- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi EU2
-
ayy ben anlatayım çok ilginç :))
Biz sabah kalktık kayınvalidelerin elini öptük..Benim arkadaşım vardı uzaktan gelen eltilerde kaldılar o gün gideceklerdi..Ben onların yanına gittim eşim annesigilde kaldı..Ben bir geldim benim koca hasta:) hastaneye götürdük serum taktılar 3-4 saat geçirdik hastanede :))
Üşütmüş oynayıp terleyip falan klimanın karşısında durduya..Ama hala hatırladıkça güleriz..hatta doktor bana "bak bu ilk günden hasta olmuş bırak sen bunu" dedi..Dalga konusu olmuştuk :))
Hıı aklıma geldi bi de ertesi gün balayına gidecektik oteli arayıp erteledik :)))
kaydirigubbakcemile3 Bizim dügün sonrasi´da ben hasta olmustum...güya balayina gidecektik..Havalar soguk oldugu icin kaplicalara gitmeye niyet etmistik ama ben hastalaninca gidemedik...bogazlarim sismisti, doktor sicaklar iyi gelmez, mikroplari arttirir demisti...Istanbul´da gezdik 1 hafta boyunca!
cumartesi günü evleniorum ertesi günde balayına gidiyorummm kimseyi görmicemm yaneee aklinialirimsmile
ya arkadaşlar düğün sonrası balayına gitmeyi düşünüyorduk ama bi arkadaş hemen balayına gitmeyin zaten eviniz yeni eşyalar yeni yanındaki adam yenii..herşeye biraz alışınca gidin demişti ne dersiniz...
ya arkadaşlar düğün sonrası balayına gitmeyi düşünüyorduk ama bi arkadaş hemen balayına gitmeyin zaten eviniz yeni eşyalar yeni yanındaki adam yenii..herşeye biraz alışınca gidin demişti ne dersiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?