Evleneceklere nasihat kaynanaya yakın oturmayın.....

Babası o tarıhte bılıyo dıye ertelemek ıstemedıler bende oye soyledım 1 sene erteleyelım dedım ya baska sorun cıkarsa falan dedıler onlar hemen olsun ıstedıler ben erteleme taraftarıydım hem sadece esım uzgundu onunla olmak cok ıstıyodum en azından aıle olursa bıraz olsun kafası rahatlardı dıye dusundum ve evlendık. Bosuna demıyorum yasamayan bılemez dıye aynen oyle ıste

bu durumda haksız taraf siz değilsiniz kesinlikle karşı taraf. tamam üzüntüleri var acı bi durum ama siz dışardan aileye dahil olan birisiniz bu durumu fazla yansıtmamalılardı. ayrıca şuraya takıldım babaları o tarihte biliyomuş. hasbinallah yaniii. bilince ne oluyo başka bi zamana ertelense ne oluyor?umarım bu sorun fazla sürmez

Onlarda kımse takmadı bu kız genc kızın hayallerı vardır diye biz bunun kınasına gitmiyoruz üzülmezmi diye o kadar soran oldu kayanan nerde diye ne cevap verebilirdim ki yakın komusumuz esının kaybetmesıne ragmen geldı oturdu benım adıma sevındı gıttı o kadının ıcıde yanmıyomuydu zaten onu gorunce aglamamak ıcın kendımı zor tuttum ne olurdu yanı kaynanmda otursaydı yaksaydı kınamı cok sevıyo ya benı kızı gıbı goruyo hanı nerde annelık bu mu bana kımse savunmasın sımdı bısey yapmadı sana keske yuzume karsı kızsaydı banada boyle sesız kalıp bunları yapmasaydı insanın ıcınde yumruk gıbı kalıyo bazı seyler

ahh cnm sen bişey yaşamamışsınki ...
bence oırtada bi sorun yok.
ama sen sorun yaratıp onları kendinden uzaklaştırmak istiyorsun.
bnde karşılıklı oturuyorum kaynanamla.
tmm zor tabiki ama bu kadar abartma.

Kullandıgınız cumlelerın hıcbırını kullanmadın benle bağlaştırmayın onlar genelde konuların ortak sorunu ayrıca yazım boyle

ortak olabilir ama kaynanadan şikayetçisiniz
son bi kaç tanesi uyuyor ama...

deilim olarak yazdınız.yazınız böyle olsa da yazmayın
çünkü kk olarak dilimize özen gösteriyoruz

ya ama böyle demeyin yaa sorun yok falan. sizin bile sorunlarınız seneler geçtikten sonra boyutları değişti daha ciddi sorunlar oldu.vallahi sinirleniyorum bu tür yorumları okuyunca. insanlar yüzlerini öyle hemen göstermez ki.sonuçta daralmış paylaşmak istemiş.düğününde ve kınasında yapılan çok büyük bi haksızlık bence.

Ben zaten demedımkı bela derecesınde buyuk derdım var dıye hamdolsun tabıkıde derdim cok buyuk değil zaten baştada dedım beterın beterı var dıye ama ben kendımce sorun edıyorum ve unutmaya calısmak ıstıyorum ınanın cıkmıyo aklımdan gecıyo aklımdan hanı iyi davranıyor bana Allah için şimdilik ama o zaman niye öyle yaptı bana sonra birden başa dönüyorum resmen bilinçaltımda kalmış başa dönüyorum etkiledi beni çok içime atıyorum daha kotu oluyorum burda paylaşıncada senın derdın ne ki abartıyosun diyolar benım en guzel gunum berbat gectı ben mutluk gozyası dokmek ısterdım hala bana abartıyosun demesın kımse ne olur

Son düzenleme:
Şimdiki gelinlerde maşallah pek bir nazlılar.
Çöpsüz üzüm istiyorlar.
Kadının yaptığı bişey yok ama varlığı bile rahatsız ediyor.
Ne acıdırki,besle büyüt sonra birisi gelsin bana ve aileme yakışmadı desin.
Yakışmayanları neden aldınızki?

Çöpsüz üzüm deil canım anlayışlı bir aile istiyoruz.. Sana şimdi neyinde şikayet ettiğimi sorsam onuda söyleyemiyceksiz çünkü haberin yok. Eşimi sevdiğim için katlandım çoğu gelinin yaptığı gibi

2 ay katlandım kelimesini kullanmak için çok erken bir zaman
dur bakalım daha,bir ömür var önünüzde

Şimdi iki ayda mı bu hale geldiniz siz? Hayır zaten bu haldeydiniz...Şeytan görümce pis kaynana...oooo...
Bence önce azıcık kendinize bakın olmaz mı...
Neden insanlar hep kendilerini kusursuz bulurlar ki???
Hiç kimse kendine bakmıyor yaaaa....

Sizinki çok farklı bir durum.Felç,hastalık insanın elinde olmayan birşeyler.Yatana da zor bakana da zor.İnsanın kendi işini kendi görmesi gibisi var mı ?
Konu sahibinin durumunda böyle değil.Belki de konu sahibi mesafeli bir insan sürekli birileriyle beraber olmayı çok kalabalık ortamı sevmiyor da olabilir.
Tabii ondan öncesinin de birikimi var.Kayınvalidenizi samimi bulmamanız çok doğal.
Kayınvalidenin de yaşadıkları kolay değil.Sağlıklı düşünemiyor olabilir.Keşke evliliğiniz biraz daha ertelenseydi,siz de bir balayına çıkabilseydiniz,rahat ederdiniz.Zira sürekli bir arada olacaksınız rahat edemez insan.Daha 2.gün de kapıya gelmeleri hiç hoş değil.
Bir an önce o apartmandan kurtulmaya çalışın derim ben.Sırf kaynanayla değil herkesle mesafe kurmak en temiz iştir ve apartman olayı bu açıdan çok kötü.
Allah yardımcınız olsun.

Ben yaşadığımın cok büyük bir acı olduğunu söylemedim ama arkadaş halime şükretmem için söyledi galiba.. Hastalık cok ayrı bişeydir kım olursa olsun bakmak mecburıdır bıyerde ama bılıcnlı olarak yapılan davranıs daha farklı karsılastırmanız hayret verıcı dogrusu.. Bişeyleri yaşayamadım belkide bundan gözüme herşey batıyo kimbilir bende ertelemek ıstedım ama onların boylesı ısıne geldı ugrasmadan etmeden kız aldılar dıger turlu kosusturcaklardı onlara gore deıldı aynen oyle bende onu ıstıyorum ne mutlu banaki esımde bu konuda benle aynı fıkırde oda ablaları falan var rahat edemıyo evımızde kucuk onuda bahne edıyorum şükürler olsun borcumuz yok biraz birikim yapıp herkese uzak olmak en ıyısı kendı aılemde dahıl buna

Son düzenleme:

Eşiniz de sizinle aynı düşünüyormuş ne güzel..Kısa vadede takmamaya başlamaktan başka çare yok.
Sürekli bir arada duran insanlar öyle yetişmişler,alışkınlar normal geliyor onlara.Onları değiştiremeyiz.
Bu yüzden sık sık kendinizi rahatlatmaya çalışın ki,gerginliğiniz eşinize yansımasın. :)
Ve evet..yeni seçeceğizin ev sizin ailenizden de uzak olmalı..

İnşallah dua edin kızlar yoksa birbirmize zarar veriyoruz şimdiye kadar hiç ikimiz konusunda kavga etmedık hep onun aılesı yuzunden ettık yıpranmaktan korkuyorum cocuk olursa daha beter oluruz hem bız gıtsekte annesı zaten yanlıs deıl 4 tane kızıda karsı apartmanda ordan kalkmıyolar zaten vıcdanımda sızlamaz

Mesele o değil. :) Nedense erkek çocukları daha kıymetli oluyor bir de yeni evlendiydse bitti !
Çocuk diyorum aman diyorum..Biraz nefes alın.

Aynı apartmanda oturmakla aynı evde oturmak arasında zerre kadar fark yok.Bence en kısa zamanda ordan ayrıl,herkes yuvasını evini bilsin.Bu şekilde çok üzülürsün .Şu anda senin evliliğinin en mutlu en güzel günlerini geçirmen gerekirken,görümcelerinin dedikoduları ve yaptıkları saygısızlıklardan bahsediyorsun.Zaten birden fazla görümcenin olduğu bir ortamda kayınvaliden melek bile olsa dolduruşa getiriyorlardır.Sen en baştan restini çek ve evini taşı derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…