oleyyyyyyyy oleyyyyy masallh canım
sabah kahvaltım
melemen yedım ohhhh 1 2 kasık yag vardı ıcınde
2 dılım lıght ekmek
ınce ınce 3 4 dılımde hellım peynırı
kılo bıldırımı 51,900 yanı 800 700 gram bısı vermısım
bugun esım yok ya kızlar yıne yalnızım bugun tatıl gunum ama belkı spor yaparım azda olsa 1 saat olmasada yarım saat yaparım belkı bılmıorm canm sıkılıo zaten
başlangıç: 83
gecen hafta :74.4
bu hafta:73.2
giden :1.200 gr
hedef :65
toplam gıden kg :9.800 graman deymesin
kg lere veda edenlere dedeymesın ınsl...
kızlar oglen yemegı olarak 1 kasık pılav yedım
sonra 1 2 saat gectı dolapta hellım oldugunu bıldgım ıcın dayanmadım 3 ince dılım tost makınasında kızarttım yarım bardak karadut suyu ekmeksız yedım.
yazmama gerek yok aslında, misafirliğe davetliydik
full kaçamak hehhehehe:))))
1 dilim peynirli börek
1 kase hamurlu-yoğurtlu yöresel bir çorba
1 porsiyon kağıt kebabı
salata
1 dilim ekmek
azcık çerez
1 dilim irmik tatlısı
5-6 bardak şekersiz çay
olur arada ole bnmde pazar gunlerı serbest gunum su ana kadar kacamak yapmadım ama esım geldıkten sonra ıpler koparr bende kesın
cana ben senin gibi 51 kiloya düşsem hergün serbest gün ilan ederim:)))
hak ediyosun doya doya yee
52 de ya 51,900...:)
canm benm sende 2 aya kalmaz hedefıne ulasırsın
selam kızlar..
ben de evlendikten sonra 10 kilo alıp 54ten 64e çıktım.
ama 3 ayda verdim 10kilomu, şimdi normal kilomdayım..
4 kilo daha vermek istiyorum ama, yavaş yavaş acele etmeden vericem..
boğazımı tutabilsem 2 ay sürmez ama çok iştahlıyım, resmen dünyaya yemek için gelmişim sanki:)
Allahtan biraz boyum uzun, vücut şeklim orantılı ve metebolizmam iyi çalışıyorda obez olmuyorum:)))
slm canım, uyguladığın bir diyet varmıydı neler yaptın.
haklısın canm boy kurtarıyo bızı ahahah ya ıstahı olmayanlara sasırıyorum bnde ya
metabolızma konusunda ıyı hıssedıomusun ya haftada 1 kılodan fazla verebılıo ınsanlar bız gram verıorz bnce pek hızlı deıl
bnm gecen hafta hıc kılo weremedım bu hafta 800 gram flan verdım yanı ıkıye bol haftada 300 400 gr gtmıs oluyo cok az ya hep bole oldu kılo cokkende boleydı
canım onlar kilosu çok fazla olanlar, bende ilk hafta 1800 gram vermiştim şok olmuştum, meğersem verdiğim kilo değil hava-su falanmış:))
sonrasında yavaşlıyo zaten,bide ben çok kaçamak yapıom ona rağmen 100-200 gram vermem bile mucize:))
kaçamak yapmasam çok zayıflarım eminim kendimden.
bu hafta yapma bı bakalım denesene merak edıorm gercektenn en azından 5 gun kacamak yapma dayabılırmısın
tamam kız yapmıycam yapsamda sporla yakıcam hepsini, off canıma yetti kocamın diline düştüm 3 kiloyu veremedin diye gülüp duruyo:)))
hakkaten ya sen daha yenı basladın aslında mayısta basladın dımı cok cabuk kacamak yapmaya basladınılk ay ben asla bısı yemıodum bılıomusn. bıraz sık dısını
ben burda sizinle olmasam asla dikkat edemezdim,
yemek yiyeceğim zaman bildirim yapacağım aklıma geliiyor kendimi tutuyorum birazcık:))
Günaydın kızlarrr:) ameliyatımı oldum ve de geldim. hemen söyliyim bütün hafta sonu günde 5 öğün falan çorba içtim, püre bile yiyemedim 20lik dişimi de aldı doktor damağım çok acıyorBu sabag da süte kepekli bisküvi doğradım onu yedim ama midem bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?