sabah menüm:
2 küçük haşlanmış patates( sevdim bu patates işini)
1 domates
1 salatalık
4 siyah zeytin
1 kk köy peyniri
2 sap yeşil soğan
çorbasını yapıyor kayınvalidem ama öyle bildiğimiz sulu çorba değil
lapa gibi oluyor sonra onu saklama kalıplarına koyup sakladığını biliyorum sadece
yaprak yaprakta sakladığını gördüm ama ön işlem ne yapıyor onu bilmiyorum canım
Dün akşam:
zeytinyağlı bol sebzeli türlü
yoğurtlu sarımsaklı semizotu
eşimin dondurmasından küçük bi ısırık
gün boyu 2 lt suu
sabah:
4 ad. eti form karışık meyveli
1 fincan form şeftalili meyve çayı
3 dilim ekmek fazla değilmi canım 2 dilim yesen sabahları daha iyi olur.gunaydın kızlar
sabah öğünümü yazıyorum
3 dilim ekmek
1 haslanmıs yumurta
1 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
domates
maydonoz
cay içtim ..şimdi de ılık limonlu su içicem
kahvaltıyı erken yaptığım için öğleden önce bir ara yaptım
2 dilim karpuzzzzzzzz ve 1 dilim kavuuuunnnn ohhh buz gibi
günaydın kızlar,
sabah
yarık kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
domates salatalık
dereotu,maydonoz
omlet
kızlar tatil olayında tur firmasının otobüsünde yer kalmamış olursa arayacaklar gün içinde bende arayacağım sinirlerim çok bozuldu ben yine hazırlığımı yapaymda belki yer açılr
afiyet olsun canımgunaydın kızlar
sabah öğünümü yazıyorum
3 dilim ekmek
1 haslanmıs yumurta
1 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
domates
maydonoz
afiyet olsun canım senin miden düzelmedimi hala
3 dilim ekmek fazla değilmi canım 2 dilim yesen sabahları daha iyi olur.
normal ekmek mi yiyorsun?tam buğday ekmeği,çavdar ekmeği tercih edebilirsin tok tutar
selam Gül
bana cavdar tam bugday ekmegi yasak. malesef midem sindiremiyor o yuzden diyetisyen beyaz yiyebilirsin dedi. yoksa esmer ekmekleri cok servrim3 dilim ekmek de cok degil canım. gunde 9 dilim ekmek verdi bana. sabah ogle aksam. sebze et yogurt miktarları falan hep kısıtlı.
canım abim 2 ayda birşey yemeye yemeye ortalama 10 kilo verdi.ben ondan daha çok yiyorum o çok az yiyo.eşimin maşallahı var ne versem yiyo
bende şimdi çıkıyorum.aklıma gelmişkende söyliyeyim pazara giderken özellikle yakası açık kıyafetler giyimiyorum çekiştirmekten birşey alamıyorum sürekli aklım orda oluyor.
görüşürüz
ay bugun cok mesudum dun yemek yapmıstım oleyyyyyy
bnde zeytınyaglı patlıcan yemegı
zeytınyaglı yaprak sarması ( annemden)
pılav
cacık
yemekten sonra karpuu kestrcem artık dayanamıorm dayanamıormmmmmmmm
bu arada 1 saat yurudum dusumu aldım keyıf yapıorm
2 tane sarma yedım canm ıstedı
sımdıde nescafe ıcıorum 1 2 kasık lıght sut koydum sekersız...kac gundr canm ıstıodu
Selam kızlar, çok yorucu birgünün ardından evime geldimmm ve dinlenebiliyorum ne mutlu bana:)
Sabah: 2,5 dilim tam tahıllı ekmek, yarım yağlı peynir 1 kk, şekersiz çay eşiliğinde
Ara: bugün ona fırsatım olmadı
Öğlen: 1 kase çorba, fırında köfte patates 1 porsiyon, 1 porsiyon yoğutlu dereotlu naneli bi karışım adını bilmiyorum
Ara: 3-4 dilim karpuzve 2-3 yaş kayısı
Akşam: saat 4-4,5 gibi şu geçen konuştuğumuz dondurmadan yedim Fruttare buz parmak gibi dolayısıyla yemek temedim zaten canım da istemiyor
Gün içerisinde de bol bol su tükettim bugün hep güneşin alnındaydım, toz toprak içinde kaldım
pazardan geldim bu ne bunaltıcı sıcak öldüm valla.eve geldim nasıl terlemişim kol altı tamam normal diyelim karnım sırtım acayip terlemiş.
hosgeldın gulum karpuzunu aldınmı eylulun kulakları cınlasın
sabah menüm:
2 küçük haşlanmış patates( sevdim bu patates işini)
1 domates
1 salatalık
4 siyah zeytin
1 kk köy peyniri
2 sap yeşil soğan
Dün akşam:
zeytinyağlı bol sebzeli türlü
yoğurtlu sarımsaklı semizotu
eşimin dondurmasından küçük bi ısırık
gün boyu 2 lt suu
sabah:
4 ad. eti form karışık meyveli
1 fincan form şeftalili meyve çayı
gunaydın kızlar
sabah öğünümü yazıyorum
3 dilim ekmek
1 haslanmıs yumurta
1 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
domates
maydonoz
kahvaltıyı erken yaptığım için öğleden önce bir ara yaptım
2 dilim karpuzzzzzzzz ve 1 dilim kavuuuunnnn ohhh buz gibi
günaydın kızlar,
sabah
yarık kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
domates salatalık
dereotu,maydonoz
omlet
kızlar tatil olayında tur firmasının otobüsünde yer kalmamış olursa arayacaklar gün içinde bende arayacağım sinirlerim çok bozuldu ben yine hazırlığımı yapaymda belki yer açılr
kabuklu limonlu su tok tuttugu soyleniyor. bir de ne cok sıcak ne soguk olacak ılık ılık içicezzz:13:
Bana musade zeytın yağlı yaprak sarıcam dolapta hazır olsun,sonra camasır utu gunluk temızlık görusuruzz...
Baya ıyı kılo vermıs abın bravo ona.rahat edıceğin tarzda seyler giyin bencedee...
ohh valla hayat sana guzel annen yapmıs sana da kaldıı,bende bugun zeytın yağlı yaprak sarıcam yanında salataa..
Yedınmı canım nasıl guzelmı tavsıye edıyormusun?menun ıyı olmus
ohh spor olmuss ıste gıtsın yağlar bol su ıc
çınladı hee
hahaannem arada kahvaltıda patates haslardı bızım klasığımızdı,bugunden sonra ıcınde nısasta ıcerdığınden yeme bence bu ıkı gun yeter..
çok sağlıklı olmus eylulcum afıyet olsunn
komsumm afıyet olsun lımon kabuklu su tokmu tutuyor?(site isim:vatan)cok bılınmyor ben mm mıgrosa yakınım koctasa falan
ohh super sende karpuz canavarı oldunn
canım hayırlısı bu kadar dert etme sonucta tatıle gıdıceksınız bence her ıste bır hayır vardır dıye dusun...
ben ewlendıkten sonra bıraktım esım ıstemedı calısmamı grafıkerdım ,bende sımdı ewden calısmak ıstıyorum ama bu seklde de zor buluyo ıs bı kac frmaylla gorstum adamlar referans calısma ıstıo bnde çalısmamı saklamadgım ıcın kendıme, ole kaldı
selam kızlar sabahtan beri otel araştırmaktan fenalık geldi bodrum planımız suya düştü tur firmasının otobüsleri doluymuş.
kemerde bi otel ayarladım yarın akşam çıkıyoruz çarşamba dönüyoruz
şimdi çıkıyorum temizlik falan işim var yarına kalmasın daha bavul ayarlıyacağım arada gelip size yazarım.
biraz önce kayısı kiraz erik tükettim ne kadardı diye sormayın bilmiyorum biraz vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?