Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben çıkıyorum temizlik yapıcam işim bitince gelirim
gunaydın cicişler
dun aksam gecen haftadan kalma yarım lahanam vardı onu pişirdim etsiz yaptım busefer. yine bir kazan kapuskam oldu artık gunlerce yeriz aksam yemeklerini bildirmeme gerek yok allahtan esimde bende seviyoruz da yiyoruz bıkmadan. evde 2 kişi olunca lahana alıp bozulmadan pişirmek mesele ya.
dun aksam
yarım porsiyon kapuska
2 corba kasıgı yogurt
bu sabah
2 kuru kayısı + su
kahvaltı birazdan yapıcam
bu arada dun spor yapmadım. dun inanılmaz kotuydum. hanı ınsan depresyona gırer ya hersey negatıftır, sankı depresyonda gıbıydım butun gun agresıf ve aglamaklıydım. sebebını bılmıyorum diyetle bir derdim yok ac değilim cunku.
midem kuculmus bayag zaten farkındayım, esimlede bir gerginliğimiz yok ,cok ıyıyız ne oldu anlamadım
tatlım dısardayım yogunum dıye boleoldu fasla ıse eksıltırım yanıı ok.. gunde 2 galate yeterr:))
aksam da
-1 kepçe yayla corba
-2tavuk but(kendı yagında teflonda bol baharatladım )abarttım heralde 1 but yıyecektım esım yemeyınce dayanadımmm ne yapimm ama durrr!!!!!!!!!
onu yıyen sen mısın bugunkı45 dk ek olarak
35 dk leslie yaptım..ter içinde kaldım dusa kostum bırazdan mekıkde cakecegımmm heheheh iyimi bu peki???
kahvaltım:
1 dilim ekmek
1 domates
1 közlenmiş biber
maydonoz
2 adet siyah zeytin
1 kk köy peyniri
1 kupa şekersiz çay
günaydın kızlar,
nasılsınız yazamadım dün.
çarşamba günü temizlik yaptım evi toparladım doğru dürüst birşey yemedim atıştırdım daha çok yemiş oldum.
dünde kendimi cezalandırmaya karar verdim.ütü yaptım dışarı çıktım baya spor oldu benim için dünkü yediklerimi yazayım.
sabah ( 08:00 civarı)
1 dilim ev ekmeği
yarım kk peynir
3 siyah zeytin
salata
öğle-ara (17:00 civarı)
1 kase yulaflı yoğurt
akşam ( 20:30 )
1 orta boy kase karışık salata
bugün sabah
omlet
1/4 peynir
3 siyah zeytin
yarım dilim tam buğday ekmeği
azıcık maydonoz
azıcık göbek salata
domates,salatalık,sivri biber
bende bayılırım,annemle kahvaltılarımızın vazgeçilmeziydi
evlendikten sonra hep marketten konservesini aldım
ilk kez kendim közledim, kokusu burnuma gelince
annem aklıma geldi, gözlerim doldu,çok özlediğimi anladım...
kızlar ben çıkıyorum temizlik yapıcam işim bitince gelirim
gunaydın cicişler
dun aksam gecen haftadan kalma yarım lahanam vardı onu pişirdim etsiz yaptım busefer. yine bir kazan kapuskam oldu artık gunlerce yeriz aksam yemeklerini bildirmeme gerek yok allahtan esimde bende seviyoruz da yiyoruz bıkmadan. evde 2 kişi olunca lahana alıp bozulmadan pişirmek mesele ya.
dun aksam
yarım porsiyon kapuska
2 corba kasıgı yogurt
bu sabah
2 kuru kayısı + su
kahvaltı birazdan yapıcam
bu arada dun spor yapmadım. dun inanılmaz kotuydum. hanı ınsan depresyona gırer ya hersey negatıftır, sankı depresyonda gıbıydım butun gun agresıf ve aglamaklıydım. sebebını bılmıyorum diyetle bir derdim yok ac değilim cunku.
midem kuculmus bayag zaten farkındayım, esimlede bir gerginliğimiz yok ,cok ıyıyız ne oldu anlamadım
kahvaltım:
1 dilim ekmek
1 domates
1 közlenmiş biber
maydonoz
2 adet siyah zeytin
1 kk köy peyniri
1 kupa şekersiz çay
günaydın kızlar,
nasılsınız yazamadım dün.
çarşamba günü temizlik yaptım evi toparladım doğru dürüst birşey yemedim atıştırdım daha çok yemiş oldum.
dünde kendimi cezalandırmaya karar verdim.ütü yaptım dışarı çıktım baya spor oldu benim için dünkü yediklerimi yazayım.
sabah ( 08:00 civarı)
1 dilim ev ekmeği
yarım kk peynir
3 siyah zeytin
salata
öğle-ara (17:00 civarı)
1 kase yulaflı yoğurt
akşam ( 20:30 )
1 orta boy kase karışık salata
bugün sabah
omlet
1/4 peynir
3 siyah zeytin
yarım dilim tam buğday ekmeği
azıcık maydonoz
azıcık göbek salata
domates,salatalık,sivri biber
menun güzel canım, kapuskayı bende severim, çok yaptıysan yarısını bana yolla:)
o depresyon halleri bendede oluyo ara sıra,hiç derdim yokken kafamda bişeyler kurup ağlıyorum,delimiyim ne:))
sonra müzik açıp hoplayıp zıplıyorum yada telefon açıp biriyle muhabbet ediyorum geçiyor:)
gunaydın canım lahana ıyı ıste dıyet yemeği tam,esınde sevıyormus daha ne olsun ben evde 2 ksıı olduğunuzu bılmıyordum cocuk var sanıyordum..acaba hamıle olmayasın bu ağlamaklı halin cağrıstırdı
sabah erken kalktım kk baktım öyle acık kalmıs simdi kahvaltımı yapıyorum
4 cery domates,salatalık,biber
dereotu,maydonoz
1 cevız
1 kk köy peynırı
2 sıyah zeytın
2 dilim kızarmıs tam buğday ekmek(ekmeğim yoktu buzluğa attığım ekmeği ısıttım)iyi oldu
2 fıncan az sekerlı cay
menun guselcnm sıfa olsun ınsl..
gusel canım benım sımdıde gel bana yardım et yaffffff ohh ohhh bugunde ben evı temıslıyorum gelde yardım et 1 st once geldımsporda 1,5 st yakın yaptım bendeeeee ohhohhh
menumkızlarrrrrr günaydın hayırlı CUMA lar rabbım gonlunuzden gecenı versın musluman kardeslerımmmmm hepınızden rabbım razıolsun ınsl...
yenı spordan geldım 1 saat 20 dk ve su ıcınde kaldım gene yuppiiiiiiiiiii
hemen kahvaltımı yazıyım bugun temıslık var bende gelın yardımaa halıları balkona atıp koltuk cekyat altını sılecegımsonrada halılar fırcalancak sonrada cekyat yuslerı namazlalar yıkanacak esımde erken gelır bugun temızlık VE TEMIZLIKKKKKKKKKK
KAHVALTI:
07
-3 DAL TERE OTU+ 1 BARDAK SU
KAHVALTI:
08:15(EŞİMLE OHH OHHHHHHHHH)
-1,5 dılım cavdar ekmegi
-1 haslanmıs yumurta(yanında magrul ve maydonoz)
-1 bardak sekersız cay
-2 zeytın
-1 parca paynır azıcıkyıyemıyorummmmmmmmmmmm)
-yarım salatalık
-2 cerı domates
nasıl ???
ara30
-sefatlının 4/1 risi
-1 kayısı
-1 erik
ah canım benim keske yollabilsem ne guzel olurdu yarısını yollasam 3 gun yerdiniz
3-4 gun yesek te bitmez o yemek yarısı dondurucuya gidicek sonrası için.
diyet yapmıyor olsak hepsi giderdi esimde bende diyette olunca kuş porsiyonla bitmiyor yemekler
ya bende genelde toparlanırım ama dun ne yaptıysam olmadı gece cok dua ettim allahım sıkıntımı al yarında boyle olmıyayım diye. sukur guzel uyandım.
evet canım ya hem inanılmaz dusuk kalorisi hemde cok saglıklı yemek. bu hafta 3 gun tavuk yedim haftayı sebze ıle kapatmıs olucam. gecen gun alısverıste kabak aldım haftaya da onu yapıcam.
bende cocuk yok hayatım. aman deme hamilelik suan istemiyoruz cocuk
canım afiyet olsun harika menun
kızarmıs ekmek cok iyi oluyor hem kaloriside dusuyor, hemde daha lezettli oluyor.
ben kızartmadan yemiyorum. ohh koy peynırıylede ne guzel gitmistir
öğle yemeğim:
2 kaşık fasulye kavurması
2 kaşık yoğurt
maydonoz-soğan
1 yeşil elma
4 adet yeşil erik
kızlar nasılsınız
kahvaltım klasıktı ya kk peynır 3 zeytın ekmek domates
cay
İyiyiz canım sen nasılsın?
iyidır ne olsun ya bıraz takılıyorum sonra spor ve kendımle ılgılı 1 saat kadarlık ısım var:18:sen nasılsın agrıların nasıl
Hımm anladım canım bende börek ıcın patates haslıyorum aksamkı menum,patatesli peynırlı tava böreği,kısır tabı ben kısır yıcem canım cektıı..Böreğimi hazırlayım dolaba koyucam spora cıkıcam gelınce de pısırırım dıye dusundum,çok şukur bugun de ağrım var ama dune nazaran cok iyiyim sanırım bugun sıcağı sıcağına hareket ıyı gelıcek
ben spora ılk basladgım gun wc ye otramıodum oderece kotyduma ma bır gun bıle aksatmadım spora baslayınca ısınıp acılıo kaslar sanırım
menun super pısmısmı dıye bakmıcakmısın borege