How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

hahah yetısemedım
artık bu topıkte sozume ıtıbar kalmadı:52: nıye cunku kendısı afedersın kıtlıktan cıkmıs gbı yıo bıze karısıo dusuncesı yarattım:52::14::14:

afıyet olsun tatlı benm

hıcde değil ben sözunu dınlıyorum senın bıkereeee:36:

yerım senı ya yerım:46: valla yuzumu guldrdun ehehehhe:24:kndımı onmlı hıssttım:52:

nasılsın nasıl gdıo sıcklarla savasın karpuzcu guzelı

Önemlısın canımmm tabii:16:pişiyorum bunalıyorumm warya ejderha gıbı hıssedıyorum kendımııı:52:

onlada olmaz dıormkı bı tekne tutalım acılalım kımse olmaz ordada kaptan varmıs

Nasıl yanı tatıl yerınde tatıle gıttığınızde denıze gırmene ızın vermıyormu?mesela plajda ben esımı kıskanc sanıyodum ama senı duyunca,kıyafetede karısıyormu

öğlen:
1 kase çorba
çok az bi porsiyon fırında patates yemeği

yemekten 1 saat sonra form çay

ayy bursada yanıyor vallaa :19:

onlada olmaz dıormkı bı tekne tutalım acılalım kımse olmaz ordada kaptan varmıs

hhahhaa:52:
ah bu eşler benimkide aynı al birini vur ötekine
bursada çok güzel denize gireceğimiz yerler var
3 senedir gitmedik hiç:4:
tatile gittiğimiz yerdede rahat olduğu söylenemez gözü hep üzerimde

Nasıl yanı tatıl yerınde tatıle gıttığınızde denıze gırmene ızın vermıyormu?mesela plajda ben esımı kıskanc sanıyodum ama senı duyunca,kıyafetede karısıyormu

denıze henuz hıc gıtmedık
annesı denızde öldugu ıcın sewmıo ama bnmle denıze gtmekte ıstemedgını orda basının belaya grcegını soluyo

kıyafetıme karısr artık mını etek sort gıyemıorm mesela bıde asırı gogus dekoltesı

hhahhaa:52:
ah bu eşler benimkide aynı al birini vur ötekine
bursada çok güzel denize gireceğimiz yerler var
3 senedir gitmedik hiç:4:
tatile gittiğimiz yerdede rahat olduğu söylenemez gözü hep üzerimde

Alıstırın bıraz olmaz öyle yaa ee kıyafetede karısıyormuu?

denıze henuz hıc gıtmedık
annesı denızde öldugu ıcın sewmıo ama bnmle denıze gtmekte ıstemedgını orda basının belaya grcegını soluyo

kıyafetıme karısr artık mını etek sort gıyemıorm mesela bıde asırı gogus dekoltesı

Pekı kayınvalıdem o ıkıncı esmı oluyor allah rahmet eylesın ,ee sende o kadar guzel olmasaydın tamam mını etek sort banada yasak:9:ama denız olayı farklı yerlı yerınde gıyınıyorsun sonucta bunda esıme tavız vermıyorumm..

Alıstırın bıraz olmaz öyle yaa ee kıyafetede karısıyormuu?

tatilde karışmıyor aslında şort ve askılı ile dolaşabiliyorum pek sıkmak istemiyor ama içi gidiyor:1:
sadece oturup kalkarken eğilirken dikkat etmem gerektiğini hatırlatıyor
tabiki bursa il sınırlarına girdiğimiz andan itibaren baleromu alıyorum,kaprimi giyiyorum :1:

Pekı kayınvalıdem o ıkıncı esmı oluyor allah rahmet eylesın ,ee sende o kadar guzel olmasaydın tamam mını etek sort banada yasak:9:ama denız olayı farklı yerlı yerınde gıyınıyorsun sonucta bunda esıme tavız vermıyorumm..

ewet gercek annesı deıl
ya aslında bn cok ısrar etsem gderız ama bırazda korkuyo bana bısı olur dıye sanırım denıze karsı soguk cok
bu sene tatıle gdemeyız sanırım zaten maddı olarak

okadr ozledımkı mını etek falan ama kot bıle gıysem bakan eden oluyo kuduruyo kavga etcek dıye korkuyorum denızede gtmeyıverırım bana las vegas sozu var zaten:52:

Back