yaz geldıcamasır saat bası kırlenıyor pöfffff ütü yapıcam ben kızlar görusuruz ısım bıtınce gelırım
menü çok güzel cnm ayagına da dikkat et üstüne gitme sakın
yaz geldıcamasır saat bası kırlenıyor pöfffff ütü yapıcam ben kızlar görusuruz ısım bıtınce gelırım
oyy hem de bu sıcakta...
tamm canım dinlenicm bugun yarına daha iyi olur inşallah
sıcaklarda da ütü zor oluyor çok çokk kolay gelsin canım
şekerpare
kurabıye
pasta hazır mutfagımıda temızdeım bu arada carsafları makınaya attım sımdı borek ıcının pısmesını beklıorm
ben valla aksam yemegımızı yedıkten sonra utu yapcm suan ew 30 derece mutfagım salonla bır oldgu ıcın fırının ısısı benı oldrdu zaten klımayıda acamadım beceremedım ya
AOÇ dondurma
sende cok hızlısınn hamarat kızz
işlerım bıttı sukurkı sımdı 1 elma yıorum ara olarak acıktım
1 saat yurumem lazım daha offf
aksam yemegımı yapmadım daha ama kolay fırın torbasında baget ve patates esıme makarna salata
Nerde canım daha yerlerı sılıcem,balkonu yıkıycam bulasık mak. yerlestırcem.Hıc yapasım yokk aksam sadece salata yapıcam yemek hazır.bende 3 yesıl erık yedım
makına bnmde var off bıtmıo ya bıtmıo
afıyet olsun kuşum menunde ne var
saol canım sanada afıyet olsun,zeytın yağlı yaprak sardım ya sabah dolapta aksam pısırcem yanında salata tamamdır yaz yemeği nolcakcok bılee
vallahı cok bu havada bende aslında bugun kabak yapım dedım sonra dedım et olsun dunde sebze vardı yuruyus gozumde ole bı buyuyokı ama yapmam sonra dus almam lazım fenayım
hava ağır olunca yemek de ona göre,yarına bıraz sarmam kalırsa yanına bıkac tavuk ızgarada pısırırım bırde nohut ezmesı yanı humus yapmayı dusunuyorum meze tarzı soğukk,bende fenayımda yuruyuse cıkıcam dıye ıste
humusu merak edıorm tarıf edermısın canm
Nohutları geceden ıslatıp sabha kadar suda bekletıyosun sonra duduklude haslıyorsun ıyıce,haslandıktan sonra ben kabuklarını tek tek cıkarıyorum ve blender da ezıyorum,içine mıktarına göre bır kasık veya ıkı kasık tahın koyuyorum,bol lımon sıkıyorum,bı kac dıs sarımsak dövuyorum ve ezılmıs nohutların ustune dokuyorum bıraz daha blenderda karıstırdıkdan sonra tabağa döküp ustune pul bıber,kimyon,sumak uzerıne zeytın yağ ıle susluyorum bu tabı hafıf yapılan humus
Gercek humusda pastırma tereyağında pısıyor ve o sekıl suslenıyor ama cok ağırr.
kolaymıs kız kopyalıorm yazını saol canm bnde denıcem farklı mezeler yapmayı sewerım
ben kosu bandımla bas basa kalmaya gdıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?