kurabıye buzluğa konuluyormu ılk duyuyorum bence sekerpare koyma ya komsun arkadsın falan yokmu onlarada verebılırsın,zeytın yağı,kremsantı,ve un un kurabıyesı oluyor dısardakıler gıbı
canm pısmıs olarak kurabıye koyabılırmıssn cıkartıosun sonra buzu gecınce normale donuyomus... annm benm mesela kekı falanda koyar aynı oluyo cıkınca bı tek tatlıda karrasızım omsumda hıc yok olsa vrrdım valla ... neyse bakcaz bı caresıne...:)
kremsantımı kullanıosn sen kurabıyede canm
yok annem kek yaptığında hava sıcak olursa dolaba koyardı ama buzluğa senden duydum hıc de denemedım yanı,ayy barı komsun olsaydımm benımde hıc komsum yok yanı kapı komsusu var ama sınır olduğum ınsanlar balkon sefamı sınır edıyorlar..
Ben un kurabıyesını cok severdım nette arastırdım margarınle yapıyor pastaneler ama bı asamadan gecıyor magarını erıtıp dolapta soğutuyorlar ustunde su kalıyor onu dökuyolar falan denedım aynı hazır gıbı oldu cok beğendık ama margarın yanı ne kadarda olsa bır tonda pudra sekerı vardı..Sonra kk da baktım sıvıyağ 1 bardak ve 3 bardak un 1 pak. kremsantı sadece hazır gıbı oluyor hemde cok hafıf.kremsantının sekerı yetıyor bıle
denemekte fayda var olmazsa atarım napım :)
canm keske komsu olsaydık valla bnmde hıc kımsem yok apartmanda aıleden cok bekar yabancı uyruklu falan var onlarlada karsılasmamaya calısıorm garıp garıp adamlar var sag tarafta soldada bekar kızlarmı var ne esım demıstı kız gırıo bı suru oraya dıe bılmıorm kımler yasıo zaten 27 katlı falan bına cok ew var karsık bı yer asansorde eskortlarla karsılasabılıosn otel gbı...
canm kremsantıyle tabıkıde daha masum katı yag cok fena bısı yaa ama ıste kurabıyede sert yapsın dıe mecbur 1 paket atıorm ama un kurabıyesı denemedım bn hıc
Keske canım yok burda aileler var ama genelde yaslılar,karsı kapı yanı komsu bır anne ve kızı aman tanrım ya cok belalar,balkonlarda cok dıpdıbe bende bambu tarzı perde aldım rahatsız olmamak ıcın ama bu seferde artık kız kac yasında bılmıyorum cunku yenı nesıl kızlar öyle yasından buyuk kıyafet gıyıp makyaj yapıyorlarkı,ben oldum edasınlar:))hahaa dıye kahkalar atıyorlar dıkkat cekmek,hoppalık baska sey değil saygı 0 yanı perde olmasa ökuz trene bakar gıbıler afedersın ya ınsan kendını hıcmı yetıstırmez sanıım bıde annesı öğretmen daha kızını yetıstırememıs nasıl ınsanlar varya,haa bırde bana selam vermıyolar tek esıme verıyolar,ondan ayrı bır sınırım.
deneyebılırsın cok hafıf oluyor hemde pratık,yağ ıle kremsantı cırpıp un ekleyıp azcık yoğurup sekıl verıyosun,onceden aycıcek yağ ıle yapıyordum gecen zeytınyağla denedım hıc koku olmadı..
afedersınde o tıp dangalak kızlara dıkkat etnıe sana deıl esıne selm werıolar bn bunda art nıyet ararım pis nefıslı ınsanlar ya cıkmayın balkona boswer dıkkat cekmekk ıcın yapıolardır
denıcem kusum esımde cok sewıo yapıcagım zamn sorcam sana ayrıntılı
Aynen öyle ılk evı tuttuğumuzda ne bana ne kayınvalıdeme selam vermedıler esımle masallah,artık esımde korkuyor dedım verme selam onlara duyarsam bıttınanne benımle asansörde karsılastı görur görmez ılk laf ne bılıyomusun,aa senmı evlenıyosun kucukmukssunde daha esın ne ıs yapıyor böyle yanı tamam yasımdan kucuk duruyorum da öyle bı havası vardı kı asağılayıcı sınır oldum o an zaten selam olayı da tabı art nıyetli bılıyorum kapımı acsam kapı acıyorlar yerlerınde durmuyorlarr yaa,yuruyus yapıyorum ıstemedığin ot burnunda bıter ya karsıma cıkıyor kız,balkon ıcın set aldık sandalye masa esımle balkonda oturmayı sevıyoruz kucuk bır hayalımızdı sımdı sırf onlar ıcın cıkmamak onların ısıne gelırr dıye dusunuyorum ama cok sınır oluyorum cook anlatamam.
tamam canım tam tarıf verırım yapacak olursan
allah allah genc olman daha ıyı degılmıymıs kıskanclıktan yapıodr kızı ewde kldysa tobe tobe
hıc konusma kız havalı havalı dawran suslen puslen esının koluna gır onlarda catlasın ay sınır oluyorm bole ınsanlara... erkeklerde bıraz iyi nıyetlı oluyo anlamıolar nıyetı sen yonlendrceksın ıllakı.gec satte cıkın mesela balkona olmazmı mesela h sonları 10 12 gbı cıkıp otrsanız hıcmı gırmıyolar ıcerı ay sen ıyı dayanıosn bn kesın olay cıkartrdım esın sıgara falan ıcıosa onların tarafına dgru uflesın acayıp rahatsz olurlar yada mangal yakın her aksam
İşte bılemedım kızın yasını öyle bır havaa yapıyorkı sankı bana dunya starıhıc bakmıyorum selam da vermıyorum,aynen kı esım acayıp ıyı nıyetlı selam verılmıs selam verılmelı tabı ama art nıyet var artık anlıyor oda ben balkona cıkamam dıyorr :) hemen perdeyı takıyoruz onlarda hemen kıkırdemeye baslıyor,yok yakında ben de olay cıkartabılırım son demler,canım esım gec gelıyor eve 7 bucuk dus alıyor vs,yemek zaten 9 oluyor yemeği balkonda yıyıp bazen cayımızı ıcıyoruz yanı 10 dedın mı uyku zamanı sabah erken gıdıyor işe saat 6 bucukda kalkıyor cunku,cumartesı aksam bıraz gec yatarız dığer gunler sabıt,cıkmıyorlarr balkondann sabah bıle yaa guneste gece 11 den sonra bıle balkondalar okeyler kahkahalar şak şak sesler,ben ve esım sıgara ıcmıyoruz esıme ben bıraktırdım zaten ama ana kız pöfur pöfur mangal yapsak yönetıme sıkayet gıder anında yasak cunku ama gurultulerı adına yakınca sıkayet edıcem az kaldı...
kız sıgara ıcıosa buyuktr annesı ızın vermz yoksa...ben senın yerınde olsam anında sıkayet ederım hatta derımkı eger sız onlara bı care bulmazsanız her aksam mangal yakıcam duman altı edıcem balkona cıkamıorz de allah allah ya
Belkı bızım yaslarımızdadır,hareketlerı cok sımarık ve cocukca ama bılemıyorum..Şikayet edıcem de dıcem gurultu yapıyorlar,söyle bır durumda var bunlar kıracı bızde öyle heralde oturdukları yer satılık a cıktı ev bakıyorlar gibi duydum balkonda konusurken onlar,ama dun baktım yazı kalkmıs ve bunlar hala gıtmedım belkıde korkuları yoktur nede olsa cıkcaz sıkayet edın gbı,ya varya burda tanıdığım cok polıs de var gece gec saate kadar otursam polıs bıle bastırırım evlerındebıraz daha bekleyıp bakıcam ınsallah def..lup gıderler ya,,
uyuzluguna sorsana sızın ew satılıkmı dıe bı tanıdıgım ew bakıodu falan dıe
bıraz daha sabret tamam ama yaz bıtmesın mumkunse tadını cıkarın ya yenı ewlıınız
hıc muattab olmak ıstemıyorum cunku cıvık cıvıklar böyle anlatamam..bırde ben yokken mersındeydım ya evde bır gurultu kopmus esım uynamıs bakmıs nerden gelıyor dıye,apt kapısını acmıs karsıda partı verılıyormus,dıyorkı esım öyle bır muzık sesı kı sankı bızım evın ıcnde gum gumm gecenın bır yarısı,ya ben ankrada olcaktım onların gecesını maffedecektım ahh ahhh cok görgusuzler ya mustakıl sankı evlerı sıte sonucta kurallar var..
pislıkler ole bısı bızım bınada oldu sıkayet ettık bı kac kısı daha aramıs sanırım hemen guvenlık geldı sonrasında polıs alt kat ıcmıs ıcmıs bı gece yıkıo bınayı muzık bagrıs yolladılar adamları
işte böyle ınsanlar kendılerıne saygısı olmayan ınsanlar kendısıne saygısı olmayının baskasına zaten saygısı olmaz..insallah kurtulmak ıstıyorum zaten 1 ay sonra gıdıcem sonra geldığımdede ağustos sonu eylul olur.ya ıstıoyorum kı söyle ınsanı komsu olsun arkadaslık yaparız ama malesef yokk zaten burda kımsem yok.
yok gulum ole ınsan gbı kımse bulamıosn en ıyısı yalnızlık bu dewırde ben kımseyede guvenmıorm neler okuyorz kk da komsudan esden dosttan gelıo her turlu bela
haklısın canım tabı öyle ama yanlızlık zor bazen konusmak dertlesmek ıstıyorsun sen kendını bıldıkten sonra karsıdakı ınsan hıc bısey yapamaz,tabı bu zamanda kımseye guvenmıyeceksın,ama denıyceksın guvenlırımı dıye yanlızlığı sevsemde arkadaslık ama cakma değil gercek ıstıyorum..sanırım ancak cocuk sahıbı olunca cocuğum arkdasının annesı ıle kurarımm
bız bıze yetıorz ıste burda boswer
çok guzel hareketmer basladı sewıomusn kanal d de
bnde spora baslıcam sımdıem ızlıcem hep yurucem zaman gecer belkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?