• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonraki gün ne yaptınız ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz de o gün akşama doğru kayınvalidemlere gittik

Bı evlensemde ertesı gÜnÜ kalsın dıyodum....ama suan dıyorumkı bekle kızım bekarlık sultanlık....

biz pazar günü evlendik ve perşembe günü gittik kayınvalideme.çok az oturup gezmeye gittik, ordan evimize.bir pazarda annemlere.bizde öle hemen gidilmez el öpmeye

bızım burda ılk gun annenın yanına gıtmek ayıp karsılanırmıs gecen gun oğrendım :bbo:
hee bırde ılk gun evden cıkan damada gulunurmus bunuda yenı ogrendım :bbo:
son zamanlarda amma sey ogrenmısım bırde ertesı gun sabah hemen telefon acılır sorulurmus 'yaptınız mıııııııı' delikafadulden
umarım kımse bana bu soruyu sormaz delırdınız mı der telefonu kapatırım galıba kötükedihüso
gercı genelde erkek tarafı daha meraklı oluyo galıba :oklava:
ohh cok sukur kazasız belasız yaptılar dıyemı sevınıyolar
yoksa ohh oglum erkekmıs aferın dıyemı sevınıyolar -tatlicadiarzu-
yapamadıysanız nasıl olacagınımı soyleyelım mı dıyecekler -tatlicadiarzu-
anlamadım gıttı:oklava:

el öpmeye falan gitmem...
ne o öyle "biz işi bitirdik bi görünelim dedik" der gibi
bana son derece saçma ve gereksiz gelmiştir hep

Biz evlendiğimiz günün sabahı kalkıp kahvaltıya kayınvalideme gitmiştik. Başka şehirden gelen akrabalar filan da vardı evde:)) Çok da eğlenceli olmuştu yine olsa yine giderim:))) Öğleden sonrada kendi annemlere gittik, oturduk çay içtik...

biz düğün bittikten sonra arkadaşlarla sabah 4 e kadar eğlendik zor kurtulduk ellerinden valla güneş doğmadan bırakmayız diyolardıda..bizimki işimiz gücümüz var uykumuz geldi diye diye kovdurdu kendini :)))))))bizdede el öpme vardır ama 1 hafta sonra..biz düğünün ertesi günü güzel bi kahvaltıdan sonra bavullarımızı hazırladık..erkek kardeşim geldi takıları ve gelinliğimi kardeşimle ablama gönderdim ..ondan sonrada balayı için yola çıktık.ve 1 hafta süper bi tatil yaptık.balayından döndüğümüz günde önce eşimin ailesine sonrada bize gittik...bu arada bir arkadaş sormuş bohça da ne vardı diye bende götürdüm bohçça eşimin annesine..çarşaf değil canım gelin çeyizinden hediyeler koyuyor..havlu yazma patik vsss.gibi ...çarşaf olayı bizim memlekette hala var.ama görücü usulu ile evlenenlere yapılıyo genelde..ben öle bişi hayatta kabul etmezdim:)))çok kötü bişi çokkk.

ay allahim ogun benim utancla gecmisti:çok üzgünüm:
esimle ben akrabayiz, 3 kat ev her birinde bi akraba olunca biz ortada oluyoruz sabah kalktim herkes evde ,allahim gitsem bi turlu gitmesem bin turlu:gitme:
mutfaga gittim gorumcemle eltim kahvalti hazirliyolar ,bende yardim etcektim dediler hadi sen git odana biz getirirz,,biraz durdum odama gitcegim zamn millet geldi ,utanim gittim odamdan cikmadimkaydirigubbakcemile3
sonrasinda tum sulale toplandilar piknige gittiler bende esimle kaldim oh ortalikta rahat dolastim:jeyyar:sonra bir gun durup balayina gittik ,ordan geldik az durduk derken esim fransaya dondu ben kaldim kac aylar boyunca iste boyle boyle gecti

evlendiğimiz günün sabahı 6 da kalktık duş alıp bavulumuzu hazırladık hemenkaydirigubbakcemile3
zaten adetl olduğum için rahattımkaydirigubbakcemile
7de kayınvalideme gittik.kapıda bizi görünce şok oldu bi kadın..hemen kahvaltıyı hazırlayıp kahvaltımızı ettik.
sonra babamlara geçtik.şehirdışından halamlar amcamlarda bizde kaldıkları için onlar uyuyolardı saat 9 filandı.gittik onları uyandırdık.ordada bir bardak çay içip,yola çıktık..balayına gitmiştik..
ne komiğiz..delikafadulden

ben temizlik yaptım :bbo:
tayinimizin yeni cıktıgı yere gitmiştik ehh artık düşünün ne kadar pis olur hatta o haftam temizlikle gecmişti :bbo:

ben hiç anlamıom zati bu el öpme meselesini..Çarşaf göstermenin modern yöntemi heralde biz o işi gördük oldu işte gidip el öpüolar..Bir tanıdığımız vardı oğlunu tembihlemişler sabah çocuk annesini arayıp biz iyiyiz demiş..:bbo:

kızlar bizler yine rahatız.. ne aileler war gerdek odasınaın kapısında nekleyen...çarşaf kontrolü yapan..ertesi gün çarşafı sokak kapısına asan..-tatlicadiarzu- okuyorz bunları...böyle şeyler yasayan war mı aranızda..:bbo:

EVETT AYNEN ÖYLE VE ESKİDEN BİZDEDE VARDII kafamçokkarıştı AMA ARTIKK BUNLARI AÇTIK O SABAH Kİ RUH HALİME BAĞLI AİLELERE NE ZMAN GİDECEĞİMMM hihoyyythihoyyyt

bizde hala var el öpme.kayınvalıdem esıme soylemıs ertesı gun kahvaltıya gelın dıye yanı dugun sabahı. esım unutmus yazık bız kendımız evde kahvaltı yapmıstık sonra aradı kayınvalıdem bız sızı beklıyoduk dıye dedım soylemedı. bıde ustune basa basa sormustu ıyımısınız dedı ıyıyız dedım ıyısınız yanı dıye tekrar tekrar sormustu.e tabı ne kadar bozuldugunu sız tahmın edın gıtmedık dıye.

ben hiç anlamıom zati bu el öpme meselesini..Çarşaf göstermenin modern yöntemi heralde biz o işi gördük oldu işte gidip el öpüolar..Bir tanıdığımız vardı oğlunu tembihlemişler sabah çocuk annesini arayıp biz iyiyiz demiş..:bbo:

:olmaz: aynen bende katılıyorum sana çok saçma geliyo asıl onların bunu beklememesi lazım ne işin war hemen ertesi günü

Bız hemen ertesı gun balayına çıkmıstık geldıkten sonrada aılelerı zıyarete gıttık klasık valla :)

bizde 2. gün el öpmeye gittik kaynana ve görümcelerimin bohçalarınıda götürdük tabi düğünün ertesi gün sabah eşimin ailesi aradı kahvaltıya beklioruz die ama gitmedik eşime kalsa 3 gün evden çıkmıycaktı ama 2. gün kahvaltıya gittik yemek konusuna gelince sen yeterki öğrenmek iste hiç zor değil biz ilk bi hafta aanemin yaptığı şeyleri yedik saolsun annecim güzel bi kutu hazırlamıştı bize içinde ne arasan vardı ama sonrasında herşeyi öğrendim

ayneeeeeeeeeennnn...:sinifsinif:

bız el öpmedık sayılır :))

evlendık zaten gece gec geldık eve,sabahta 2 de fılan kalktık..

kahvaltı yaptık,sonrra 5te basketbol macına gıttık :))

aksam yemegını de dısarıda yedık ,deniz kıyısında sık bır balık resturantıydı ,:asigim:

o gün de dayı kızının dogumgunuydu herkes kayınvalıde de toplanmıslardı..

biz de gıttık ,hem doğumgunu hem el opmesı oldu..

el öpmedım de zaten ..normL bır gunmus gıbı davrandık..kaydirigubbakcemile2

Back