- 25 Şubat 2013
- 1.158
- 298
- 113
- Konu Sahibi EU2
artık evlenmiş biri olarak buraya davet ediyoruz seni jelicim
Bi düşüniyimm.. Birlikte yemek yaptık, tv izledik, güldük, eğlendik.. Bu kadar bilgi yeter şekerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık evlenmiş biri olarak buraya davet ediyoruz seni jelicim
Bi düşüniyimm.. Birlikte yemek yaptık, tv izledik, güldük, eğlendik.. Bu kadar bilgi yeter şekerim
bak şimdi siz böyle güzel güzel anlatınca heyecanlandım bende şimdi haziran 2014 düğünümüz ertesi gün ne yapıcaz bilemiyorum ama aşkıma kocam diyebilmek bile heyecanlandırıyor beni bazen inanılmaz stresli oluyorum bir sürü yapıcak iş var yetişmezse diye ama nişanlımı düşününce hepsi geçip gidiyor... Garip bir ruh hali İlk günü ve her gün yanımda olucak ne yapıcağımız bu yüzden çok umurumda değil gibi ... evlilik stresini atıyormuyum ne evet evet ben düğünü değilde hep yanımda olucağını düşüneyim iyi geliyor bana bu arada aranıza yeni katıldım selamlar :)
Geçen hafta arkadasım olan yengemın kız kardesı evlendı gittik neyse 3gün sonra ablasıyla yani gengemle konustuk naber yenı gelın napıyo dedım iyi el opmeye gelcek dedı bu lafta benım aklıma yer etti sohbet edıyoduk babam dedem annem ben hep birlikte oturuyoruz konu yeni gelinden acılınca ablasıyla konustum iyiymiş el opmeye gelicekmış dedım amaaaannnnnnnnnnnnn
herkes bana baktı annem dedı ayıp sus ayıp mı niye dedım en kucuk yengem cagırdı yanına el opmenın anlamı o işi yaptık demek bilmiyo musun yoooo ne sacma dedım
sonuç olarak evet el opmek karı koca olduk demekmiş
su adetlerimiz bazen nekadarda utandıryo insanı ya vallahi
yenge olayıda gelınle ilk gece biri daha kalıyo aynı evde ilişki oluncada
damat tarafı o bayana hediye veriyo birinden duymustum kızın ablası kardesıyle gıdıyo ilk gece ve ablasına altın vermışler
kımı de gelin sabah kanlı çarsafı goturup kaynanaya gösterıyo inanmak istemıyorum ama bunlar yapılıyo gelini ne hale getırıyolar ya aklım almıyo
ben akla mantığa sığmayan böyle nahoş şeylere böyle adetlere karşıyım.bunlara adet gelenek görenek demem.hayret bişey, bu kadar toplumumuzda cinsel ilişki ayıp karşılanıyorsa bu durum ne şimdi, gerildim şimdi varya.Gerçekten adetlerimiz çok utandırıcı..
Bizde erkek tarafına, düğün sabahı gidilir. Evet yanlış duymadınız düğün sabahı..
Kız tarafına da en az 1 hafta sonra..
Benim de bi erkek kardeşim var, gelmeyin dicem sabah mabah..
Hatta el öpmeye hiç gelmesinler..
Olur mu öyle şey ya..
Heyoo selam biz o işi yaptık modunda.. Gerçekten çok kötü..