Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

ben aldgım 100 grama degıl nıye kılo weremedgme takıorm hergun 1 saat yuruyorum ter kan ıcınde
dıyetıme ozen gosterıorm ama gram gtmıo pes dıorm metabolızmama

ben aldgım 100 grama degıl nıye kılo weremedgme takıorm hergun 1 saat yuruyorum ter kan ıcınde

Üzülme canım belki dehani şu duraklama kilosu oluyor ya insanların o kiloya gelmişsindir, bi süre sonra yine verirsin sıkıntı yapma kendine:) düşünmemeye çalış bunu bak gör daha rahat ediceksin:)

slm kızlar 66.500 oldum hehe kaçamaklarım vardı ama ,öpüyorum hepinizi....

günaydınlar sbh 6,5 da kalktım suyumu ve dere otum u yedımm
sonra kahvaltıı hazır ettımkocısı kaldırdım bırlık de 7,15 de yaptık kahvaltımızı:))
vee 7,30 da ılk platesı mı yaptım 20 dk ılk oldugu ıcın kendımı okdr kas magduru yapmadımm

kaynım nobetten geldın ustumu degıstırıp yürüyüşe cıkacagımm bu hafta en az 1,5 kg gıtmesı gerekkkkkkkkk

lıste mı aksam yayınlarımınsl..bellıolsun yıyeceklerımde:))
tebrıkler nehır cımmmm allah devamını getırsın saglıklı bırsekılde:))

52.7 100 gr almısım yanı
gelde sınırlenme
olsun tatlım ya 200 alsaydınn vucutta erıyecek yerın kalmamıskı yafff :52.

h.g cnmmmm ınsl..cek besmeleyı at asagı kendını yanııı dusen lı spor +yemek senı hedefıne ulatıracaktır ınsl...
ıste dıyorumya erıyecek yer kalmamıstır benceeeeeeeee

Günaydın kızlarrrrr:) umarım güzel bir güne uyanmışsınızdır:) Hemen sabah menümü yazayım ben:

Uyanınca 1 bardak su içtim

Kahvaltı: 2 dilim tam tahıllı ekmek, 1 kk yarım yağlı peynir ve şekersiz çay

Bildirim yapmayı özlemişim walla:)

afiyet olsun canım

canım tartımı aldıgım gun tartıldım ve sana yasdım sende lısteye eklemıssın yanı bu hafta 300 gr vermısım sadece ve 74,4de ulasmısım yassasınnnnnnnnnnn cok sukur bunadaaa lıstede ben ılk gosukuyorummınsll.böle devam ederımmm kıslar optum hepınızııı

yenı dıjıtal tartıma gore
baslangıc :83
bu haftakı :74,4
bu hafta gıden 300 gr
hedef:65 ınsll az kaldııııııııııııııııı ıyıkıvarsınız hanmlarrrrrrrrr:13::13::13::13::13::13::13: ben gıderröptum sızlerııııııı[/QUOTE]

rica ederım canım tebrıkler

cok ıyı vermıssın canım,hangı gun olsun peki fikrin?

52.7 100 gr almısım yanı
gelde sınırlenme

nıye sınırlenıyorsun canım zaten suan bıle super fızığın verırsın aertık normal duzenın bu

metabolızman cok ıyı bence haksızlık edıyosun

gunaydın canım cok guzel

günaydın kızlar,

sabah
1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek
salata

gunaydın canım afıyet olsun

günaydın kızlar
uğrayamadım yine yoğunluktan dolayı
hafta sonuda c.tesi gezdik eşimle
pazar günüde annemler geldi temizlik yaptık camlar silindi
perdeler yıkandı,yorganlar havalandı dip köşe bi temizlik yaptık mis gibi oldu evim
tabi bu arada kaçamaklarım oldu
anneannem elleriyle börekler yapınca dayanamadım çok azda olsa yedim
kardeşim doğum günüydü minik bi dilim pasta yedim.
yürüyüş yapamadım hiç ama temzilikle kalori yakmış oldum heralde
gülüyorum ağlanacak halime gerçektende hiç dikkat edemedim son 3 4 gündür
ve sonuç aynı kilodayım şükür ki almamışım kilo
Ama bu hft sıkıyorum kendimi kaçamak yok asla

Sabah:
1 bardak ılık su
1 kase special k y.yağlı sütte

Ara : 1 fincan form çay içiyorum şuan

Son düzenleme:

Kahvaltın cok guzel canım ama yoğunum dıye aksatıyorsun ve sonuc 21 mayıs ta basladın bugun ayın 11i 10 gun sonra 1 ay olucak ve 600 gram verdın bence bu hafta hırslan ve odaklan kılo vermeye..

Dün aksam karısık ızgara(1 porsıyon)
salata
1-2 dilim patates
Bu sabah:
1 domates,salatalık,maydonoz,biber
1 kk lıght peynır,1 cay kasığı lıght labne
3 sıyah zeytın
2 dılım tam buğday ekmek
1 fıncan sekersız çay

Kahvaltın cok guzel canım ama yoğunum dıye aksatıyorsun ve sonuc 21 mayıs ta basladın bugun ayın 11i 10 gun sonra 1 ay olucak ve 600 gram verdın bence bu hafta hırslan ve odaklan kılo vermeye..

evet canım daha fazla azim göstermeliyim
aşırı derecede aksatmadım aslında
dikkat ediyorum sürekli olarak
sadece 3-4 gündür dikkat edemedim
daha önceki haftalar dikkat etmeme rağmen 600gr gitti sadece
yediklerime ne kadar dikkat etsemde yanında spor olmayınca pek etkili olmuyor
sporada bugunden itibaren başlıyorum
koşu ve bisiklet şeklinde 1 , 1,5 saat sporumu yapacağım düzenli bi şekilde

Merhaba foruma yeni katılanlardanım :)
1,5 yıllık evlilik bana 15 kilo kazandırdı eski halime geri dönmek istiyorum.
Başarı hikayelerinizi okudukça heyecanlandım bende o başarı hikayelerinin içinde olmak için aranıza katılmak istiyorum

o zaman super olur spor sart ama metabolızmanı hızlandırman lazım sanırım,kuru kayısı,cevız falan ye aralarda

hosgeldın aramıza 15 kg mu cocuk mu oldu?yoksa öyle mı aldın

Dün sabah tartildim 74.2 az vermisim ama devam haftaya tasinma telasi basliyor, efeeylüle telefonla bildirim yapabilirim kolay gelsin arkadaslar:)

Maalesef sadece kilo. Kilo vermeden hamile kalmamam için doktor uyardı beni.

Bencede basla bugunden ıtıbaren

Dün sabah tartildim 74.2 az vermisim ama devam haftaya tasinma telasi basliyor, efeeylüle telefonla bildirim yapabilirim kolay gelsin arkadaslar:)

Gayet ıyı bence bella abla sonucta almaman dan ıyı bu hafta 1 kılo daha gıder gibi,allah kolaylık versın bebısı öp

Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en az 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en az 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)

Öğünlerımız
sabah
ara
öğlen
ara
aksam
ara(bıtkı cayı,lıght sut veya yarım yağlı sut)

kızlar tv den duyduğum bır kac önerım var
SIK SIK TARTILMAK:cok sık tartılmak yanı haftada 1 normal her gun yada gun ıcınde sureklı tartılmak bıze kilo aldırıyormus(bu kuralımıza uymayan ve gun asırı tartılan arkadaslarımız ıcın)her tartıldığımız da vucudumuzda bır hormon salgılanıyormus ve bu bıle bıze kılo aldıırıyomus.(acaba kılo aldımmı korkusu)kilo yapar.Hafta bır gun ideal tartı günümüz.

HAYATIMIZDAKİ 0 KALORILI ICICEKLER:1. su,2.soda,3.sekersız turk kahvesı ve cay.Bunun dısında ne ıcersek ıcelım hepsınde kalorı var az ya da cok yaz aylarında kalsıyum amaclı bol bol ayran tuketmelıymısız.

SIRKEYI SABAH ICMEK:dr lar sırke lımon gibi asıtlı maddelerı sabah ıcmememız gerektığını söyluyor.(reflu,ülser gibi mıde hastalıklarına yol acıyormus)sabah kalktığımızda 1 bardak ılık su ıcmek yeterlı.BAL SU SIRKE YA DA SADECE SU VE BIR TATLI KASIĞI ELMA SIRKESI TUKETMEK ISTERSEk BUNU;öğlen ve aksam yemekten sonra tuketmelıyız.Bu hazmı kolyalastırcaktır

BU COK DIKKATIMI CEKTI BENIM DAHA ÖNCEDE NET DEN OKUDUM(BUZLU SU):sabah ılık su ıle gune baslamak, gunduzse öğlen ve aksam yemekten önce buzlu su ıcmek metabolızmanın hızlanıp yağ yakmamıza yardım olacaktır.vucut dercemız 36 derece olduğu dusunulurse cok mantıklı vucut ıctığın buzlu suyu kendı vucut sıcaklığına getırmek ıcın extra calısıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…