• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendim evleneli kardeşim hep arkamdan ağlıyor..

Evlerimiz baya mesafeli..ben haftada bir-iki kere gidiyorum akşama kalıyorum sabah erken gidiyorum ama yetmiyor sanırım..her gün de gidemem ki..kendisi de ilk okula gidiyor şimdi öğlenci..okuldan gelince ödev derken zaman geçiyor birden..ilk defa böyle çok ağladı üzüldüğümü belli etmek istemiyorum onlara ama cidden çok üzülüyorum..eve gelirken bı parçamı orda bıraktım sanki canım çok yandı..hiç kıyamıyorum kuzuma çok seviyorum onu..
Yatiya kalmamaya çalışın annenizde

Kıyamam ona. Evlendiğimde yeğenim de aynıydı. Düğünün ertesi günü "halam neden eve gelmedi" diye tutturmuş :) Zamanla alışacaktır. Biraz evinize gelsin, sizlerle zaman geçirsin.

Sizin eve gelip anneniz olmadı haftada bir iki yemeği beraber yersiniz, olmadı kalsın. Çocuk alışsın, terk edildiğini düşünüyor evlendi denilse anlamaz ki, evlilik nasıl bir şey. Eşiniz hediyeler alsın, sizi beraber evde görsün aileniz sık gelsin o alışana kadar.

Kuzum benim kıyamam🥹
Bunun çözümü görüşmeyi azaltmak olmamalı kesinlikle. Haftasonları arada size gelip kalsın, mesafe koymayın aranıza, terk edilmiş hissetmesin. Çok üzüldüm.

Cidden çok üzülüyorum az önce görüntülü aradı abla seni çok özledim gel diye konuşamadım kapattım yemin ederim çok üzülüyorum kıyamıyorum elimden birşey gelse şimdi giderim
Benim ta buradan içim sızladı valla. Üzülme diyemem elbet üzüleceksin ama inan geçiyor. Sadece zaman.

Benim kuzenin yeğeni de ağlamıştı. Küçükte değildi 16 yasındaydı. Akran gibi büyümüşlerdi. Teyzemde teyzem diyordu.
Sonra teyzesi bosandı geldi. Bi mutluluk bi sevinç. Yüzüne renk geldi kızın.
Büyükler için bile zor oluyorsa küçüklerin nasıl yıkıldıgını tahmin edemiyorum

Kuzum benim kıyamam🥹
Bunun çözümü görüşmeyi azaltmak olmamalı kesinlikle. Haftasonları arada size gelip kalsın, mesafe koymayın aranıza, terk edilmiş hissetmesin. Çok üzüldüm.
Bende çok üzülüyorum inanın.. dün akşam hem beni hem kendini mahvetti.. annemle babamı söylemiyorum bile.. burda kalmasını çok istiyorum ama bu sefer de anne diye tutturur diye cesaret edemiyorum.. çünkü evlerimiz uzak..

Ben evlendiğimde kardeşim 7 yaşında idi. Bu kadar çok ağlamasa da sürekli istiyordu bi ara bize getiriyorduk dışarıda birlikte vakit geçiriyorduk öyle öyle aştık. E şimdi 10 yaşında. Hala eşimle beni kıskanır keza kızımla da kıskanıyor ama dahil olmak istediği, uzak kaldığı için kıskanıyor.

Ben evlendiğimde kardeşim 7 yaşında idi. Bu kadar çok ağlamasa da sürekli istiyordu bi ara bize getiriyorduk dışarıda birlikte vakit geçiriyorduk öyle öyle aştık. E şimdi 10 yaşında. Hala eşimle beni kıskanır keza kızımla da kıskanıyor ama dahil olmak istediği, uzak kaldığı için kıskanıyor.
Benim şuan çocuğum yok çocuğum olunca nasıl olacağını merak ediyorum çünkü benide çok kıskanıyor onun yanında küçük çocukları sevince "abla beni de seviyorsun demi" diyor 😂

Bende çok üzülüyorum inanın.. dün akşam hem beni hem kendini mahvetti.. annemle babamı söylemiyorum bile.. burda kalmasını çok istiyorum ama bu sefer de anne diye tutturur diye cesaret edemiyorum.. çünkü evlerimiz uzak..
Belki sizde kalır ve gece de annesini isterse o zaman anlar biraz herkesin kendi evi olduğunu ve kendisinin yerinin de annesinin yanı olduğunu.

Sizi çok iyi anlıyorum. Bir dönem çok uzak mesafede işe gidip geliyordum. Saat 5te falan çıkıyordum evden ve 9 gibi gelebiliyordum. O tempoda bile hastaysa kardeşim o geceler başında uyumadan bekledim. Ne derdi varsa baskı kurmadan yorum yapmadan dinledim. Annem bile söyler hala ara sıra, benden çok seni dinler sen söyle ona diye. Ben evlendiğimde yemekten kesildi çocuk. Geçenlerde bir hareketi için ona çok kızdım. İlk defa böyle bir tepki göstermek zorunda kaldım. 10 gün peşimden ağlamış ablam benimle bir daha konuşmayacak diye 😢 kardeş bir başkadır. Evinize gelip görmesi gerek yaşantınızı. Ancak bu şekilde atlatabilir.

Sizi çok iyi anlıyorum. Bir dönem çok uzak mesafede işe gidip geliyordum. Saat 5te falan çıkıyordum evden ve 9 gibi gelebiliyordum. O tempoda bile hastaysa kardeşim o geceler başında uyumadan bekledim. Ne derdi varsa baskı kurmadan yorum yapmadan dinledim. Annem bile söyler hala ara sıra, benden çok seni dinler sen söyle ona diye. Ben evlendiğimde yemekten kesildi çocuk. Geçenlerde bir hareketi için ona çok kızdım. İlk defa böyle bir tepki göstermek zorunda kaldım. 10 gün peşimden ağlamış ablam benimle bir daha konuşmayacak diye 😢 kardeş bir başkadır. Evinize gelip görmesi gerek yaşantınızı. Ancak bu şekilde atlatabilir.
Kardeşim bensizlige hiç alışkın değildi yani birbirimizden hiç uzak kalmadık hep yan yanaydik..annem kizar bağırır bana sığınırdı hala da öyle..annem bazen ödev yaptırırken kızar ödevimi ablam yaptırsin diye ağlar ki beni görünce de yuzlenir okula gitmek istemiyorum ödev yapmak istemiyorum diye ağlar ☺️ ben ona daha bı kere bile bagirmadim sanırım biraz da ondan bu düşkünlüğü seçildiğini bildiği için..abim de var ama kardeşim bende çok çok ayrı.. okullar tatile girince getiriyim diyorum 1-2 gün kalsın bende ☺️

Kardeşim bensizlige hiç alışkın değildi yani birbirimizden hiç uzak kalmadık hep yan yanaydik..annem kizar bağırır bana sığınırdı hala da öyle..annem bazen ödev yaptırırken kızar ödevimi ablam yaptırsin diye ağlar ki beni görünce de yuzlenir okula gitmek istemiyorum ödev yapmak istemiyorum diye ağlar ☺️ ben ona daha bı kere bile bagirmadim sanırım biraz da ondan bu düşkünlüğü seçildiğini bildiği için..abim de var ama kardeşim bende çok çok ayrı.. okullar tatile girince getiriyim diyorum 1-2 gün kalsın bende ☺️
Öğretmen kardeşim var ama gelip benden ders anlatmamı istiyor, diğer ablası anlatınca anlamıyormuş 😂 her gün en az 1 defa arıyor hala sıpa 😄 Hem sizin evinizin nasıl bir yer olduğuna aşina olur hem de mutlu olduğunuzu görür. farklı yerde eğlenmiş sosyalleşmiş olur. Çok pozitifim evinizde beraber zaman geçirmenize. Umarım alışır bu yeni yaşantıya 😊

Benim şuan çocuğum yok çocuğum olunca nasıl olacağını merak ediyorum çünkü benide çok kıskanıyor onun yanında küçük çocukları sevince "abla beni de seviyorsun demi" diyor 😂
Benim de elimde büyümüş şimdi 20 yaşında çok güzel bir üniversite okuyan evladım gibi canim cigerparem kizkardesim var.
Evlenirken 10 yaşındaydı ki dediğiniz gibi elimde büyüdü gelinligime bastı o kadar çok ağladı ki evden giderken 1 sene benimle telefonda dahi konuşmadı farklı şehirlerdeydik asla kabullenmedi evlendigimi ama şimdi yine başka sehirlerdeyiz aramızda bambaşka bir bağ var zamanla geçiyor zor da olsa ki sizin kızkardeşinin daha çok küçük biraz daha büyüyünce rahat edersiniz gidip geleceğinizi anlar ama zaman lazim

Öyle eşimden kıskanıyor beni kızımdan kıskanıyor, kızımı eşimden kıskanıyor, kayınvalidemlere gittiğimizi söyleyemem mesela en çok oradan kıskanıyor küçükler. Çok normal. Duygularını nasıl yöneteceğini bir şekilde öğremtnek gerekiyor. Hayatınızdan tamamen gittiğini düşünmesi yerine genişlediğini göstermek gerekiyor. Bazen biz kayınvalidemlere giderken götürüyoruz hoşuna gidiyor o.

Merhaba arkadaşlar..Ben 1 buçuk senelik evliyim küçükte bir kardeşim var 6 yaşında..ben büyüttüm diyebilirim birbirimize çok düşkünüz kardeşimle..ben ne zaman annemlerin evine gitsem kardeşim arkamdan abla gitme diye ağlıyor..az önce tekrar ağladı abla gitme diye annem babam hepimiz bı garip olduk saklandı gelmek istemedi yanıma.. saklanmış kanepe arkasına baktım gözlerinin altı sırılsıklam olmuş ağlamaktan abla gitme dedi.. içim burkuldu çok üzüldüm sürekli aynısını yapıyor sürekli arkamdan ağlıyor kıyamıyorum dayanamıyorum ağlamasına..bazen anneme ablam düğüne gitti gelecek diyormuş annem güzelce anlatmış ablan evlendi onun kendi evi var diye.. akşamları yemek yerken eskiden 5 kişiydik ablam evlendi gitti abimde evlenmesin diyormuş..çok üzülüyorum bu duruma..ne yapmalıyım bilmiyorum.. sırf bu yüzden annemlere gitmek istemiyorum artık..kendini de üzüyor beni de..
O kadar zamandan beri alışamaması değişik
Acaba ailede ilgisiz mi kalıyor ?

Back
X