Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

herkeste kacamak yapmıs bakıormda pastrmalı kuru fasulye pılavlar sarmalar ucmus havada

kahvaltım kk peynır
yarım sarma
5 zeytın
domates
salatalık

esıme sucuklu yumurta yaptım vallahı tadına bıle bakmadım

1 köfte ( büyük boy oldugu için tüm günlük et hakkımı bitirmiş oldum )
4 kasık taze fasulye
1 kepce corba
2 dilim ekmek
yagsız salata
limonlu su

ekmek ve corba aynı anda sankı gerek yok gbı gelıo bana tatlım gercı doktrun ole demıs ama

canım öyle gorunuyor ama hani 3 dilim ekmek hakkımız var ya ogunlerde..1 kepce corba ile 1 dilim ekmeği tüketmiş oldum..2 dilim yemiş oldum..mesala 2 kasık makarna yeseydım 1 dilim daha gidecekti. :18:

canım öyle gorunuyor ama hani 3 dilim ekmek hakkımız var ya ogunlerde..1 kepce corba ile 1 dilim ekmeği tüketmiş oldum..2 dilim yemiş oldum..mesala 2 kasık makarna yeseydım 1 dilim daha gidecekti. :18:

canm mesela bır dılım borek kac dılım ekmek yapıo

bu arada 1 saat yuruyusumu tamamladım erkenden
annmler gelıcek dıye sewıonıodm ama gelmeyebılırler

canm mesela bır dılım borek kac dılım ekmek yapıo

bu arada 1 saat yuruyusumu tamamladım erkenden
annmler gelıcek dıye sewıonıodm ama gelmeyebılırler

canım oncellikle annenler için Allah kavustursun diyorum.
borege gelince kucuk bir dborek 2 dilim ekmek eder dye dusunuyorum ama boregın yagı fazla ise 3 dilim de edebilir. onun bir arsılıgı vardı bakıp dönüş yapayım ben sana.

hadi yaa
inşallah gelirlerde ailenle keyifli güzel bi akşam geçirirsiniz

ya babamın dgum gunu bızde gdemıorz ıslerden gelın dedım dunde hazrlık yaptım bılıosnuz ama annm napalım gelıp kızım salı burdaydınız bız gelırsek gelırız yıne dedı bılmıorm yuk olmk ıstemıolar snaırım

borege gelınce yagına baglıdr tabıkıde haklısın ama bn cok yag kullnmıorm borekte pacanga gbı sardım ıcıne lıght sut sıvı yag yumurta karısımı surdum 2 kat yufka merak ettım hanı yesem nasl olur dıe

hımm üzüldüm canım evet hazırlandın heves ettin
inşallah değişir annenin fikri

listede yufka böreği olarak bir karsılastırma vardı dıye hatırlıyorum. listem evde ben işteyim, ona ben bakayım cnm..bu arada boregin içinde peynir miktarının da günlük peynir miktarından harcandıgını unutma sakın..ya da sebzeli borekse de sebze miktarından gidiyor kıymalııysa da et miktarı .. 1 kucuk borekte tas catlasa 1 YK sebze vardır.
ıste benim diyet bol cesitli ama bu miktar ölçümleri falan cok hassas malesef.. sebzeyi bile kana kana yiyemiyorsun ki ben sebze cok severim..

aslında dediğin gibi canım böreğin içindeki harç az oluyor
ama günlük sebze-et-peynir miktarı ile eş değer tutulmuş
aslında ekmeği kessende sebzeden bol tüketsen
ben taktım galiba bu ekmek işine
ama kusuruma bakma olurmu diyette olduğumuzu düşününce fazla geliyor gözüme

ben bu kadar dıkkat etmıorm ama kahvaltımı cok gec ettıgım ıcın 11 12 hatta 1 gbı oglen yemeıorm zaten aralarda 1 2 porsıyon meyve yıorm yada sut ygurt falan sonra esım gelınce aksam yıorm salata yogurt ve ne yemek varsa yıorm valla gecede karpuz falan yıorm yatmadan 2 saat once en gec
boregım baklagıllı bu arada 1 kasık var ıcınde ...

kız cadılar sizin yazdıklarınızı okuycam derken fırındakini unuttum,son anda yetiştim

bu arada kendim için yapmıyorummm, akşam başsağlığına gitcez elim boş gitmiyim dedim tatlı yapıom.

öğlen yemeğe davetliydim:

3 kaşık pilav
2 kaşık salata
sulu etli yahni vardı
etlerini yedim suyunu yemedim( yağlıydı)
şimdi yeşil çayımı içiyorum.

yok canım ne kusuru :13:
şimdi diyetşsyen bana sordu ekmek servermisin diye ben de severim dedi o nedenle ekmek miktarı boyle oldu sanırım. hani ekmek pek aramam deseydim belki de pilav makarna uzerinden gidiyor olurduk. hani dengeli beslenme diyoruz ya ekmekten karbonhidrat , etten yumurtadan protein meyveden vitamin vb. cnm. evedki listeye bakayım orda kalori miktarları var ekmek ete göre oyle masum ki şaşırsın

guzel menu cnm ozellikle de suyunu ayırman takdire şayannn süperrr:13:

çok guzel afıyet olsun ıykı suyunu yemedın bnde yemeklerın suyunu hıc yemem esımde yemıo sularını hep dokuyorum

evet anladım canım doktor diyorsa bi bildiği vardır mutlaka
ama hep öğrenilmiş kilişe var ya 3 beyaz ekmeğinde adı çıkmış işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…