• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonraki gün ne yaptınız ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizde c.tesı gunu evlendık.pazar gunu aksam uzerı kayınvalıdeme caya gıtmıstık hemde takıları vermeye.p.tesı sabah 8 uçağı ılede antalyaya balayına gıtmıstık.balayından donuste annemlerın ev havalımanına yakın oldugu ıcın dırek anneme yemege gıtmıstık kayınvalıdemlerde gelmıstı.yemek konusuna gelınce bende bılmıyordum.ama sımdı herseyı supper yapıyorum

nasıl takıları vermeye neden takıyı verıonuzki?:26::26:

şöyle bi eskileri okudum da cidden ertesi gün el öpme ne saçma bişey yaaa :19:

gercı zaten kısmet olurda evlenırsek köy düğünü olcakda .gıtmeye gerek kalmıcakki basımızda olcaklar zaten öperız sırayla dızılsınlerde .öperiz ellerını

eve alısverıs yapmayı atladıgımız ıcın sabah erkenden kalkıp alısverıs yaptık geldık evımıze yerlestırdık.kahvaltı ettık.sonrada tatlılarımızı alıp el opmeye gıttık cunku dugunun ertesı gun kımı yurtdısına kımı memleketıne gerı dondu.5,5 yıl gectı herseyı dun gıbı hatırlıyorum valla

bizim adetlerde 1 hafta her iki aileyede gidilmez..hemen ertesi gün insan çekinir yaa..gelinle damat 1 hafta başbaşa bırakılır..balayına gidilceksede balayından sonra gidilir el öpmeye..ne acelesi varsa el öpmenin..

demin anneme sordum bizde öyle bi adet yokmuş zaten damadın ailesinin evine gidilmezmiş el öpmeye:1: sadece kızın ailesine gidilirmiş o da 3 gün sonrasında :17:

benım babaannem ertesı gun yurtdısına evıne gıttı esımınkıde koyune ankaradan gelenler vardı mersınden gelenler vardı.herkesın gonlu olsun dıye gıttık bır nevı 3 gun sonrada balayına gıttık..

arkadslar bişer soracam evlendikten sonrakı gun ne yaptınız yanı hemen el öpmeye falan mı gittiniz yoksa bir kaç gün cıkmadınız mı cok merak edıyorum aydınlatırsanız beni sevınırımm.
Son soru ben evlenırsem yemek pasta falan bılmıyorum nasıl olacak misafir gelecek bır suru sey.... :çok üzgünüm:mirmirmirmir

ben evlendikten bir gün sonra balayına gittim tabii gitmeden kvler geldi beni görmeye ondan bir hafta sonra yani tatilden dönüşte annemler el öpmeye gittik cnm

O yorgunlukla bi de el öpmeye gidilmez ki bi kaç gün sonra gideriz kaçmıyolar ya :36:

Biz düğün biter bitmez balayına gitmiştik. Ertesi gün ya da ondan sonraki gün kardeşim mesaj atmıştı abla annemler çok merak ediyo hiç aramıcak mısın çok üzülüyolar bilmem ne diye. Sinir olmuştum ama aradım, havadan sudan konuştum. Eşim balayından döndükten sonra annesini aradı, günler sonra yani, o da merak etmiş ama en azından birileriyle haber gönderip rahatsız etmedi benim annemler gibi. Neyini merak ediyolarsa öyle duygu sömürüsü yapacak kadar artık. Bizde zaten bizimkiler eşimin tarafından daha fazla kaynana gibiler. Balayından dönünce annemlere oturmaya gitmiştik akşam, ama el öpme falan değil. Eşimin ailesi başka şehirde, onlara çok sonra gittik.
Balayında beni eşim sinir etmişti daha çok çünkü aklı fikri yeni almak istediği bilgisayardaydı, saatlerimizi alışveriş merkezlerinde bilgisayarların o küçük yazılardaki bilgilerini okuyarak geçirdik. Çok gücüme gidiyor şimdi hatırlayınca, bir sene sonrasında aynı şehre gittik tatil için ve çok güzel geçti bu sefer. Ama balayının yerini tutmuyor hiçbir şey.

Back