• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonraki gün ne yaptınız ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya evlendikten sonraki gün hemen el öpmeye mi gidilir!!!!! kusura bakmayın ama bana tuaf geldi. 1 hafta 10 gün geçsin öyle gidilir daha mantıklı olmaz mı...

ah kızlar ah... ben evlendiğimin ertesi sabahı birde ne göreyim.tüm ayakkabılarım anamın evinde kalmış:53:.öğleden sonra kotun altında topuklu gelinlik ayakkabılarımla tıkkıdı tıkkıdı annemlere gittik:1:.zati o gece bişi olmamıştı adetliydim.herkes biliyodu.sıkıntı yoktu yani.

Ertesi gün gelen çeyizlerimii mutfak malzemelerimi yerleştirip bi güzel temizlik yapmıştım :9: Bizde hemen ertesi gidilmez o yüzden 3 gün sonra gitmiş el öpmüş bohçaları götürmüştük hediyemizi alıp döndükk :9:

evlendiğimin ertesi günü sabah eşimin iş yerinden telefon geldi ve işe gitmek zorunda kaldı.bende sinirden en yakın arkadasımı cağırdım ve bi güzel oturduk dertleştik:D bir ikigün evden çıkmadım ve sonrasında da balayına gitmiştik.el öpmesine gelince ertesi gün olur mu ya bir ay sonra filan gitmiştik ...

niye el öpülür onuda anlamış degilim ki ben..
Anne Baba biz o işi sağ salim yaptık, başardık başardıkkk..

bızde paca cayı dıye bı adet var neden böyle denılır bılmem :1:benım saclar gene yapıldı gelınlık gıydım tekrardan mahallelır kayınvalıdenın evıne geldı oynadık durduk kayınnayla pazar gunu oynatmadılar benı ayıp olarmıs ev dugunu yaptık bız ozaman küçüktüm şimdi olsa dugun benım degılmı ulen derdım emınımkı pazar gunude oynardım :D:D

:1::1::1:
ben arkadaslardan eş dostlardan neler duydum kimisinde yenge die bi olay var düğün gecesi gelinle damadın yanına birisini veriyolar iş oldumu olmdımı die :D töbe töbe sonrada çarşaf marşaf ne varsa erkek tarafına gidiyo...
Allahtan böyle bi talepte bulunan olmadı ne utanç verici bişey:26:

Öyle bişey olsa çarşafın üstüne yeşil boya döküp vericen.
ahanda benim ki bu renk, var mı bi diyecegin kardeşim :64:

ben evlendiğimin ertesi günü sabahtan akşama kadar yattım çok karnım ağrıyordu çünkü :17::17:

yemek konusuna gelince dert etme zamanla öğrenirsin benim görümcemde evlendiğinde mkarna bile pişiremiyordu ona misafirliğe giden tok gidiyordu bir süre sonra alıştı zaten öğrendi herşeyi sana gelenlerde tok gelsinler :27:
internetten resimli tariflerden kolaylıkla öğrenebilirsin aslında

hayır ne kadar manyakça bişey aslında erkek tarafı böyle bişey istiyor ama ya damat olayı gerçekleştiremediyse bide bu durum var:27::1::1::1:

Geçen hafta arkadasım olan yengemın kız kardesı evlendı gittik neyse 3gün sonra ablasıyla yani gengemle konustuk naber yenı gelın napıyo dedım iyi el opmeye gelcek dedı bu lafta benım aklıma yer etti sohbet edıyoduk babam dedem annem ben hep birlikte oturuyoruz konu yeni gelinden acılınca ablasıyla konustum iyiymiş el opmeye gelicekmış dedım amaaaannnnnnnnnnnnn
herkes bana baktı annem dedı ayıp sus ayıp mı niye dedım en kucuk yengem cagırdı yanına el opmenın anlamı o işi yaptık demek bilmiyo musun yoooo ne sacma dedım

sonuç olarak evet el opmek karı koca olduk demekmiş
su adetlerimiz bazen nekadarda utandıryo insanı ya vallahi
yenge olayıda gelınle ilk gece biri daha kalıyo aynı evde ilişki oluncada
damat tarafı o bayana hediye veriyo birinden duymustum kızın ablası kardesıyle gıdıyo ilk gece ve ablasına altın vermışler
kımı de gelin sabah kanlı çarsafı goturup kaynanaya gösterıyo inanmak istemıyorum ama bunlar yapılıyo gelini ne hale getırıyolar ya aklım almıyo :50:

valla ben ateşler içinde yatıyordum :))) aralık ayında straplez gelinlikle üşüttüm tabi saolsun eşim çorbalarla ilaçlarla baktı bana 3 gün yattım öylee

Geçen hafta arkadasım olan yengemın kız kardesı evlendı gittik neyse 3gün sonra ablasıyla yani gengemle konustuk naber yenı gelın napıyo dedım iyi el opmeye gelcek dedı bu lafta benım aklıma yer etti sohbet edıyoduk babam dedem annem ben hep birlikte oturuyoruz konu yeni gelinden acılınca ablasıyla konustum iyiymiş el opmeye gelicekmış dedım amaaaannnnnnnnnnnnn
herkes bana baktı annem dedı ayıp sus ayıp mı niye dedım en kucuk yengem cagırdı yanına el opmenın anlamı o işi yaptık demek bilmiyo musun yoooo ne sacma dedım

sonuç olarak evet el opmek karı koca olduk demekmiş
su adetlerimiz bazen nekadarda utandıryo insanı ya vallahi
yenge olayıda gelınle ilk gece biri daha kalıyo aynı evde ilişki oluncada
damat tarafı o bayana hediye veriyo birinden duymustum kızın ablası kardesıyle gıdıyo ilk gece ve ablasına altın vermışler
kımı de gelin sabah kanlı çarsafı goturup kaynanaya gösterıyo inanmak istemıyorum ama bunlar yapılıyo gelini ne hale getırıyolar ya aklım almıyo :50:

ohaaa ciddi mi ne çarşafı hala var mı öyle :53::53::53:

En az 3 gün evden dışarı adımımı atmıcam :19: Dalga konusu mu olayım :17:

Konuya baktım da biraz el öpme gibi gereksiz, saçma sapan olay hala devam ediyor mudur ki? :26:
Ben öyle şey yapmam.
Hiç de sevmem el öpmeyi falan. :19:

Back