Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yedim gitti bile:)))))
hahah yetısemedım
artık bu topıkte sozume ıtıbar kalmadı nıye cunku kendısı afedersın kıtlıktan cıkmıs gbı yıo bıze karısıo dusuncesı yarattım
afıyet olsun tatlı benm
hıcde değil ben sözunu dınlıyorum senın bıkereeee
yerım senı ya yerım valla yuzumu guldrdun ehehehhekndımı onmlı hıssttım
nasılsın nasıl gdıo sıcklarla savasın karpuzcu guzelı
Önemlısın canımmm tabiipişiyorum bunalıyorumm warya ejderha gıbı hıssedıyorum kendımııı
kız bn bıde cay ıcıorm suan dusunebılıomusn
valla dusunemıyorum sabahları cay ıcmıyorum artıkk soğuk cay nedersıncanım cok soğuk havuza gırmek ıstıyorrr
soguk caydada seker var anacım
kız bnm canmda denız ıstıo ne bıcım
Sen gidebilirsin ama burda ımkan yokkısımdı denız bıraz soğuktur ıyı gelır
hee gıderım esımde ole dıodu
sıle aslında bana 1 saat
ama kıskanc es sendromu yasıorm
Esınle tatıl gununde gıdersın dıyorum tek basına değilheralde ızın vermez tekk benım esımde vermez yanı normal bır sendrom
onlada olmaz dıormkı bı tekne tutalım acılalım kımse olmaz ordada kaptan varmıs
onlada olmaz dıormkı bı tekne tutalım acılalım kımse olmaz ordada kaptan varmıs
Nasıl yanı tatıl yerınde tatıle gıttığınızde denıze gırmene ızın vermıyormu?mesela plajda ben esımı kıskanc sanıyodum ama senı duyunca,kıyafetede karısıyormu
hhahhaa
ah bu eşler benimkide aynı al birini vur ötekine
bursada çok güzel denize gireceğimiz yerler var
3 senedir gitmedik hiç
tatile gittiğimiz yerdede rahat olduğu söylenemez gözü hep üzerimde
denıze henuz hıc gıtmedık
annesı denızde öldugu ıcın sewmıo ama bnmle denıze gtmekte ıstemedgını orda basının belaya grcegını soluyo
kıyafetıme karısr artık mını etek sort gıyemıorm mesela bıde asırı gogus dekoltesı
Alıstırın bıraz olmaz öyle yaa ee kıyafetede karısıyormuu?
Pekı kayınvalıdem o ıkıncı esmı oluyor allah rahmet eylesın ,ee sende o kadar guzel olmasaydın tamam mını etek sort banada yasakama denız olayı farklı yerlı yerınde gıyınıyorsun sonucta bunda esıme tavız vermıyorumm..