• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonraki gün ne yaptınız ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bencede gidilmeli el öpmeye ama balayından sonra :) hemen ertesin gün gitmenin anlamı yok bence biz kısmetse düğün gecesi otelde kalıcaz ertesi gün eşyalarımızı alıp balayına o arada da eminim aa neden gelmediler demezler ne benim ailemin neden nişanlımın ailesinin bizi hemen beklediğini sanmyorm kısmetse balayından sonra tabiiki görüşürüz

ertesı gunn ewe yayılann ceyızı topladıkk esımlee:):) guseldıı ama:) aksamda yola cıktıkk balayı ıcın

uzun yıllar oldu dermişim :)

ertesı gun akşama kadar evde oyalandık sonra da balayına gittik antalyaya dönüşte el öpme merasimi yaptık hihoyyyt

kahvaltı yaptık eşimle.. sonra alışverişe gittik.. ertesi gunde balayına...dönüşte gittik el öpmeye

bence de ertesi gün el öpmeye gdilmez.. bana çok tuhaf geliyo. yaptık geldik der gibi bilmiyorumkismile ..balayından sonra el öpmeye gidilmesi gerekir zaten..

keşke bende burayı daha önce keşfetseydim de sizlerden fikir alsaydım
hiç olmassa ertesi gün bi bahane bulup el öpmezdik...:sinifsinif:
ertesi gün el öpme faslı oldu...
çok sıkıcıydı
çünkü utanıyordum herkes gözümün içine baktığı için...

dışarıya çıkmak lazım ne var ne yok bakmak lazım.kaydirigubbakcemile3

alışveriş yaptık, balayı için valizimizi hazırladık akşam da yola çıktık

bizim anne tarafımda da baba tarafımda da ertesi gün el öpmeye gitmek ayıp sayılır...
el öpmek falan yoktur yani bizde...
gelin damat evliliğni iyaşar balayına gider birkaç hafta sonra da bir gün gelin tarafı bir gün de damat tarafı yemeğe alınır
yemek yenir çay içilir
hiç bizde böyle el öpmeye gitme falan olmadı yani
gereksiz de zaten...

ayy kızlar herbirimiz baska şeler yasamısınız benım düğünüme 18 gun var inşaallah:nazar: ama şimdiden bir aksılık olmaz ise planladım bile kaydirigubbakcemile3 öncelıkle saclarımı kestırcem tek ıstedım suan sonra takılar bozdurup borclarımı kapatcam sonra bilmıyorum ne yaparız ama ertesi aksamı ucak biletimizi aldık vınnn tatile inşaallah.acayip yoruldum ofof düşündüğüm tatil dinlenmek inşaallah.bazı arkadaslar ertesı gun ailelere gidip el öpmeler yasamadımhenuz ama kotu bişi olsa gerek ofof ne guzel atlattınız bunları darısı bize inşaallah.opuyorumnanaktan herkese mutluluklar:nazar:

Şu Erkek ailesinin elini öpme işi varya ıĞRENNÇÇÇÇ ötesi bir durum bence inanılmaz sinirleniyorum :olmaz: Ne o öyle ya herkes ne olduğunu biliyor felan aptal aptal şakalar yapılır birde ya bırak sırıtık bakışları yeter aptallık ya hayatta gitmem :umursamaz:

Bizim nikah olucak öğlen 1 de, nikahtan sonra gençlerle yemeğe gidicez, sonra akşam da bara gidicez o akşam kardeşim bizim evimizde kalıcak ilk misafirimiz olucak yerimseniben Çünkü o saatte istanbula dönemez hem yorgun felan kalsın ablasının evinde sabah biz balayı için terminale gidicez onuda yolcu edicez aynı zamanda... O akşam bişi olmucak yani zaten meraklıda değiliz ha bir son sonra ha bir gün önce.. Sorun değil relax sengözlerimebaksanab

ertesi gün hemen kalkıp bavul hazırlığına koyulmuştuk :)))
akşam balayına gidecektik çünkü...

ilk geceyi evde geçirdik
sabahıysa bavul hazırlığındaydık balayı için :))

altınları balayına gitmeden once koyacak banka aramakla geçirdik 2.günü :D el öpme bizde pek olmaz zaten nıkahtan sonra kayınvalıdemler memlekete gittiler..düğünde gördüm artık onları..nikahla düğün arası 1 hafta vardı bizim..

balayına gitttik el öpme olmadı çok şükür ama yinede zaten düğün öncesinde yeterince beni gıcık etmişlerdi. ıyyyy..herşeyime karıştılar çok üzdüler çook

bizimki çook komikti yaa :) biz yaz ayında evlendik tabe evimize yazlık hiç bişi getirmemişiz kıyafet,ayakkabi hiç bişi yok...ben uydurdum üzerime bişeyler ayağımda gelin ayakkabım :roflol: sevgili eşim ise damatlığını giydi rezil bi halde önce annemlere sonra kayınvalidemlere gittik topladıok eşyalarımızı evimize döndük ama çook komikti yaa ogün sinir olmuştum ama bugun gülüyorum :roflol:

biz ertesi gün evden çıkmadık.eşimin teyzeleri mersin'den gelmişlerdi geri dönecekleri için onlar bizi ziyarete geldiler.3.günde biz el öpmeye gittik.yerimseniben

Back