• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceklere nasihat kaynanaya yakın oturmayın.....

Hayır canım cocuga dedım sakayla dedım ayrıca baska kım vardı onlarda gelseydı dedım

çocğun yanında anneside varmıydı peki
tamam canım anlıyorum seni bide uygunsuzmuşsunuz 2.gününüzdeymişsiniz aynı şey bana olsa bende kızardım ama beraber yemek olayını falan takma boşuna huzursuzluk çıkar bence ....pastanın yarısını anneme verelim demesi o an için saçma ama gülüp geçilecek bişey nebilim tamam ayırıız sonra veririz deyip devam edebilirdin ne yapıyosan o anda...gelin kaynana anlaşmazlıları aslında hep böle ufak şeylerdendir...mesela dün sevgilimle gezerken annesine şarzlı el süpürgesi almak istedi bak ucuz hemdedi alim dedi kadın eğilemio bunla rahatlar dedi ..bende para biriktirdiğimiz için salaklık edip aldırmadım..oşver sonra alırsın diye geçiştirdim ..sonra eve geldiğimde pişman oldum biranönce al da yorulmasın annen dedim telde...ya hoşgörülü olunca anlaşmazlıklarda ortadan kalkıo

Bence kayınvalideniz sizi benimsemiş. Kızı gibi görmek istiyor onun için uğraşıyor

kesinlike katılıyorum:71:
bende bunu demeye çalşıyorum işte kadın heves etmiş sevmiş seni beraber vakit geçirmek istio
o da ara sıra yani
ama sen surat yapıyosun istemiyosun onlardan kimseyi sadece eşinle olmak istiyosun hem eşinle ol hem arada onlarıda gör kaynanan ii birisi bnece boşuna huzursuzluk yaratma canım

Beni sevdiğini biliyorum ama bu kadar erken atakta bulmasını doğru bulmuyorum ve ben cok haşır neşirde olmak istemiyorum o zamanda sorun oluyo sürekli

Biraz zamana bırakın. Oturacaktır herşey. Sizin heyecanlarınızı da anlıyorum ama o da hevesleniyor birşeylere.
Hem eşini kaybetmiş o da. Hayat arkadaşını. Bocalıyordur da şimdi o.
Kırmamaya çalışın kalbini ki rahat edesiniz.

çocğun yanında anneside varmıydı peki
tamam canım anlıyorum seni bide uygunsuzmuşsunuz 2.gününüzdeymişsiniz aynı şey bana olsa bende kızardım ama beraber yemek olayını falan takma boşuna huzursuzluk çıkar bence ....pastanın yarısını anneme verelim demesi o an için saçma ama gülüp geçilecek bişey nebilim tamam ayırıız sonra veririz deyip devam edebilirdin ne yapıyosan o anda...gelin kaynana anlaşmazlıları aslında hep böle ufak şeylerdendir...mesela dün sevgilimle gezerken annesine şarzlı el süpürgesi almak istedi bak ucuz hemdedi alim dedi kadın eğilemio bunla rahatlar dedi ..bende para biriktirdiğimiz için salaklık edip aldırmadım..oşver sonra alırsın diye geçiştirdim ..sonra eve geldiğimde pişman oldum biranönce al da yorulmasın annen dedim telde...ya hoşgörülü olunca anlaşmazlıklarda ortadan kalkıo

Sonucta annesı tabikide onun oğlunun evi yiycek içecek gerekirse yatıya kalcak benim kaldıramadığım tek nokta ben kendımı yenı evlı gıbı hıssetmemem sanki annesi başta geliyo onun için bak evde bişey yaparım keke kurabıye tatlı mutlaka getırırm hanı vermeyen bırı deılm sonucta oda yesin diye düşünürüm ama ben eşimle bişeyler paylaşmak istiyorum. Annesini zaten gunduzlerı goruyo yemek yıyolar bırlıkte bazen bız gıdıyoruz oraya aksamları ben silip atsın annesini zaten diyemem.. Tek istediğim benim yanımdayen anne demesin ya zaten 10da geliyo eve 2 saatımız var ondada benım yanımda olsun ıstıyorum bu derdimi paylaştım onunla yınede annemı yoksayamız dıyor sacmalıyor yanı ne yapcagımı bilmiyorum.:2:

cok abartmissin ortada dert yokken neye uzulsemde kafama taksam olmus sanki seninki kadin birsey yapmamis ki cocuk olayi evet yalnis olmus ama camasiri gece asmalar kapi sesini duyunca kacmalar nevar birazda kadina zaman ayirsan yeni evlisinde bukadarda abartilacak birsey goremedim

ben bir sıkıntı göremedim çok fazla abartmıssınız.Emin olun böyle devam ederseniz eşinizide kendinizden sogutursunuz.Size kötü kelimeleri yok,karışmaları yok aksine siz laf söylemişsiniz birde...ne dertler okuyoruz biz burda ön yargılı olmayın lütfen
babası 6 ay önce vefat etmiş sizin daha çok anlayışlı olmanız gerekirdi.Bir tabak yemek göndermekten ne olacak ki eşinizin gözünde de degeriniz artar

Sonucta annesı tabikide onun oğlunun evi yiycek içecek gerekirse yatıya kalcak benim kaldıramadığım tek nokta ben kendımı yenı evlı gıbı hıssetmemem sanki annesi başta geliyo onun için bak evde bişey yaparım keke kurabıye tatlı mutlaka getırırm hanı vermeyen bırı deılm sonucta oda yesin diye düşünürüm ama ben eşimle bişeyler paylaşmak istiyorum. Annesini zaten gunduzlerı goruyo yemek yıyolar bırlıkte bazen bız gıdıyoruz oraya aksamları ben silip atsın annesini zaten diyemem.. Tek istediğim benim yanımdayen anne demesin ya zaten 10da geliyo eve 2 saatımız var ondada benım yanımda olsun ıstıyorum bu derdimi paylaştım onunla yınede annemı yoksayamız dıyor sacmalıyor yanı ne yapcagımı bilmiyorum.:2:

eşinde evlendiğini anlayamamış olabilir zamanla kesinlikle bırakır anne demeyi:9: eve ,sana alışır merak etme

Cnm bencede büyütülcek bişey yok ortada..Allah büyük sorunlardan korusun..Neler duyuyor okuyoruz burdaa..Bence k.valine de karşı biraz anlayışlı ol..Çünkü yakın zamanda eşini kaybetmiş.Şu an bir boşluktadır o.Ve senden oğlundan güç almaya çalışıyor...Boş yere canını sıkma...Henüz çok yenisin...Daha nelerle karşılacaksın...Yolun başında bu kadar sıkma kendini...:34:

Cnm bencede büyütülcek bişey yok ortada..Allah büyük sorunlardan korusun..Neler duyuyor okuyoruz burdaa..Bence k.valine de karşı biraz anlayışlı ol..Çünkü yakın zamanda eşini kaybetmiş.Şu an bir boşluktadır o.Ve senden oğlundan güç almaya çalışıyor...Boş yere canını sıkma...Henüz çok yenisin...Daha nelerle karşılacaksın...Yolun başında bu kadar sıkma kendini...:34:

Herşey temele dayanıyo aslında evliliğimin başından beri bana hiç anlayış göstermediler belki o yüzden ağır geliyor bana kınama bile gelmedi ablaları beni orda bıraktılar sadece 1 teyze eltı geldi şimdi ben hiçbişey olmamış gibi davranamıyorum evimi düzdüm evime gelmedi. Oğlunu azarladı nie çok masraf ettin diye evi yeniledi çünkü o yüzden ben şimdi çok iyi olamıyorum işte balayına gitmemize bile karıştı baban öldü gülerler seni dedi. anlattıklarımdan ibaret değil işte düşünüyorum insan evlendiği gün mutlu olur ya beni o gun bıle uzduler kaynanam evden almaya gelmedı benı nıkaha bıle zor geldı acısı varmıs dıye esım zaten acılıydı onu daha cok strese soktular oda hırsını benden aldı o yuzden samım olmak ıstemıyorum sımdı ne degıstı bana yakın olmaya calısıyokı ben o zaman bekledım yakınlık yoktu sımdıde benım ıcımden gelmıyo işte bunu eşimle bile paylasamıyorum cunku oda farkında ama hala nıye dıretıyo anlamıyorum. Keşke beni başta kızı gibi görseydide en mutlu gunumuzde yanımızda olasaydı Şimdi dünya malı için karın doyurmak için içimden bişey yapmak gelmiyorum sırf eşim üzülmesin diye katlanıyorum unutmaya çalışıyorum ama olmuyor işte aklıma her geldikçe ağlıyorum ağlıyorum işte elden bişey gelmiyo

Son düzenleme:
Çocuk kendısı gelmedı annesı dedı cok aglıyo ozlemıs senı gırsın otursun sızle annesı getırdı yanı tabıkıde annesı benım yanlıs buldugum ılk aylarımızda boyle yapması sonucta baska bıyere alısmaya calısırken bunlar agır gelıyo ınsana yasamayan bılemez

canım çok haklısın yaaa...

sonuçta yan yana daireleriniz , eşin kahvaltıyada gidiyomuş birde yeni evlisiniz....

çok özlüyomuş ağlıyomuş öylemi bunlara rağmen....

bu kayınvalidelerin çogu evlenmeden önce oğullarını serbest bırakırlar evlenincede

çok kıymetli olur oğulları eşlerini kıskanmazlar oğullarını kıskandıkları kadar

allah akıl fikir versin:44: benim oğlum dedikleri sürece onları bi emanet gibi görmedikçe bu dünyada hep

sınav edilecekler onlarda üzülecek gelinleride üzecekler....

bende yeni evliyken senin hissettiklerini hissettim.aynı binada değildik ama evlerimiz çok yakındı benim eşimde annesine çok düşükündü sürekli birlikteydik diyebilirim.bende daha çok evimde eşimle beraber zaman geçirmeyi istiyordum bu aramızda tartışmalara sebep oluyordu.yani seni anlayabiliyorum ama şu an sanırım kaynananın sana bir kötü sözü yok evine bile pek gelmiyormuş demek ki art niyetli biri değil.madem böyle bence eskide yaşanılan tatsız anıları unut bunları çok büyütme kafanda
bunlar aslında bu kadar sorun edilecek şeyler değil tatlılıklada çözülebilir eşin seni anlıyorsa bir sınır çizebilirsin bence:31:

bende yeni evliyken senin hissettiklerini hissettim.aynı binada değildik ama evlerimiz çok yakındı benim eşimde annesine çok düşükündü sürekli birlikteydik diyebilirim.bende daha çok evimde eşimle beraber zaman geçirmeyi istiyordum bu aramızda tartışmalara sebep oluyordu.yani seni anlayabiliyorum ama şu an sanırım kaynananın sana bir kötü sözü yok evine bile pek gelmiyormuş demek ki art niyetli biri değil.madem böyle bence eskide yaşanılan tatsız anıları unut bunları çok büyütme kafanda
bunlar aslında bu kadar sorun edilecek şeyler değil tatlılıklada çözülebilir eşin seni anlıyorsa bir sınır çizebilirsin bence:31:

Ya o kadar yakın ki bi perde açsam yatak odası gozukuyo o derece yani birde kıskanıyo bende oğlunu kayınpederim vefat etti yanlız kaldı her zaman benım yanımda dıyo oğlumuda kaybettım diye eşimde üzülüyor tabi. Aklı kalıyo sonuçta oda yuva kurdu herkes gibi sevinmesi lazım öyle demeside gerekmez sanki ben ellerinden aldım gibi ne biliyim abları sureklı laf sokuyo işee eşimm zayıflamıs ii bakmıyomusum iştee çocuckk yapın sevelimmm bende gerı kalmıyorum tabi ben herkesten ii bakarım ona falan dıe eşimde onaylaıyo kalıyolar oyle tabi :1::1:

Son düzenleme:
su konu acan arkadaslari hic anlamiyorum eger elestiriyede akil almayada yorumada aciksaniz konu acin dikkat ediyorum hep iyi yorumlara cevap geliyor begenilmeyen yorumlar dikkate alinmiyor nasil birseyya ozaman konu acmayin:68:

cnm kaynana yanında oturmayı bende istemem..ama kayınvaliden sana bi kötülükte bulunmamış sen bişeyleri daha çok büyütmüşsün.. birlikte yemek yemek istmesi görüşmek istemesi kötü birşey değilki ne kadar güzel benimsemeye çalışıo seni.. bide zırt pırt gelen her işine karışan biri olsa :20: ya bide kadının oğlu busonuçta evlattır nşhayetinde de.. benim annemde beni başka bi şehre gelin göndermek istemio.. evlat bu valla başka bişey deği.. bu tarz şeyleri kafana takmayı bırak derim cnm ALllah beterini göstermesin

Son düzenleme:
su konu acan arkadaslari hic anlamiyorum eger elestiriyede akil almayada yorumada aciksaniz konu acin dikkat ediyorum hep iyi yorumlara cevap geliyor begenilmeyen yorumlar dikkate alinmiyor nasil birseyya ozaman konu acmayin:68:

Yo okuyorum işte yazmam gerekmiyo ki demekki cevap vercek yon bulamadım konu acarkende sanada sorcak deılım senın nie zoruna gitti anlamışta deilm

cnm kaynana yanında oturmayı bende istemem..ama kayınvaliden sana bi kötülükte bulunmamış sen bişeyleri daha çok büyütmüşsün.. birlikte yemek yemek istmesi görüşmek istemesi kötü birşey değilki ne kadar güzel benimsemeye çalışıo seni.. bide zırt pırt gelen her işine karışan biri olsa :20: ya bide kadının oğlu busonuçta evlattır nşhayetinde de.. benim annemde beni başka bi şehre gelin göndermek istemio.. evlat bu valla başka bişey deği.. bu tarz şeyleri kafana takmayı bırak derim cnm ALllah beterini göstermesin

Keşke önceden benimseye çalışsaydı beni kalbim kırıldıktan sonra içimden gelmiyo bazı şekler benim mutlutlugumu paylaşmayanı ben niye paylaşıyım bazı şeyleri orası oyle tabı beterın beterı var

Herşey temele dayanıyo aslında evliliğimin başından beri bana hiç anlayış göstermediler belki o yüzden ağır geliyor bana kınama bile gelmedi ablaları beni orda bıraktılar sadece 1 teyze eltı geldi şimdi ben hiçbişey olmamış gibi davranamıyorum evimi düzdüm evime gelmedi. Oğlunu azarladı nie çok masraf ettin diye evi yeniledi çünkü o yüzden ben şimdi çok iyi olamıyorum işte balayına gitmemize bile karıştı baban öldü gülerler seni dedi. anlattıklarımdan ibaret değil işte düşünüyorum insan evlendiği gün mutlu olur ya beni o gun bıle uzduler kaynanam evden almaya gelmedı benı nıkaha bıle zor geldı acısı varmıs dıye esım zaten acılıydı onu daha cok strese soktular oda hırsını benden aldı o yuzden samım olmak ıstemıyorum sımdı ne degıstı bana yakın olmaya calısıyokı ben o zaman bekledım yakınlık yoktu sımdıde benım ıcımden gelmıyo işte bunu eşimle bile paylasamıyorum cunku oda farkında ama hala nıye dıretıyo anlamıyorum. Keşke beni başta kızı gibi görseydide en mutlu gunumuzde yanımızda olasaydı Şimdi dünya malı için karın doyurmak için içimden bişey yapmak gelmiyorum sırf eşim üzülmesin diye katlanıyorum unutmaya çalışıyorum ama olmuyor işte aklıma her geldikçe ağlıyorum ağlıyorum işte elden bişey gelmiyo

Hımm anladım...Yani altta yatan başka şeylerden dolayı katlanamıyorsun sen...E yani bu açıdan bakınca haklısın..Baştan gösterseymiş ilgisini sevgisini...Ama ne yapıcan güzelim yaaa..Sonuçta adımız gelin onunda kaynana...Ne biz öz kız gibi olabiliriz nede onlar öz annemiz gibi olur.Kaldıki kendi annelerimizle bile ikileme düşebiliyoruz..İçinden gelmese bile yinede çok takılma bu konuya derim..Büyüklük sende kalsın boşver...Dediğin gibi eşinide üzme.Siz iyi olun gerisi gelir zaten...

tatlim senin ufacik derdine actigin konuda bana yazmadigin cevap niye zoruma gitsin? havadan sudan sebebpler benim zoruma gitmez:19: hadi diyelim benim yazima yon bulmadin baska arkadaslarinkinedemi yon bulamadin bunuda gecelim sadece senimi kast ettim gordugun gibi "arkadaslar" yazdim arkadas yazmadim

Back