Bu pislikten nasıl bir an evvel kurtulurum onu yana yakıla düşünüyorum. Kesinlikle para için boşanmak istemeyecek. Aklı olan biri bunun gibi ayıyla evlenmez.Boşan geçerli sebebınde var yazdır nafakanı dagitsin ailesinin yanına sizi krediye bağlayamadıgının acısına yanamadan boşadığınızın acısına yansın
başkaları derken ailenizi cagırdınızda mı konuştunuz konuyu
Mesaj falan varmı tartışma eşinizin ailesine ev almak için size laf sayması varsa mahkemeye sunun yoksa da boşanmak ıcın illa elinizde delil olmasına gerek yok ki sonuçta herkes evınde kamerayla yaşamıyor . boşanmak istiyorum şahsıma hakaret ediyor maaşımı istiyor piskolojik şiddet görüyorum der açarsınız davanızıKonuştum konuyu bir ömür boyu bunlara mi calisacaksin dedim içimden. Değecek insanlar olsa amenna o koca bozuntusuna da para için evlenmisin benle belli dedim. Öyle put gibi duruyor. Kaderime üzülüyorum. Bu pislikten nasıl bir an evvel kurtulurum onu yana yakıla düşünüyorum. Kesinlikle para için boşanmak istemeyecek. Aklı olan biri bunun gibi ayıyla evlenmez.
Agizi küfürlü evlenir evlenmez ailesine ev alma durumu maaşıma el koyma psikolojik şiddet her şey var istemiyorum evlilik falan tek istediğim ozgurlugume kavusmakMesaj falan varmı tartışma eşinizin ailesine ev almak için size laf sayması varsa mahkemeye sunun yoksa da boşanmak ıcın illa elinizde delil olmasına gerek yok ki sonuçta herkes evınde kamerayla yaşamıyor . boşanmak istiyorum şahsıma hakaret ediyor maaşımı istiyor piskolojik şiddet görüyorum der açarsınız davanızı
Tamam eşinize bunları mesaj olarak saydırın işte . 5 ayda yaptıklarını ortada die elinize yazılı belgeAgizi küfürlü evlenir evlenmez ailesine ev alma durumu maaşıma el koyma psikolojik şiddet her şey var istemiyorum evlilik falan tek istediğim ozgurlugume kavusmak
arkasından bu şekilde konuştuğun, koca olmayı adam olmayı becerememiş bu adamı niye koca diye tutuyorsun?Faturaları ben takip ederim evin tadilat tamirat işlerini yine ben tamir ederim Allah nasıl bilirse öyle yapsın bu mahlukati
İstediğini yapmadın diye blöf yapıyordur.Evleneli daha beş ay oldu. Dunde konu açtım ailesine ev alma mevzuları falan ev almak istemediğimi ve kesinlikle kredi cekmeyecegimi söyledim. Allah'ın belası şahıs işten eve geliyor elinde telefon ve TV başka bir halta yaradigi yok bir de uyuyor evlilik böyle bir şey mi