Bak mesela anneme gıdınce onun sıtesınde cok komsu var hepsı de ıyıler onlarla sohbet edıyorum gıdınce,bırde ben yasımdan cok buyuk annem yasındakılerle bıle anlasıyorum yaz sorunu olmuyor yeterkı ıyı nıyetlı,ınsanı olsun..
yok cok sevmem annem sebekeyı önerdı cok gulmus yarın heralde cok tv ızlemem muzık dınlıyorum genelde,bende daha kurabıye yapcam canım yıne baya sohbet ettık görusuruz canım kolay gelsınn
yası onmlı degıl valla ınsan olsun yetr bıde en onmlısı herseyı yasamıs hayatında doyuma ulasmıs bazı seylerı sındrmıs ınsanlar daha zarrsız gorgusuz yada sonradan gorme yasaklarla yasamıs tıpler bıraz tehlıklelı bnmde bı ıs arkadasım vardı kadın 50 kusur yasında ole bı anlasıodukkı ınanamazsın kadın ama yurt dısında yasamıs ewlnmıs bosanmıs herseyını yapmıs yeslandgını kabul etmıs cok tatlı bı kadındı genc kız gbıydı sohpetı bayılıodu ona estetık yaptrmıstı en son sonra ben ewlendım bıdaha gorusemedık ısten cıktım oda cıkmıs bnden sonra
Evlendikden sonra kilo almak sadece bana mahsus olduğunu düşünüyordum demekki değilmiş ben evlenmeden 6 ay önce kansızlık tedavisi olmaya başladım kullandığım ilaçlardan dolayı 20 kilo aldım 75 kg oldum düğün süresinde 1 ay önce tartıldım 83 kg olmuşum ve inat ettim rejime başadım şuan 76 kg ama 1 haftadır 76 dan aşşağıya inemiyorum.
Evlendikden sonra kilo almak sadece bana mahsus olduğunu düşünüyordum demekki değilmiş ben evlenmeden 6 ay önce kansızlık tedavisi olmaya başladım kullandığım ilaçlardan dolayı 20 kilo aldım 75 kg oldum düğün süresinde 1 ay önce tartıldım 83 kg olmuşum ve inat ettim rejime başadım şuan 76 kg ama 1 haftadır 76 dan aşşağıya inemiyorum.
öğlen uyandığımız için sabah-öğle menüm:
3-4 çatal menemen
1 tane poğaça
3 tane siyah zeytin
1 kk peynir
1 çatal cevizli çemen
domates-salatalık
2 bardak şekersiz çay
ara öğün: 1 yeşil elma
Ben kactım ıslerımı bıtırıp gelırım,bayanruj hosgeldın bu aradagörusuruzz
sabah00
-az yagda 1 yumurta (sucuklu) esım e yaptım kalanınıda ben yedım
-y.kıbrıt kutusu beyaz peynır
-1 dılıme yakın cavdr ekmegi
-2ceri domates
ara:yok halı yıkıyordum yatk odalrını temıslıyorumm taa aksam 18:00 e kadar bugun hıcc durmadımmmmm
öglen00
-1 tabak patates salatası(komsumyapmıs sagolsun yoksa buda olmuyacaktı)
-2 tuzlu cubuk
-1 kupa cay
ara:yok
halen kosturuyormm aksama mısafırde varmıs yemekhazırlıgı fılannnnn
aksam 19:30
-4-5 kasık pastırmalı kuru fasulye
-2-3catal salata
-2-3 catal karpuz
-cısssss 1 tane baklava(halılarlaugrasırken bırde 1 tepsibaklava yaptım kaynım emlıyet mensuplarına ıkram olarakk veeeama amaaa amaaaa aksamaca hıc durmadım bayagı kalorı gıttı onu kazanmam gerektiiiii
cıdden sbh 11 den 18:00 kadarrröldümm bıttım ama sımdı halıları serdımbalkona mısafırım var helann yarın pazar bugun sabhalrız kızmayın cıss laraa heeeeee saat 21:00 gibi balkonda 2 kupa fanta bıraz rufless max:18: birazda yemişş anlıyacagınızzzzzz tüm gun gıden kalorılerı hopppppppppppppp tekrardan aldım ınsl..yarın desene bıner
oh oh masallh ne kadar hamaratsın canım masallah sana...baya kacamak yapmıssınn ama neyseeeeee
200 gr. vermişim inanamadım, 61 kg. oldum yuppiiiii.....
sabah00
-yarım haslanmıs yumurta (yesıllıklı)
-2 catal peynır
-2-3catal karısık kızartma
-2 yemek kasıgı yogurt
-yarım dılım cvdr ekmegi
-1 brdk cay
ara00
-1 dılım karpuzzzz
öglen 16:00
-2 tavuk baget(az yagda teflonda tavlnmıs)
-yarım domates
ara :yesıl cayyy bılıyorum ara dgl ama ne yapimmmmmmmmmmmm cok sıcak bırsey ıstenmıyor mıdem ıyyyyyyyyyyyyyyy daha sbh ve ögle agır geldii yafff
akşam : bilmiyorum heralde karpuz yerımcunku asırı sıcak kayseriiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaa
sızlerı cokk sevyrumm kıslarrrrrrrrrrrr
hıc tanımadan ama sevyrmm uleeeeynnnnnnnnnnnnn
bu arda aksama gorumcem gelıyor 1-2 haftalıgına gıremeye bılırım ona göre heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?