- Konu Sahibi sevdimsevildim
-
Allah sabır versin ne diyim ki cnm çok üzüldüm durumuna bende 1 senelik evliyim Allahtan kaynanamla aramda yarım saat var bende çalıştığım için sık görüşmüyoruz. ama bana yakın bir yerden ev almak istiyor. çocuk olursa bakarım diye valla bende senin yaşadıklarını yaşıcam galiba bu gidişle.daha önce açtığım konuyu okursan bilirsin kaynanamla mesafeliyiz bazı sorunlar yüzünden. niye ısrarla gelmek istiyo anlamıyorum. off nedir kaynanalardan çektiğimiz. bence sen biraz kocana karşı ağırlığını koy. bak daha yeni evlisiniz. kocana ailesini kötülemeden kendine çekmeye çalış mesela güzel bir sofra hazırla süslen o zaten seni öyle görünce annesi aklına falan gelmez. böyle böyle eve bağlamaya çalış onu yani evde yemeye ikna et. yemekten sonra da film izleyelim sohbet edelim çayımızı başbaşa içelim falan deki evde oturmak cazip gelsin adama umarım işe yarar.
Allah sabır versin ne diyim ki cnm çok üzüldüm durumuna bende 1 senelik evliyim Allahtan kaynanamla aramda yarım saat var bende çalıştığım için sık görüşmüyoruz. ama bana yakın bir yerden ev almak istiyor. çocuk olursa bakarım diye valla bende senin yaşadıklarını yaşıcam galiba bu gidişle.daha önce açtığım konuyu okursan bilirsin kaynanamla mesafeliyiz bazı sorunlar yüzünden. niye ısrarla gelmek istiyo anlamıyorum. off nedir kaynanalardan çektiğimiz. bence sen biraz kocana karşı ağırlığını koy. bak daha yeni evlisiniz. kocana ailesini kötülemeden kendine çekmeye çalış mesela güzel bir sofra hazırla süslen o zaten seni öyle görünce annesi aklına falan gelmez. böyle böyle eve bağlamaya çalış onu yani evde yemeye ikna et. yemekten sonra da film izleyelim sohbet edelim çayımızı başbaşa içelim falan deki evde oturmak cazip gelsin adama umarım işe yarar.
Süslen diyüsun gecen gun dogum gunuydu hem evı hem kendım oyle suslendımkı bana ne dedı bılıyomusz kucuk pasta almıstım hadı yarısınıda anneme gonderelım orda bıle aklıma getırdı yınede bellı etmedım annesıne cok duskun tmm herkesın evladı var ama barı burda yapma yaa
be kaynananda bi suç göremedim ya kadın heves ediyor demekki gelinini beraber vakite geçirmek istiyor nebilim çocukda zaten kendi gelmiştir dayısının yanına onların yolladığını sanmıyorum e resmi çizen de çocuk...çocuk demişler buna herşeyi yapar...eşinde orda yiyelim yemeği demiş nebilim çok abartılcak şeyler değilki bunlar....ben üzülcek bişe göremedim açıkcası insanlar geliniyle oğluyla annesiyle bişeler yapmayı heves edebilir...tamam sen eşinle hep yanız kalmaı istiyosun ama aynı apartmadnda olduğunuz için komşu gibi kapılarınız ayrı olamaz yanii...anne oğul ilişkisi bambaşkadır...kocan kapıyı kapatıp annesiyle muhabbeti kesemezki ..bence bunları anlayışla karşılayın....çocuğu geri yollayıpta başka kim var söle onlar da gelsin demen biraz ayıp olmuş çünkü nerden bilebilirdin ki çocuğu tutamadılar belki yada gizli geldi çocuk ..ya bilmiyorum bu yazılanlara göre ben hiç art niyet göremedim karşı tarafta sadece sen onları kesinlikle istemiyosun bunu anladım
Arkadaşlar konu açarken, yorum yaparken Allah aşkına düzgün cümleler kuralım. noktalama işaretlerine uyalım ki yazdıklarımız anlaşılsın.
Beynim döndü konunu okurken. Ne istiyorsun, hangi konuda dertlisin hiçbir şey anlamadım!
Çocuk kendısı gelmedı annesı dedı cok aglıyo ozlemıs senı gırsın otursun sızle annesı getırdı yanı tabıkıde annesı benım yanlıs buldugum ılk aylarımızda boyle yapması sonucta baska bıyere alısmaya calısırken bunlar agır gelıyo ınsana yasamayan bılemez
annesi getirdi ve sen çocuğun annesine mi dedin başka gelecek kimse varmı diye
Ben zaten kaynanam kotu onu yaptı bunu yaptı demıyorum ki ben duygularımı paylaşıyorum tavrılarını yanlış buluyorum
Hayır canım cocuga dedım sakayla dedım ayrıca baska kım vardı onlarda gelseydı dedım
Biz okuyanlar bu şekilde sana yardımcı olamayız ki o zamanKeşke şuanda tek derdim noktalama işareti olsa
konunda hiçbişey yazmamışsınki şöyle dedi bu lafı soktu şunu yaptı diye.
bi tek çocugu nıe gonderdi nıe engellemedi demişsin... başkaa....
ne yaptı ne dedi ne söyledi????
Haklı olabilirsinde inan dikkat edemedim kusura bakmaBiz okuyanlar bu şekilde sana yardımcı olamayız ki o zamanSırf yanlış anlaşılmalar yüzünden, konularda sapma oluyor ve konu sahibi derdimi paylaşayım derken yeni dertler ediniyor...
Allah başka dert vermesin tabi ki ama bu tarzınız özel hayatınızda, sosyal yaşamınızda da böyleyse yanlış anlaşılmaya müsait olur.
İmza; okuduğunu anlayamayan bir üye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?