- Konu Sahibi sevdimsevildim
keşke düğün tarihi biraz daha ileri atılsaydı olmazmıydı? en azından gerçekten sorunları acı mı? yoksa bilerek mi yapıyolar bu belli olurdu.cümbür cemaat aynı ortamda olmak hatta buna mahalledede olmak dahil çok stresli bi durum. mesela bizim apartmanda bi adam var oğulları gelinleri vırt zırt toplam 3 dairede kalıyolar. evden çıkarken bakıyorum kimin evi hangisi belli değil.herkesin elinde bi anahtar var. apartmandan herhangi birini görünce öcü görmüş gibi koştura koştura eve giriyolar. mesela bizim eve misafir gelecek olsun aman Allahım resmen balkondan düşecekler gibi. herneyse konuyu saptırmayım . aynı özellikte olduğumuzu düşünüyorum bnmde başıma gelseydi aynı karamsarlıkta olabilirdim belkide
Babası o tarıhte bılıyo dıye ertelemek ıstemedıler bende oye soyledım 1 sene erteleyelım dedım ya baska sorun cıkarsa falan dedıler onlar hemen olsun ıstedıler ben erteleme taraftarıydım hem sadece esım uzgundu onunla olmak cok ıstıyodum en azından aıle olursa bıraz olsun kafası rahatlardı dıye dusundum ve evlendık. Bosuna demıyorum yasamayan bılemez dıye aynen oyle ıste