ben aldgım 100 grama degıl nıye kılo weremedgme takıorm hergun 1 saat yuruyorum ter kan ıcınde
dıyetıme ozen gosterıorm ama gram gtmıo pes dıorm metabolızmama
ben aldgım 100 grama degıl nıye kılo weremedgme takıorm hergun 1 saat yuruyorum ter kan ıcınde
kas yapıyorsundur canım
tebrıkler nehır cımmmm allah devamını getırsın saglıklı bırsekılde:))selam kızlar,
dün dışardaydık salata azıcıkda papates kızartması yedik bizim dışardaki sabit menümz aslında.
cuma ve cumartesiden şişkinliğim hala var kızlar sabah değil ama dün sabah tartıldığımı yazacağım 53,2 500 gram vermişim.
eylülcüm tartı günü değiştirsekmi?hafta sonları en şiş zamanım oluyor çünkü eşim evde oluyor hepimizdede sanırım aynı benimki sadece öneri.
dün çok geç yattık geç kalktım eşimde evde yoktu bende sadece meyva yedim kahvaltı yapmadım birazdan eşim gelir hafif birşeyler hazırlamayı düşünüyorum.
olsun tatlım ya 200 alsaydınn52.7 100 gr almısım yanı
gelde sınırlenme
h.g cnmmmm ınsl..cek besmeleyı at asagı kendını yanııı dusen lı spor +yemek senı hedefıne ulatıracaktır ınsl...Merhaba kızlarrrrrr ben geldiiiimmmmm:)) Epey bi aradan sonra evime ve size kavuştum:)) Bugün geldm eve ve hemen tartıldım ne haldeyiğm diye çünkü görev boyunca diyetin bir nebzesini bile uygulayamadım sadece su içebildim o da çok sıcak olduğundanO yüzden bugün hemen tartıldım ve çok şükür hala 83 kiloyum sanırım çok hareketli günler geçirdiğim için almamışım:) bugün dolabımda bişey yok dolayısıyla Allah ne verdiye yemeyi düşünüyorum, artık yarndan itibaren ben de menülerimi bildiricem:) Kendinze çok iyi bakın öpüyorum hepiniziiii:)
ıste dıyorumya erıyecek yer kalmamıstır benceeeeeeeeeben aldgım 100 grama degıl nıye kılo weremedgme takıorm hergun 1 saat yuruyorum ter kan ıcınde
Günaydın kızlarrrrr:) umarım güzel bir güne uyanmışsınızdır:) Hemen sabah menümü yazayım ben:
Uyanınca 1 bardak su içtim
Kahvaltı: 2 dilim tam tahıllı ekmek, 1 kk yarım yağlı peynir ve şekersiz çay
Bildirim yapmayı özlemişim walla:)
selam kızlar,
dün dışardaydık salata azıcıkda papates kızartması yedik bizim dışardaki sabit menümz aslında.
cuma ve cumartesiden şişkinliğim hala var kızlar sabah değil ama dün sabah tartıldığımı yazacağım 53,2 500 gram vermişim.
eylülcüm tartı günü değiştirsekmi?hafta sonları en şiş zamanım oluyor çünkü eşim evde oluyor hepimizdede sanırım aynı benimki sadece öneri.
dün çok geç yattık geç kalktım eşimde evde yoktu bende sadece meyva yedim kahvaltı yapmadım birazdan eşim gelir hafif birşeyler hazırlamayı düşünüyorum.
52.7 100 gr almısım yanı
gelde sınırlenme
Günaydın kızlarrrrr:) umarım güzel bir güne uyanmışsınızdır:) Hemen sabah menümü yazayım ben:
Uyanınca 1 bardak su içtim
Kahvaltı: 2 dilim tam tahıllı ekmek, 1 kk yarım yağlı peynir ve şekersiz çay
Bildirim yapmayı özlemişim walla:)
günaydın kızlar,
sabah
1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek
salata
günaydın kızlar
uğrayamadım yine yoğunluktan dolayı
hafta sonuda c.tesi gezdik eşimle
pazar günüde annemler geldi temizlik yaptık camlar silindi
perdeler yıkandı,yorganlar havalandı dip köşe bi temizlik yaptık mis gibi oldu evim
tabi bu arada kaçamaklarım oldu
anneannem elleriyle börekler yapınca dayanamadım çok azda olsa yedim
kardeşim doğum günüydü minik bi dilim pasta yedim.
yürüyüş yapamadım hiç ama temzilikle kalori yakmış oldum heralde
gülüyorum ağlanacak halime gerçektende hiç dikkat edemedim son 3 4 gündür
ve sonuç aynı kilodayım şükür ki almamışım kilo
Ama bu hft sıkıyorum kendimi kaçamak yok asla
Sabah:
1 bardak ılık su
1 kase special k y.yağlı sütte
Ara : 1 fincan form çay içiyorum şuan
Kahvaltın cok guzel canım ama yoğunum dıye aksatıyorsun ve sonuc 21 mayıs ta basladın bugun ayın 11i 10 gun sonra 1 ay olucak ve 600 gram verdın bence bu hafta hırslan ve odaklan kılo vermeye..
evet canım daha fazla azim göstermeliyim
aşırı derecede aksatmadım aslında
dikkat ediyorum sürekli olarak
sadece 3-4 gündür dikkat edemedim
daha önceki haftalar dikkat etmeme rağmen 600gr gitti sadece
yediklerime ne kadar dikkat etsemde yanında spor olmayınca pek etkili olmuyor
sporada bugunden itibaren başlıyorum
koşu ve bisiklet şeklinde 1 , 1,5 saat sporumu yapacağım düzenli bi şekilde
Merhaba foruma yeni katılanlardanım :)
1,5 yıllık evlilik bana 15 kilo kazandırdı eski halime geri dönmek istiyorum.
Başarı hikayelerinizi okudukça heyecanlandım bende o başarı hikayelerinin içinde olmak için aranıza katılmak istiyorum
Maalesef sadece kilo. Kilo vermeden hamile kalmamam için doktor uyardı beni.
Dün sabah tartildim 74.2 az vermisim ama devam haftaya tasinma telasi basliyor, efeeylüle telefonla bildirim yapabilirim kolay gelsin arkadaslar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?