• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonraki gün ne yaptınız ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak şimdi siz böyle güzel güzel anlatınca heyecanlandım bende şimdi :52: haziran 2014 düğünümüz ertesi gün ne yapıcaz bilemiyorum ama aşkıma kocam diyebilmek bile heyecanlandırıyor beni :46: bazen inanılmaz stresli oluyorum bir sürü yapıcak iş var yetişmezse diye ama nişanlımı düşününce hepsi geçip gidiyor... Garip bir ruh hali :1: İlk günü ve her gün yanımda olucak ne yapıcağımız bu yüzden çok umurumda değil gibi ... evlilik stresini atıyormuyum ne evet evet ben düğünü değilde hep yanımda olucağını düşüneyim iyi geliyor bana :52: bu arada aranıza yeni katıldım selamlar :)

bak şimdi siz böyle güzel güzel anlatınca heyecanlandım bende şimdi :52: haziran 2014 düğünümüz ertesi gün ne yapıcaz bilemiyorum ama aşkıma kocam diyebilmek bile heyecanlandırıyor beni :46: bazen inanılmaz stresli oluyorum bir sürü yapıcak iş var yetişmezse diye ama nişanlımı düşününce hepsi geçip gidiyor... Garip bir ruh hali :1: İlk günü ve her gün yanımda olucak ne yapıcağımız bu yüzden çok umurumda değil gibi ... evlilik stresini atıyormuyum ne evet evet ben düğünü değilde hep yanımda olucağını düşüneyim iyi geliyor bana :52: bu arada aranıza yeni katıldım selamlar :)

selamlar canım ;)

Gerçekten adetlerimiz çok utandırıcı..
Bizde erkek tarafına, düğün sabahı gidilir. Evet yanlış duymadınız düğün sabahı..
Kız tarafına da en az 1 hafta sonra..

Benim de bi erkek kardeşim var, gelmeyin dicem sabah mabah..
Hatta el öpmeye hiç gelmesinler..
Olur mu öyle şey ya..
Heyoo selam biz o işi yaptık modunda.. Gerçekten çok kötü..

Geçen hafta arkadasım olan yengemın kız kardesı evlendı gittik neyse 3gün sonra ablasıyla yani gengemle konustuk naber yenı gelın napıyo dedım iyi el opmeye gelcek dedı bu lafta benım aklıma yer etti sohbet edıyoduk babam dedem annem ben hep birlikte oturuyoruz konu yeni gelinden acılınca ablasıyla konustum iyiymiş el opmeye gelicekmış dedım amaaaannnnnnnnnnnnn
herkes bana baktı annem dedı ayıp sus ayıp mı niye dedım en kucuk yengem cagırdı yanına el opmenın anlamı o işi yaptık demek bilmiyo musun yoooo ne sacma dedım

sonuç olarak evet el opmek karı koca olduk demekmiş
su adetlerimiz bazen nekadarda utandıryo insanı ya vallahi
yenge olayıda gelınle ilk gece biri daha kalıyo aynı evde ilişki oluncada
damat tarafı o bayana hediye veriyo birinden duymustum kızın ablası kardesıyle gıdıyo ilk gece ve ablasına altın vermışler
kımı de gelin sabah kanlı çarsafı goturup kaynanaya gösterıyo inanmak istemıyorum ama bunlar yapılıyo gelini ne hale getırıyolar ya aklım almıyo :50:

Ayyy korkunccccc

Gerçekten adetlerimiz çok utandırıcı..
Bizde erkek tarafına, düğün sabahı gidilir. Evet yanlış duymadınız düğün sabahı..
Kız tarafına da en az 1 hafta sonra..

Benim de bi erkek kardeşim var, gelmeyin dicem sabah mabah..
Hatta el öpmeye hiç gelmesinler..
Olur mu öyle şey ya..
Heyoo selam biz o işi yaptık modunda.. Gerçekten çok kötü..
ben akla mantığa sığmayan böyle nahoş şeylere böyle adetlere karşıyım.bunlara adet gelenek görenek demem.hayret bişey, bu kadar toplumumuzda cinsel ilişki ayıp karşılanıyorsa bu durum ne şimdi, gerildim şimdi varya.

konuya gelince evlenmedim ama planımız belli, ertesi sabah dooooğru antalyaya balayına uçacaz, 10 günde yoğğğğğuuuuz bizi aramayın :16: :35: dönüştede işimize başlıcaz ailemizi özleriz haliyle gideriz ziyaretlere özlem gideririz..

Düğünün ertesi günü balayına Bodruma gidiyoruz 1 hafta yokuz geldikten sonra bir ara gideriz heralde:23:

Sabah kalktık cancağızım kahvaltı hazırlamıştı :56: yedik içtik, sonra bizde aslında bir gün kalıp balayına öyle gidelim demiştik, ama ikimizde evde durmaya alışkın insanlar değiliz ve ben çok sıkıldığım için ani bi kararla hemen valizi hazırladık çıktık kvye uğradık biz gidiyoruz dedik gittik el öpme falan öyle bir şey olmadı balayından dönüşte de direk annemlere gittik utandım çok utandım valla :30: :10:

Kızlar biraz empati yapmayı denerseniz aileleri anlayabilirsiniz bence. Evlilik öncesi cinsel ilişkiye sıcak bakan bir aileniz yoksa, aileniz o ilk gecenin sizin için özel olacağını biliyor. Ve çok tuhaftır ki, çevrede o kadar çok şey duyuyoruz ki, cinsel birlikteliğini yaşayamayanlar, o geceyi kötü ve mutsuz atlatanlar.Hatta şiddet gören kadınlar. Biraz onlara da hak verin. Ayrıca utanılacak bir şey de yok, ne yani hamile olduğunuzu da söylemeyecek misiniz?

Valla bizim ilk gecemiz zaten çok hareketli geçti, düğün sonrası eğlence falan derken eve sabaha karşı 4'te girdik. Saten nevresimlerin azizliğine uğradık ve kim kimi yakalayacak derken baş ucunda duran kola döküldü her yere. Neyse sabah oldu uyandık, direk annemi aradım, gayet neşeli bir ses tonuyla "annecim biz uyandık, iyiyiz merak etmeyin kahvaltı edip uğrayacağız" dedim. Önce kayınvalideme gittik kahvaltı yaptık güzelce, bol neşe ve kahkaha oradan annemlere gittik. Annem sadece "nasılsınız iyi misiniz?" dedi , bende "iyiyiz annecim benim, sen merak etme" dedim. İşte buuuuu, vee o akşam üzeri istanbul'a gittik sabaha karşı 'da Bora Bora adalarına uçtuk.

düğünümüz 1 ile 5 arası akşam 11de çıkıcaz kapadokya yolculuğunda olucaz düğün gecesi :1:

Back