• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonraki gün ne yaptınız ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aa bizim çok güzeldi ya:asigim: düğünden sonra otele gittik, sabah uyandık odamıza kahvaltı istedik balkonda düğünün dedikodusunu yaparak güle oynaya kahvaltımızı yaptık. ailelerden kimseyi görmedik. sonra keyfimiz gelince 2.düğün için eşimin memleketine doğru yola koyulduk, ben nerde istersem orda mola verdik yedik içtik vs. sonra 2. düğün ve balayı. bizi arayan nasılsınız diyen falan olmadı. el öpme amaçlı değil de eşyalarımızı almak için memlekete uğradık el öpülmüş oldu böylece -tatlicadiarzu-

düğün bitince evimize gelip üzerimizi değiştirip eşofmanları giyip kayınvalideme gittik. orada yedik içtik eğlendik arkadaşları ve uzaktan gelen akrabaları vardı. sabaha karşı eve geldik uyuduk.. ve sabah 10 da pikniğe gittik:))) düğünden 2 hafta sonrada balatına gittik 12 gün kaldık.

offf...nikah günüm güzel olduğu kadar yorucuydı da...bizim için ertesi gün saat 12:00 civarında başladı:kedi: güzel bi kahvaltının ardından bi kaç saat tv karşısında keyif yaptık...sonra ertesi gün balayı için yola çıkacağımız için son alışverişlerimizi yapıp bavulumuzu hazırladık

Kızlar Okumak çok eğlenceli oluyor vallahi
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae​

:olmaz: aynen bende katılıyorum sana çok saçma geliyo asıl onların bunu beklememesi lazım ne işin war hemen ertesi günü

bence sacma degil. bunun ne alakasi var kontrolle. hani iyimisiniz yada baska bu tür sorular sorsa yine neyse de… ama el öpme de ne var sanki??? Bence güzel bir adet tir. Güzel bir saygi davranisidir. Bazi degerleri yitirmemek lazim. Ben hicte kötü bulmuyorum bu adeti. yani hemen ertesi günüde olmasi gerekmiyor. Eger balayi plani varsa ondan sonra da olur.
Bizde dügün günü 4 günlügüne balayina gittik. Cok güzel 4 gün gecirdik. ama sonra da döndügümüzde ilk önce esimin ailesine daha sonrada benim aileme gittik. Ve bu ziyarette cok güzeldi.

Kızlar Okumak çok eğlenceli oluyor vallahi
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae​

e sende evlen canim yaaa... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

düğün gecesi ve sonraki 2 gün oteldeydik cooook güzeldi hersey
sanırım öğleden sonra 3 gibi uyandık :) odaya yemek istedik akşamda biraz yürüyüş yapıp tekrar otele döndük
bu arada 24 günlük evliyim bende :) a.s.

e sende evlen canim yaaa... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Alacak eğer birini bulursam evlenicem :roflol::roflol:

:roflol:

darısı başına canım opuyorumnanaktan

ŞenizŞenizŞeniz Amin canım Tüm herkezin başına hayırlısı ile

Bu arada kızlar ben utanırım yaw :kedi:
Aileme falan gidemem herhalde bilmiyorum ama kötükedihüsokötükedihüso

bütün gün evin içindeydik, evlendikten sonraki gün çıkmadık, sonra balayına gittik.

Selam kızlar bende evleneli 1 hafta oldu bizim nikahımız pazar günüydü nikahtan çıktıktan sonra eve gittik akşam üzeri yemeğe çıktık ertesi sabahta kayınvalimdelere indik alt kata orda kahvaltı yapıp sonra ben süslendim ve eşimle gezmeye çıktık biraz alışverişl yaptık sonrada balayına gittik ve acayip eğlendim süper bi tatildi ve bana çok iyi geldi ama bugün malesef iş yerindeyimmirmirmirmir

bütün sayfaları okudum çok eğlendim valla ilahi kızlar :roflol:
ben de evlenmek istiyorum artık ya pöffff :kedi:

bütün sayfaları okudum çok eğlendim valla ilahi kızlar :roflol:
ben de evlenmek istiyorum artık ya pöffff :kedi:

canım benim Evlen tabi bak bende istiyorum ama koca yok
Yalnız böyle okuyunca çok güldüm çok eğlenceli geçmişlülülülülülülülülülülülülülülülülülü

pazar günü een yakın arkadasımın düğünü oldu...
dün yani ..
bugün kardeşimle aramızda gecen konusma :
- ablaaaa aslı abla ewine gitmiiiiş
- ee ewlendi ya handecim..sen nerde gördün ewini ?CADIARZU
- balkondaydı
-napıyodu balkonda
-çamasır asıoduuuu..hemen kirletmiş eşyalarını
- ne çamasırı
- çarsaf falan asıodu...

böle ewlenince ilk gün zaten herkez gelin die meraklı gözlerle beklerken ilk gün işte kanıt der gibi çarsafı gere gere asmak çok ayıp geldi bana..

sizce kızlar :umursamaz:

bizim karsımızda kı gelın de oyle yaptı bılıyor musun..oyle yakın kı balkonlarımız bır de..

beyaz carsaf olmasa neyse dıcem de ,kız hıc akıl edemedı sanırım ne düşünürler diye..

ben ayıpladım şahsen... o benim özelim olur we asmam.. hemen arkaından bakın işte yaptım der gibi... görmemişin kocası olmuş ehehehe derim ona :)

arkadasım duymasın beni çok kızaaar

bizde adet ertesi gün degl bi hafta sonra flan el öpme olur...el öpme deglde hani aile ziyareti olur karı koca ile...
yada balayı dönüşü gidilir...

yok el öpme deil ertesi gün çarsaf asmak millete karsı gere gere :) o ayıp mı dios şimdi :) ehhehe

ben ilk soruya cvp verdim ama canm :)))
çarşf asmak eet yanlış

Ben evleniyim de Tüm eşyalarımı asarım tekrar yıkayıp hehehe :) şaka tabi

Back