Evlendikten sonraki gün ne yaptınız ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Düğün salonundan çıkar çıkmaz balayını geçirdiğimiz otele gittik bir hafta boyunca oteldeydik

ayy ben anlatayım çok ilginç :))
Biz sabah kalktık kayınvalidelerin elini öptük..Benim arkadaşım vardı uzaktan gelen eltilerde kaldılar o gün gideceklerdi..Ben onların yanına gittim eşim annesigilde kaldı..Ben bir geldim benim koca hasta:) hastaneye götürdük serum taktılar 3-4 saat geçirdik hastanede :))
Üşütmüş oynayıp terleyip falan klimanın karşısında durduya..Ama hala hatırladıkça güleriz..hatta doktor bana "bak bu ilk günden hasta olmuş bırak sen bunu" dedi..Dalga konusu olmuştuk :))

Hıı aklıma geldi bi de ertesi gün balayına gidecektik oteli arayıp erteledik :)))

Hıı aklıma geldi bi de ertesi gün balayına gidecektik oteli arayıp erteledik :)))

kaydirigubbakcemile3 Bizim dügün sonrasi´da ben hasta olmustum...güya balayina gidecektik..Havalar soguk oldugu icin kaplicalara gitmeye niyet etmistik ama ben hastalaninca gidemedik...bogazlarim sismisti, doktor sicaklar iyi gelmez, mikroplari arttirir demisti...Istanbul´da gezdik 1 hafta boyunca!

henüz evlenmedim ama ben tahmin ediyorum, ertesi gün aşkım güzel bi kahvaltı hazırlamış olacak bana
birkaç gün sonra balayı,gelince de el öpmeye

düğün gecesi gittimiz otelden sabah 9 gibi k.pederim almaya gelmıstı çok utanmıstım..enıstem gece çok içtine ayılamamıs..ee benımde annemler memlekete gidecekler oyuzden el opmeye gıttık k.babmların evıne..aksam yatmaya ancak donebıldık valla misafir çoktu kendımıze hiç vakit ayıramadık

bu balayına işinede tam 1hafta sonra gittik 3gun sonada donduk apar topar misafirler bize gelıomus dugun hayırlamayaa k.pederime deelll..oyuzden ayy hatıorlamk dahi istemyorum çok sınır bozucuyduuu benım için o gunleeerrrrr

biz evlendikten sonra ertesi sabah balayına gittik otele bir hafta kaldık.döndüğümüzde iş başı tabii...el öpmeye hemen gitmedik sanırım 2 hafta falan geçmişti...şimdi 9 aylık evliyiz....

ertesi gün eşim kahvaltı hazırladı kaynanamlar geldi biraz oturduk el falan opmedik sonra balayına çıktık..donuste annemler ugradık..

Aa düğünden bir gün sonra mı gidiliyor el öpmeye?
Bizde en az bir hafta gidilmez, yeni evli çiftler de rahatsız edilmez.

cumartesi günü evleniorum ertesi günde balayına gidiyorummm kimseyi görmicemm yaneee aklinialirimsmile

kendi evimiz olmadigi icin ilk gün kayinvalidelerimin evinde kalmak zorunda kaldik
orda gecici bi oda hazirlandi, esim bursada ben almanyada yasiyorum,, dügün ise cok farkli bi sehirde memleketimizde oldu
yani dügün icin gelen tüm akrabalar kayinvalidemin evinde kaliyorlardi. ilk gece yalniz biraktilar
ama sabah 11de tüm ev doldu insanlarla
daha kendimi bile toparlayamadan, haber vermeden cümbür cemaat.
neyseki 2 saat falan herkesle birlikteydik, sonra annemlere gectik, el öptük, ordan vinnn diye balayina :))

ya arkadaşlar düğün sonrası balayına gitmeyi düşünüyorduk ama bi arkadaş hemen balayına gitmeyin zaten eviniz yeni eşyalar yeni yanındaki adam yenii..herşeye biraz alışınca gidin demişti ne dersiniz...

Çok doğru söylemiş taze yepyeni evimi bırakıp otel odalarında kalamam..Aynen katılıyorum arkadaşına..

evlendiğimizin ikinci günü dışarı çıktık gezdik dolaştık :)1 hafta boyunca aynen böyle hergün dışardaydık sonra ailelere sonrada balayı:)

yok canımmm benim yaa hemen gidin mutlaka biz gitmedik ama genede tanıdık alıştık biribirimize ya zamanla yeni llan herşey eskiyo zaten git balımm ye iç gez adamın aklını başından al dön tatilinden

biz el öpme faslını balayı sonrasına sakladık..düğün ertesi antalyaya uçucaktık..sabah uyandık kahvaltımızı yaptık bavulumuzu hazırladık,belli bi saat sonra yola çıktık..trafik nedeniyle uçağı kaçırdık

tekrar bilet alıp gitmek zorunda kaldık..Allahtan bilet varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…