Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

peki spor da yapıyormusun?
eryamandayım canım

3 yesıl erık
1 fıncan sekersız tuk kahvesı
annemle konustum denıze gıdıyorduu yaaaacup cup mu yapıcan dedım

ayyyy ne guzellll
hadı bızde spor yaplım yaaa bn kalkıyorum 5 dk ya yurucemm canm ıstemesede

bencede cok guzel ben daha spora cıkamam dısarısı fecı sıcak yaprak kımıldamıyorr bıde böcek bu aralar böyle kudurmuslar sankı markete gıderken ustume usutume gelıyorlar resmenn

su an herhangi br su birikintisine girebilirim o kadar sıcak ki :) ..of deniz..

tertemız yenı doldurulmus soğuk bır havuzda olurdu denız uzak bızeeebence ılk defa ank bu ayda bu kadar sıcakkk

Aklıma geldı en yakın su bırıkıntısı göksu olabılır gırılmezmıs ama bataklıkmıss esım eryamanlı gecmısını bılıyor göksunun

Son düzenleme:
bende karpuzpeynır öle sızde?

akşam zeytinyağlı türlü yapmayı düşünüyorum
patlıcanlı domatesli biberli kabaklı patatesli
yanınada eşim için pilav yapacağım

tamam bunda farklı cıktı samsun duydum ya bafrayı falan guzelmıs...karadenıze gıtmek ıstıyorum tum yemeklerını tatmak ıstıyorumm

eşimin ailesi artvinli gerçekten çok değişik ve güzel yemekleri var
inşallah kızmet olur gidip yemek sanada

Bende turlu yapmak ıstıyorum ama ıstedığım gibi bır patlıcan bulamıyorum kııı cok guzel menu canımm,insallah karadenıze gıtmek nasıp olur gercı ben tum turkıye gezmek ıstıyorum her kulturun her yörenın yemeğini yemek ıstıyorumm .bıde su kahvatlıda kuymak yenıyor onu merak edıyorum gıdersem yıyecemm

ne sohbet etmişsiniz hızlı hızlı okudum.

benim eşimde şu çatal olayına takılır.otobüze falan binince dikkat et der.
sıfır kol olayındada kıskanç bende onunla beraber çıktığımda giyimeye çalışıyorum.
dizde şortlar giyiyorum yada 4 parmak kadar falan üstü.

denizde hiç karışmaz bikinimi giyerim.kısa şort askılı ile dolaşırım.herkes öyle çünkü.

kızlar bi ara başım o kadar ağrıdıki uyudum kalktım gözlerim yanıyo hala.güneşte bi daha çıkmam kendime gelemedim

akşam ne yapayım kızlar salata yiyeceğim gerçi şimdi mi yoksa 8 gibimi karar veremedim.

cuma akşamına kadr ne yapsamda kilo versem:44:

Evet cok sohbet ettık
ee yıne ıyı 4 parmak ustu sort ıdeal bence yazlık tarzı tatilde giyin mini,benım esım mersınde denız de gıymem ıcın kendı beğenıp aldışok olmustum ,bılıyor nerde ne gıyılmesı gerektığını aferım kocısımee,

aksam esıne et tavuk falan bısey yap yada onada karpuz al yesın sende salata ye yağsız yanında bısey yeme,sus bıberı belkı

İstanbula ben çok gittim anne tarafı orda old için
ama gezip görmek istediğim çok yerler var
eşimle gitmek istiyoruz inşallah ayarlayabilirsek bir h.sonu
senden bende gezilcek yer listesi alırım

bende ATAMIZI SAYGI İLE ANIYORUM

diyet listesi çok güzel canım inşallah istediğin kiloyada ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…