• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonraki gün ne yaptınız ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ehehe kimse yapamıo kızlar öle aaaa ascan tabi.. çok önemli göstercez herkeze benim kocam yapaaar dicez ehehehe :) şaka tabe

bizde ertesi gün el öpmeye gitmiştik ya:)

ertesı gun el opmeye gittik k.validemlere hemde kendı ailemı yolcu ettık benım memlekete..
sonrada gezdık dolastık oylee vakıt gecırdık..

bizde ertesi günü el öpmeye gitmiştik. tabi benim kayınvalidem dakka bir gol bir hemen kendini belli etti.. gelmiş akşam ne yaptınız demişti .... onun bu patavatsız sorusuna benımde patavatsız cevabım olurdu yaa neyseee dedim.. sonrasında 2 saat durup hemen balayınaa.... ohh bee:)))

Öğlen 12 gibi uyandım, hala uyuyordu...Kalktım kahvaltı hazırladım, öperek uyandırdım opuyorumnanaktan Kahvaltı yaptık, köpeğimizi de yanımıza alıp, cips kola ve film cdsi almaya gittik...Alcaklarımızı aldık, azcık yürüdük tam kapıya geldik, "Anahtarı çıkarsana aşkım" dedim, "Sen de değil mi?" dedi :1shok:
Kapıda kaldık...Annemi aradık, dayımla anahtarı gönderdi yarım saat sonra..
Anahtarı aldık kapıya soktuk ama açılmadı, çevrilmedi bile...Çıkarken anahtarı kapının üstünde unutmuşuz akannehirakannehir
Günlerden pazar, çilingir bulmak zor, 1,5 saat daha bekledim eşimin çilingir bulmasını...Buldu getirdi, girdik eve :hulya:
O an çok gerilmiştim, ama şimdi anı olarak kaldı işte kaydirigubbakcemile3

Bu arada, eşimi beklerken tüm cipsi bitirmiştim :P

bizimde evlendiğimizde ertesi gün kandildi sanırım öğleye kadar yattık:) sonra kahvaltı falan akşamada adettir diye iki aileyede gitmiştik hem kandil diyede gittik birazda
sonrada 2 gün sonra balayına gittik
ben pek fazla misafirliğe gidip gelmekten hoşlanmam hatta hiç hoşlanmam eşimin annesi babası falan 3 yıllık evliliğimizde oturmak için 1 kere geldiler kayınvalidemse öyle bi 4-5 kez kapıdan uğrayıp fazla oturmadan gitmiştir ohh benimde canıma minnetkaydirigubbakcemile2
biz arada gidiyoruz tabi ama bizim eve yani anneme hergün gidiyoruz hatta şuanda ordan yazıyorum:)))

Bizde ertesi gün kahvaltı yaptık evde oturduk başbaşa sonra da akşam üstü arkadaşımızın düğünü vardı oraya gittik :D

ewlendıkten hemen sonra el opmeye gıdemem ben yaa ne annemlere nede annesıne.
cok utanırımm.hem acelesı mı war canım:dilcikar:

bende gittim ertesi günü el öpmeye kahvaltıya çağırmışlardıı bohçamıda aldım götürdümm . oturduk sofraya ben küstüm sofraya çeyrek altın verdiler hemen başladım yemeğe:) sonra mutfağa girdim yardım edicektim kayınvalideme ama izin vermedi yardım etmeme gelın 3 gün bir iş yapmazmış kızlar onuda ozman öğrendim iyi olduu sonra bana gittikk evimi sildiler süpürdüler ben oturdum onlar iş yatı ertesı gunde balayına gittik ordada yapmadım 3 dolana kadar eşim orda yap dedı yapmadım ya bırde balayından dödükten sonra akrabagları dolaştıgımızda para yada çeyrek verıyorlardı ne iyi oluyorduu ::))

bende gittim ertesi günü el öpmeye kahvaltıya çağırmışlardıı bohçamıda aldım götürdümm . oturduk sofraya ben küstüm sofraya çeyrek altın verdiler hemen başladım yemeğe:) sonra mutfağa girdim yardım edicektim kayınvalideme ama izin vermedi yardım etmeme gelın 3 gün bir iş yapmazmış kızlar onuda ozman öğrendim iyi olduu sonra bana gittikk evimi sildiler süpürdüler ben oturdum onlar iş yatı ertesı gunde balayına gittik ordada yapmadım 3 dolana kadar eşim orda yap dedı yapmadım ya bırde balayından dödükten sonra akrabagları dolaştıgımızda para yada çeyrek verıyorlardı ne iyi oluyorduu ::))

ertesi gün neden evi silip süpürmeye geldiler onu anlamadım zaten yeni oturmadınızmı o evde ilk gününüz nasıl kirlendiki bi gündekaydirigubbakcemile2

bugü evleneli 1 ay oldu.inş. 1 yıl da olur hayırlısıyla.evlendik ertesi günü balayına gitcektik akşam otobüsümüz vardı kuşadasına.gündüz eşimin ve benim anneme gittik bira durup hasret giderdim:) hazırlanmak için evimize geldik.sonra ver elini balayı

düğünden sonraki gün öğle vakti uyandık. biraz evde durduk sonra dışarı çıktık. 2 gün sonra tatile gideceğimiz için bişiler aldık. eşim bana sürpriz yaptı tatil konusunda. düğünde ilk dansımızı ederken söyledi. o saate kadar bilmiyordum tatili, . alışveriş yaptık sonra birşeyler yedik. sevgili kocam opuyorumnanaktan bir anlık unutmuş evlendiğimizi annemlerin eve giden yola girdi kaydirigubbakcemile3 aşkım nereye gidiyoruz dedim o an adamda jeton düştü sırnaşık şey şaka yapıyo sandım ama ciddiymiş az kalsın daha ilk günümde babamın evine bırakılacaktım kaydirigubbakcemile

Biz sanırım balayında oluruz...Olmasak bile ertesi gün el öpmeye felan gidemem..Birkaç gün keyfini çıkarırım:asigim:

bizde düğün gecesi otele gitmiştik ertesi gün evimize geldik valla hiçbiyere gitmedik çünkü eşyalarımız fln yarım gelmişti banyonun tamiri vardı onları hallettik mafoldumben

biz ertesi gün 11 gibi kalktık,eşime güzel bir kahvaltı sofrası hazırladım.sonra valizlerimizi hazırladık,5 gibi çıktık annemlere gittik el öpmeye,ordan k.validemlere,gece de balayına yola çıktık..

bizim evimiz burda olmıycak ankarda oturucaz evlendikten sonra düğünümüzde akşam düğünde sonra istanbulda güzel bir otele gidicez sabah da malesef kaynanamlara gideriz el öpmeye ordanda annemlere ve akşam evimizde olucaz inş ne utanç verici gerçekten ertesi gün gelip el öpmek:kedi:

ya mesela biz özellikle el öpmek için gitmedik aslında,balayına gitmeden bir görelim ailelerimizi dedik,normalde balayına gitmesem,ertesi gün kesinlikle gitmezdim bende..

3 ,5 aydır evliyim.Bizde istanbulda oturmamıza rağmen ancak eşim Bursa'lı olduğu için düğünümüz Bursa Buski'de oldu.Düğün bitimi 11 civarlarını bulduğu için istanbuldan gelen davetlilerin otobüsleri ile bizde istanbul'a geri dönmeyi düşünüyorduk.Ertesi günü izmir'e balayı için yolculuk yapacaktık.Ancak eşimin arkadaşlarından biri düğüne gelemediği için bize jest yapmış ve almira diye bir otel var bursada.Orda dinlenin ertesi günü izmir'e gidersiniz diye düşünmüş.Gerçektende ist'a gidip 3 saatlik yoldan sonra yat ertesi günü kalkmak zor olacaktı.Ve bir çok arkadaşın adetleri bizde olmadı.5 günlük balayından sonra evimize geldik.El öpmeler vs hiç birini yapmadık.

hayatımın en kötü günüydü izmire gelin geldiğm için o gün kayınvalidemlere gittik ailemde ordaydı düğün gecesi orda kaldılar o gün ailemi memlekete gönderdik ağlaya ağlaya hiç hatırlamak bile istemiyorum akşamınada balayına gittik

Back