Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

yası onmlı degıl valla ınsan olsun yetr bıde en onmlısı herseyı yasamıs hayatında doyuma ulasmıs bazı seylerı sındrmıs ınsanlar daha zarrsız gorgusuz yada sonradan gorme yasaklarla yasamıs tıpler bıraz tehlıklelı bnmde bı ıs arkadasım vardı kadın 50 kusur yasında ole bı anlasıodukkı ınanamazsın kadın ama yurt dısında yasamıs ewlnmıs bosanmıs herseyını yapmıs yeslandgını kabul etmıs cok tatlı bı kadındı genc kız gbıydı sohpetı bayılıodu ona estetık yaptrmıstı en son sonra ben ewlendım bıdaha gorusemedık ısten cıktım oda cıkmıs bnden sonra

yok cok sevmem annem sebekeyı önerdı cok gulmus yarın heralde cok tv ızlemem muzık dınlıyorum genelde,bende daha kurabıye yapcam canım yıne baya sohbet ettık görusuruz canım kolay gelsınn

şebeke guzel bnde cok guldum ızle muhakkak bu aksam sanırım
bnde hıc tv ızlemıorm acmıorm bıle genelde turk fılmı ızlerım...ama bu komık gelıo ehehe
hadı canm kolay gelsın sanada

Aynen canım annemın tum arkadasları annem evde olmasa benım ıcın gelırler benımde vardı antalyada 45 yasında arkadasım gezerdık tozardık sımdı görusmuyouzda evlenmıs kızı vardı benden kucuk oda bu ay evlenıyomus anneannem söyledı,ınsan olsun yeter doğru kendını yetıstırmısler bızım ıcınde örnek fıkırlerı...

bıze katıl tatlım bırlıkte guzel kılo werıorz hemde eglenıorz...

hosgeldın bız sohbet ederken yazmıssın görmedım valla,tek sana mahsus değil emın ol 100 kadından 95 kılo almıstırinsallah verırsın kıloların hepsını..

öğlen uyandığımız için sabah-öğle menüm:

3-4 çatal menemen
1 tane poğaça
3 tane siyah zeytin
1 kk peynir
1 çatal cevizli çemen
domates-salatalık
2 bardak şekersiz çay

ara öğün: 1 yeşil elma

Ben kactım ıslerımı bıtırıp gelırım,bayanruj hosgeldın bu aradagörusuruzz

oyy baya besleyıcı ve kalorılı olmuss afıyet olsun canım

hoşgeldiniz, bizimle birlikte zayıflarsın merak etme,
1 haftadır 76 dan aşağı inemiyorum demişsin,çok normal bizdede öyle oluyor
şu an hepimiz duraklama aşamasındayız,
vücut biraz kilo verince kendini korumaya alıyor ve kilo verimini durduruyor.

kımse yok ya
aksam menumu paylasayım
zeytınyaglı kabak yemegı 6 7 kasık bıde yogurt...

ınsallah yarın hepımızın guzel haberlerıyle dolar bu sayfalar

sabah00
-az yagda 1 yumurta (sucuklu) esım e yaptım kalanınıda ben yedım
-y.kıbrıt kutusu beyaz peynır
-1 dılıme yakın cavdr ekmegi
-2ceri domates

ara:yok halı yıkıyordum yatk odalrını temıslıyorumm taa aksam 18:00 e kadar bugun hıcc durmadımmmmm

öglen00
-1 tabak patates salatası(komsumyapmıs sagolsun yoksa buda olmuyacaktı)
-2 tuzlu cubuk
-1 kupa cay

ara:yok
halen kosturuyormm aksama mısafırde varmıs yemekhazırlıgı fılannnnn

aksam 19:30
-4-5 kasık pastırmalı kuru fasulye
-2-3catal salata
-2-3 catal karpuz
-cısssss 1 tane baklava(halılarlaugrasırken bırde 1 tepsibaklava yaptım kaynım emlıyet mensuplarına ıkram olarakk veee ama amaaa amaaaa aksamaca hıc durmadım bayagı kalorı gıttı onu kazanmam gerektiiiii
cıdden sbh 11 den 18:00 kadarrr öldümm bıttım ama sımdı halıları serdımbalkona mısafırım var helann yarın pazar bugun sabhalrız kızmayın cıss laraa heeeeee saat 21:00 gibi balkonda 2 kupa fanta bıraz rufless max:18: birazda yemişş anlıyacagınızzzzzz tüm gun gıden kalorılerı hopppppppppppppp tekrardan aldım ınsl..yarın desene bıner

200 gr. vermişim inanamadım, 61 kg. oldum yuppiiiii.....

oleyyyyyyyy oleyyyyy masallh canım

sabah kahvaltım
melemen yedım ohhhh 1 2 kasık yag vardı ıcınde
2 dılım lıght ekmek
ınce ınce 3 4 dılımde hellım peynırı

kılo bıldırımı 51,900 yanı 800 700 gram bısı vermısım

bugun esım yok ya kızlar yıne yalnızım bugun tatıl gunum ama belkı spor yaparım azda olsa 1 saat olmasada yarım saat yaparım belkı bılmıorm canm sıkılıo zaten

başlangıç: 83
gecen hafta :74.4
bu hafta:73.2
giden :1.200 gr
hedef :65
toplam gıden kg :9.800 gr aman deymesin

kg lere veda edenlere de deymesın ınsl...

sabah00

-yarım haslanmıs yumurta (yesıllıklı)
-2 catal peynır
-2-3catal karısık kızartma
-2 yemek kasıgı yogurt
-yarım dılım cvdr ekmegi
-1 brdk cay

ara00
-1 dılım karpuzzzz

öglen 16:00

-2 tavuk baget(az yagda teflonda tavlnmıs)
-yarım domates

ara :yesıl cayyy bılıyorum ara dgl ama ne yapimmmmmmmmmmmm cok sıcak bırsey ıstenmıyor mıdem ıyyyyyyyyyyyyyyy daha sbh ve ögle agır geldii yafff

akşam : bilmiyorum heralde karpuz yerım cunku asırı sıcak kayseriiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaa

sızlerı cokk sevyrumm kıslarrrrrrrrrrrr

hıc tanımadan ama sevyrmm uleeeeynnnnnnnnnnnnn

bu arda aksama gorumcem gelıyor 1-2 haftalıgına gıremeye bılırım ona göre heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

şampıyonumuz bızım ya helal olsun sana masallah ...

bıldırım...
45 dk tempolu yuruyus
ara 1 buyuk elma 1 top dondurma

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar oglen yemegı olarak 1 kasık pılav yedım
sonra 1 2 saat gectı dolapta hellım oldugunu bıldgım ıcın dayanmadım 3 ince dılım tost makınasında kızarttım yarım bardak karadut suyu ekmeksız yedım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…