- Konu Sahibi sevdimsevildim
KÖRDÜM desem yalan olmaz
Şöyle de diyebilir miyiz?
''Davulun sesi uzaktan hoş gelir.'':44:
Günaydın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KÖRDÜM desem yalan olmaz
Şöyle de diyebilir miyiz?
''Davulun sesi uzaktan hoş gelir.'':44:
Günaydın...
Bir başka konunuzda "kültür farkı"ndan yakınıyorsunuz...
Madem böyle bir durum vardı neden onlarla aynı yerde oturmaya razı oldunuz ki...
Hatayı en başta yapmışsınız.
Niyetim eşimi kötülemek yada kaynanamı kötülem deil zaten yaşadığım psikolojiden bahsediyorum ki burda çoğu kişiyle aynı duyguyu paylaştığımı biliyorum fikir almak benim amacım kimseyi kötüleme değil
Birde kaynana ile altüstlü bir sürü yakınma konusu açılıyor bile bile gelinler oturuyor sonrada eyvah deniyor ben eski üyelerden değilim kk'da ama keşke olabilseymişim çok ileride dert olacak konuları engelleme fırsatım olurdu şimdiki genç kızlarımız şanslı tabi burayı takip edenlerden ve ders alanlar
kendi kızlarına böyle yapılsa oooo ortalığı ayağa kaldırırlar..sabır çek eşin nederse onu yap biri bişey dersede benim başımda kocam var de çekil kenara.Sonra sen kabahatli olursun çünkü saygısızlıkta yapma,cevap verip yüz gözde olma yüzüne hee de sen yine bildiğini oku.İşede başlayacakmışsın zaten biraz daha sabırlı ol ve sana tavsiyem bu olanları annene anlatma..:97:
Bence kayınvalideniz sizi benimsemiş. Kızı gibi görmek istiyor onun için uğraşıyor
Biraz zamana bırakın. Oturacaktır herşey. Sizin heyecanlarınızı da anlıyorum ama o da hevesleniyor birşeylere.
Hem eşini kaybetmiş o da. Hayat arkadaşını. Bocalıyordur da şimdi o.
Kırmamaya çalışın kalbini ki rahat edesiniz.
Evliliğiniz, kurduğunuz hayallerinizdeki gibi olmamış. Asıl sorun burda bence.
Ama bilin ki bu sadece sizin başınıza gelen bir durum değil.
Siz bu ilk günlerinizi aylarınızı çok özel yaşamak istiyorsunuz.
Bulunduğunuz durumda bile mutlu olmaya çalışın. Siz mutlu olursanız etrafınızdakiler de zamanla değişeceklerdir. Şartlarınız nedeniyle kocaman bir aile olmak zorundasınız maalesef. Eşiniz de size bu konuda destek olmayacak anladığım kadarıyla.
Evet. Dediğim gibi her zaman her istediğimiz olamayabiliyor. Ama inanın bunlar çok küçük dertler. Sizi bu kadar üzmesine, soğutmasına izin vermeyin. Belirli ölçülerde onlarla iyi geçinmeniz size birşey kaybettirmez. Aksine zamanla belki de en büyük yardımcılarınız oluverirler. Ya da size zarar vermek için uğraşmazlar.
Hayat bütün bunlara üzelecek kadar uzun değil. Ve anlattığınız şeyler de pek o kadar büyütülecek dertler değil.
Allah başka dert verip bugünlerinizi aratmasın. ne diyelim size başka..
Üzülüp üzülüp oturun. Ne geçecekse elinize.
Kırmak için yazmıyorum. Sadece bu kadar dert edip gününüzü ziyan etmenize şaşırıyorum o kadar
Bu kadarcık şeyle mi??
Cevap yazmayayım diyorum ama tutamıyorum kendimi
hele ki küçük yeğen kardeş gibi akrabaların evlilik durumunda ne kadar kıskanç olduklarını herkes biliyordur herhalde çocuk gelmeyecekse bile gelesi vardır yani o küçücük çocuğu bozul elinize ne geçti