• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonraki gün ne yaptınız ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohoooğoooooooooooooo gece düğün bitti 2de eve geldik, sabah 6da çıktık uçakla beleke balayına gittik. çok yorgunduk oteli hiç gezmeden odada yattık uyuduk walla. sanırım 5te yemek yemek için aşağıya indik. sonra denize girdik filan filan.. işte bizim düğünden sonraki ilk günümüz. ama çok süperdi çookk süpeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr........

kocişim sabah elinde kocaman kırmızı gül buketiyle odaya girdi elinde kahvaltı tepsisiyle inanılmazdı ilk bir hafta ben çok hastaydım düğünde çok oynamısım sanırım üşütmüşüm sonraki hafta balayına gittik yani kimse bize gelmedi bizde kimseye gitmedik :)))))

Biz dugunden 3 gun sonra yurtdisina ciktik balayi icin. Dugunden sonra ancak hazirlanmistik esimle valiz falan... Ailelerimize bye bye deyip 10 gun tatile cikMistik.

kızlar bizler yine rahatız.. ne aileler war gerdek odasınaın kapısında nekleyen...çarşaf kontrolü yapan..ertesi gün çarşafı sokak kapısına asan..-tatlicadiarzu- okuyorz bunları...böyle şeyler yasayan war mı aranızda..:bbo:

gerdeğe girdikkaydirigubbakcemile cünkü evlendiğimiz gün kandilmiş:icecream:

imza: bahtsiz bedevi-tatlicadiarzu-

söylemesi ayıp ben regliydim zaten kardeş kardeş yattık uyuduk
ertesi günde KAYNANAMLARA gelen misafirleri yolculamaya gittik
ve ondan sonraki günlerde de

yani hoş bişi yaşamadım

ayy o gün çok güzeldi sabah olmuş eşim çok romantik bir masa falan hazırlamış.:)
sonra film falan koyduk izledik evde geçirdik yani
ertesi gün ise doğru balayına :D

ne qüzel yaaaa... darısı başımaaaa kaydirigubbakcemile3

valla o gun hic birsey yapmasanda onun yaninda olmak o kadar guzelki ilk heyecanlar:))

ayy ne saçma şeyler bunlar!bende hiç gelemem böle şeylere ama bizimki tutturmuş (biz ayrı şehirlerden olduğumuz için düğün tabiiki onların orda yapılacak)düğün gecesi ailesinin yanında kalacakmışız yani bir üst kattaki dairede.neymiş efendim sabahta kahvaltıyı hepbirlikte yapacakmışız ondan sonra nereye gidersek gidecekmişiz!!!annesi babası geliniyle şöyle güzl bi kahvaltı yapıp sohbet etsinmiş!!uuff kızlar bu konu ne zaman açılsa sürekli tartışıyoruz erkek arkadaşımla.ben istemiyorum her seferinde söylüyorum ama anlamıoooo...aslında her konuda herşeyi bana bırakır.benden tek istediği bu olduğu için bende mecburen katlanıcam sanırım:(

Ne var ki bunda aksine çok güzel oluyor ama diyorsan ki kayınpederimle kaynanamı sevmiyorum o ayrı neden kavga ediorsun azık adamcağıza heveslerini kursaklarında bırakma...:oklava:

evimiz başka şehirde olduğğu için kayınvalidemlerde kaldık
sabahın 9 unda damladılar onlar da
el öptürme faslı çıkardılar bir
bizde yeni evlileryemeğe çağrılır gelin yada damat aileye alışsın yabancılık çekmesin diye hergün biri çağırır
el öptürdüler bi ton
ama öyle bi surat yapıp laf çarpıttım ki bi daha diyemezler
çok saçma bence
aileye alıştırmak istiyorlarsa el öptürmek yerine (düğün yorgunluğu yaşamış insanalrı kapı kapı gezidirmek yerin ki benim eşimin annesi 16 babası 16 kardeşler düşünün artık)
yemeğe çağırmak daha makbul
tavsiyem
dede neneler dışında el öpülmeye gidilmemesi...

zaten biz balayindaydik.cok güzel gecti ama ilk gün cok tuhaf olmustum. kalktigimda esimi yanimda görünce biran icin sasirdim yanimda kim var diyeekaydirigubbakcemile3 e buzamana kadar tek yatiodun birden yanimda esimi görünce tuhaf oldum sonra sarildim kocisime ve tekrar uyudumkaydirigubbakcemile3

Kalkıp kahvaltı yaptık.Ertesi gün yurtdışına gideceğimiz için takıları annemlere götürdük.Dolayısıyla görüşmüş olduk.Sonra eve geldik.Gece annemler bizi alıp havaalanına götürdüler.Yarı uyanık bir şekilde ıtalya'ya gittik.Sonra gemiyle 1 hafta rüya gibi bir balayı yaptık....kaydirigubbakcemile2

Hakikaten çoğu gelenek soğutuyo insanı evlilikten..bu benim hayatım,bırakın da sevdiğim insanla istediğim şekilde yaşayım di mi..kime ne ben evlendikten sonraki gün ne yapmışım ne yapmamışım.el öpünce ne oluyor????umarım ben öyle bir şey yaşamam:Saruboceq:

arkadaşlar biz 3 gün çıkmadık evden 3. gün anneme gittik el öpmeye evet insan çok utangaç oluyo o zamanlar zamanla yemekte öğrenirsin emin ol hemde en iyi yapanlardan olursun ben öle oldumda sırnaşık şey

valla kizlar bizde 3 gun sonra gidilirr el opmeye bizde oyle yaptikk 3 gun evden cikmadik kaydirigubbakcemile3 anneme gittigimde cook utanmistim yaa herkes biliyoo bisey yaptiginii cok berbat bi duygu sırnaşık şey

Düğünden sonraki gün bizde de el öpmeye gidilir.Ama şöyle bi sorun var benim kayınvalidem üst katımda oturuyor üst kata el öpmeye gideceğim yani ehuhe :D

Pasta börek konusunda sorunum yok çok şükür her bişeyi yaparım :D

gezmeye gittik :)) sonra da magazaya...kendime sac kurutma makinesi ve sac utusu aldimkaydirigubbakcemile3

dugun gecesı otele.. sabahı k.validemlere ugrucaz kendı annemlerı yolcu edıcem ayy bu kısmı benım için çok acıklı gecıcek :(((
2gun k.validemde yattıktan sonra (bu benım fıkrım etrafı kım topralıcak .. annem tek basına toparlıcak değilya bızım için ugrasmıs ve ben hiç bişi yapmadan butun temızlıgı ona yıkıp gidicem olmaz yani )sonra 1 haftalık balayına gidicez..bakalım planlar boyle umarım bi aksılık çıkmaz ne diyim..

Back