Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Selam kızlar, çok yorucu birgünün ardından evime geldimmm ve dinlenebiliyorum ne mutlu bana:)

Sabah: 2,5 dilim tam tahıllı ekmek, yarım yağlı peynir 1 kk, şekersiz çay eşiliğinde
Ara: bugün ona fırsatım olmadı
Öğlen: 1 kase çorba, fırında köfte patates 1 porsiyon, 1 porsiyon yoğutlu dereotlu naneli bi karışım adını bilmiyorum
Ara: 3-4 dilim karpuzve 2-3 yaş kayısı
Akşam: saat 4-4,5 gibi şu geçen konuştuğumuz dondurmadan yedim Fruttare buz parmak gibi dolayısıyla yemek temedim zaten canım da istemiyor

Gün içerisinde de bol bol su tükettim bugün hep güneşin alnındaydım, toz toprak içinde kaldım

çok guzel cok haff ne ıs yapıosn sen canm

afiyet olsun canım sana herşey serbest

pazardan geldim bu ne bunaltıcı sıcak öldüm valla.eve geldim nasıl terlemişim kol altı tamam normal diyelim karnım sırtım acayip terlemiş.

hahah yetısemedım
artık bu topıkte sozume ıtıbar kalmadı nıye cunku kendısı afedersın kıtlıktan cıkmıs gbı yıo bıze karısıo dusuncesı yarattım

afıyet olsun tatlı benm

sen bizim topiğin mankenisin canım, istediğin kadar yiyebilirsin.
yedikten sonra gördüm mesajını yoksa dinlerdim sözünü:))

sen bizim topiğin mankenisin canım, istediğin kadar yiyebilirsin.
yedikten sonra gördüm mesajını yoksa dinlerdim sözünü:))

yerım sızı bn ya demeyın bole gercekten utanıorm

ozaman yemeden once yaz bakalım ehehehehhe bn hala dunun pısmanlıgı ıcındeyım ama napım anne yemeklerı ıste bı guzel oluyo

yerım sızı bn ya demeyın bole gercekten utanıorm

ozaman yemeden once yaz bakalım ehehehehhe bn hala dunun pısmanlıgı ıcındeyım ama napım anne yemeklerı ıste bı guzel oluyo

anne yemekleri gibisi var mı,afiyet olsun tatlım.
ahh bi yaprak sarması olsada yesem
bu akşam yediklerimi söylim hemen:

2 kaşık bulgur pilavı
1 tane kadın budu köfte
1 bardak ayran

çay demledim şimdi içicez ama hain kocam yanında cips falanda istiyor, irademe hakim olmalıyım,
evet bana bişeyler söyle valla söz şimdi dinlicem sözünü.
mutfağa gidiom gelince okurum:))

karpuzun yarısını dilimleyip dolaba attım 4-5 dilimde yedim canım çekti :18:
başkada birşey yemicem

canım cips ben çok severdim eşimde abur cubur sevmez.yeme dedi bi ara baya kilo almıştım sonra bıraktım.kalorisi yüksek.
aklıma benim şey geldi cipsden küçük bir tabağa 2-3 tane al eşinede azıcık ver kalanı kaldır eğer poşetinde yemek istiyorsan kilitli poşetin içine koyup öyle yee canım yoksa kiloları veremeyiz

gecen bnde cıps yedım vallahı tadı hıc guzel degıl onun yerıne kuru meyve falan varsa onlardan ye faydası yok zararı var co yaglı bnce yeme 1 tane bıle yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…