- Konu Sahibi sevdimsevildim
-
Beni sevdiğini biliyorum ama bu kadar erken atakta bulmasını doğru bulmuyorum ve ben cok haşır neşirde olmak istemiyorum o zamanda sorun oluyo sürekliBence kayınvalideniz sizi benimsemiş. Kızı gibi görmek istiyor onun için uğraşıyor
Hayır canım cocuga dedım sakayla dedım ayrıca baska kım vardı onlarda gelseydı dedım
Bence kayınvalideniz sizi benimsemiş. Kızı gibi görmek istiyor onun için uğraşıyor
Beni sevdiğini biliyorum ama bu kadar erken atakta bulmasını doğru bulmuyorum ve ben cok haşır neşirde olmak istemiyorum o zamanda sorun oluyo sürekli
çocğun yanında anneside varmıydı peki
tamam canım anlıyorum seni bide uygunsuzmuşsunuz 2.gününüzdeymişsiniz aynı şey bana olsa bende kızardım ama beraber yemek olayını falan takma boşuna huzursuzluk çıkar bence ....pastanın yarısını anneme verelim demesi o an için saçma ama gülüp geçilecek bişey nebilim tamam ayırıız sonra veririz deyip devam edebilirdin ne yapıyosan o anda...gelin kaynana anlaşmazlıları aslında hep böle ufak şeylerdendir...mesela dün sevgilimle gezerken annesine şarzlı el süpürgesi almak istedi bak ucuz hemdedi alim dedi kadın eğilemio bunla rahatlar dedi ..bende para biriktirdiğimiz için salaklık edip aldırmadım..oşver sonra alırsın diye geçiştirdim ..sonra eve geldiğimde pişman oldum biranönce al da yorulmasın annen dedim telde...ya hoşgörülü olunca anlaşmazlıklarda ortadan kalkıo
Sonucta annesı tabikide onun oğlunun evi yiycek içecek gerekirse yatıya kalcak benim kaldıramadığım tek nokta ben kendımı yenı evlı gıbı hıssetmemem sanki annesi başta geliyo onun için bak evde bişey yaparım keke kurabıye tatlı mutlaka getırırm hanı vermeyen bırı deılm sonucta oda yesin diye düşünürüm ama ben eşimle bişeyler paylaşmak istiyorum. Annesini zaten gunduzlerı goruyo yemek yıyolar bırlıkte bazen bız gıdıyoruz oraya aksamları ben silip atsın annesini zaten diyemem.. Tek istediğim benim yanımdayen anne demesin ya zaten 10da geliyo eve 2 saatımız var ondada benım yanımda olsun ıstıyorum bu derdimi paylaştım onunla yınede annemı yoksayamız dıyor sacmalıyor yanı ne yapcagımı bilmiyorum.:2:
eşinde evlendiğini anlayamamış olabilir zamanla kesinlikle bırakır anne demeyieve ,sana alışır merak etme
Cnm bencede büyütülcek bişey yok ortada..Allah büyük sorunlardan korusun..Neler duyuyor okuyoruz burdaa..Bence k.valine de karşı biraz anlayışlı ol..Çünkü yakın zamanda eşini kaybetmiş.Şu an bir boşluktadır o.Ve senden oğlundan güç almaya çalışıyor...Boş yere canını sıkma...Henüz çok yenisin...Daha nelerle karşılacaksın...Yolun başında bu kadar sıkma kendini...
Çocuk kendısı gelmedı annesı dedı cok aglıyo ozlemıs senı gırsın otursun sızle annesı getırdı yanı tabıkıde annesı benım yanlıs buldugum ılk aylarımızda boyle yapması sonucta baska bıyere alısmaya calısırken bunlar agır gelıyo ınsana yasamayan bılemez
bende yeni evliyken senin hissettiklerini hissettim.aynı binada değildik ama evlerimiz çok yakındı benim eşimde annesine çok düşükündü sürekli birlikteydik diyebilirim.bende daha çok evimde eşimle beraber zaman geçirmeyi istiyordum bu aramızda tartışmalara sebep oluyordu.yani seni anlayabiliyorum ama şu an sanırım kaynananın sana bir kötü sözü yok evine bile pek gelmiyormuş demek ki art niyetli biri değil.madem böyle bence eskide yaşanılan tatsız anıları unut bunları çok büyütme kafanda
bunlar aslında bu kadar sorun edilecek şeyler değil tatlılıklada çözülebilir eşin seni anlıyorsa bir sınır çizebilirsin bence
su konu acan arkadaslari hic anlamiyorum eger elestiriyede akil almayada yorumada aciksaniz konu acin dikkat ediyorum hep iyi yorumlara cevap geliyor begenilmeyen yorumlar dikkate alinmiyor nasil birseyya ozaman konu acmayin
cnm kaynana yanında oturmayı bende istemem..ama kayınvaliden sana bi kötülükte bulunmamış sen bişeyleri daha çok büyütmüşsün.. birlikte yemek yemek istmesi görüşmek istemesi kötü birşey değilki ne kadar güzel benimsemeye çalışıo seni.. bide zırt pırt gelen her işine karışan biri olsaya bide kadının oğlu busonuçta evlattır nşhayetinde de.. benim annemde beni başka bi şehre gelin göndermek istemio.. evlat bu valla başka bişey deği.. bu tarz şeyleri kafana takmayı bırak derim cnm ALllah beterini göstermesin
Herşey temele dayanıyo aslında evliliğimin başından beri bana hiç anlayış göstermediler belki o yüzden ağır geliyor bana kınama bile gelmedi ablaları beni orda bıraktılar sadece 1 teyze eltı geldi şimdi ben hiçbişey olmamış gibi davranamıyorum evimi düzdüm evime gelmedi. Oğlunu azarladı nie çok masraf ettin diye evi yeniledi çünkü o yüzden ben şimdi çok iyi olamıyorum işte balayına gitmemize bile karıştı baban öldü gülerler seni dedi. anlattıklarımdan ibaret değil işte düşünüyorum insan evlendiği gün mutlu olur ya beni o gun bıle uzduler kaynanam evden almaya gelmedı benı nıkaha bıle zor geldı acısı varmıs dıye esım zaten acılıydı onu daha cok strese soktular oda hırsını benden aldı o yuzden samım olmak ıstemıyorum sımdı ne degıstı bana yakın olmaya calısıyokı ben o zaman bekledım yakınlık yoktu sımdıde benım ıcımden gelmıyo işte bunu eşimle bile paylasamıyorum cunku oda farkında ama hala nıye dıretıyo anlamıyorum. Keşke beni başta kızı gibi görseydide en mutlu gunumuzde yanımızda olasaydı Şimdi dünya malı için karın doyurmak için içimden bişey yapmak gelmiyorum sırf eşim üzülmesin diye katlanıyorum unutmaya çalışıyorum ama olmuyor işte aklıma her geldikçe ağlıyorum ağlıyorum işte elden bişey gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?