Gunaydın kızlar
bugun sizden bir istegim var..
tartım son 10 - 15 gundur ara ara sacmalıyordu bu sabah esim tartılırken iyice mefta oldugunu anlamıs oldum.
hafta bitmeden adam akıllı saglam bir tartı almam lazım ( buyuk ıhtımallede internetten alıcam o yuzden hafta bitmeden diye acele ediyorum)
ne olur bana kullandıgınız markayı ve ne kadar memnunsunuz yada değilsiniz? artı cevrenizdekilerden cok iyi bir urun tavsiye duydunuz mu.
tartı değiştirmekten bıktım :2: adam akıllı bisey almak istiyorum. Tartılamazsam motivasyon falan dip olur bendeNe olur yardım edin banaaaa... :84: :84: :84:
canım benim kullandığım arçelik slimo marka, 6 aydır kullanıyorum bi sorun çıkarmadı,fiyatını hatırlamıyorum eşim almıştı.
sabah kahvaltım.
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 domates-1salatalık
3 adet siyah zeytin ve su.
öğlen misafirim gelecek kızlar güzel güzel tatlılar,dolmalar,börekler yaptım
Allahııııımmm bana irade ver bugün kaçamak yapmak istemiyorum.
öpüyorum sizi akşam görüşüürüz.
sabah kahvaltım.
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 domates-1salatalık
sağol canım benim.
sabah menun cok guzel yazık etme o menuye ve bizi unutma misafirlerinleyken.. Iradeni tutarsan aksama sana kocamannnnnnn alkısss gelicek
kızlar merhaba bende bugün 1 domates+1 salatalık+1 biber 5 adet siyah zeytin yedim ve 1 tanede krep yaptım ve yedim. Krep i beyaz unla yaptım sizce diyet için hangi unu kullanmalıyım.bu arad 1 lt su ve 2 fincanda bitki çayı içtim
ara öğünlerde
2 küçük şeftali
bol bol su içtim
akşam yemeğim
2 tane kıymalı domates dolması( içinde pirinç çok azdı)
yarım kase köfteli nohutlu çorba
1 tane salatalık
İyi akşamlar kızlar:) Bugünkü menümü unutmayayım dedim ve hemen yazıyorum:)
Sabah: 1 diyet ekmeği ebatlarında(kalınlığı da dahil olmak üzere) tahinli pide ve çay (ev yapımı getirmişler dayanamadım)
Ara: bitki çayı
Öğlen: 1 porsiyon nohut, iki çorba kaşığı bulgur pilavı, cacık
Ara: bitki çayı
Akşam: 1 porsiyon mantarlı tavuk sote
Gün içerisinde de 1,5 litre su, çay, kahve tükettim
Bu arada yürüşüyüs yapamıyordum ya, burda bi spor merkezi keşfettim. Hocalar eşliğinde çalıştırıyolarmış yarın gidip konuşmayı düşünüyorum. Eğer aklıma yatarsa oraya gitmeyi planlıyorum.
Bir de size bir sorum olacak: Benim moralim bozulduğunda, üzüldüğümde hep iştahım açılıyor bunun için bi öneriniz var mıdır acaba? benim için çok sıkıntı yaratıyor, doymuyormuşum gibi hissediyorum ve sürekli tatlı yemek istiyorum. Bugün öyle bi gündü mesela çok zor dayandım
kızlar sızı şimdi farkettim ve içimden bir offf cektımmm evlendikten sonra coooook kılo aldım bu bana yetmez dedim birde hamıle kalayım dedım tam oldu valla:Ddoğumda aldıklarımı verdım bunada sükürr 3 aydır diyetteyım 10 kılo verdım hızlansın istiyorum yaz geldı kız kardesiimin nısanı var bebeğım 10 bucuk aylık bnde diyetimi bu topığe yazmak istiyorumm daha motive olmak adına bugun kacamaklı gctı ama yarın toparlıyorum ewlwndiyimden beri şişkoyum artık eskı halıme dönmek istiyorum zayıflııgını unutucam diye korkuyorumm
öglen arkadas pasta brek yapmısbende ögle nıyetıne
14:00 da
-1 kucuk patateslı puoca
-koca bır kupa yesıl cay
-2kucuk kurabıye
-1kucuk kase kısır yesıllıkgı bol bollll
ara00:azsekerlı turk kahvei ark.yapmıs yoksaben sekerlı ıcıyorumm:))ssz
aksaş:eşim ıcın kuru +pılav+cacı k yaptım
hepsınden 2 kasık yedım(pilav ıcın uzgunumhemen sacımı cekın cezalıyım:26:
arkasına da 2 kasık ırmık tatlısı yedımgene cekın sacımı yafffffff
dılekkk sen artık bana yrum yapmıyorsun kustunmu kızzzzzzzzzzzzzz
bu arada 1.st 15 dk yaılaven 40 dk daha yürüdu m ve ckkk yorgun hıssedıyorum kendımı sekerlerrrrrrrrrr
valla sozumde durdum kızlar
bugun tam 1.5 saat spor yaptım. eve geldiğimde bayılmak uzereydim
briget jones i izleyen var mı bilmiyorum ama briget spor yapıyor kosu aletınde ınınce bacakları bosalıo dusuyor
ondan farkım yoktu valla.
bir de spor manyaklıgına aletlerın birinde bi ara cantamı unuttumiçinde k.kartları kimlik ehliyet. bi an kan beynime cıktı
allahtan bugun sakindide kosa kosa gidip aldım :44:
esim gec gelecekmis o yuzden onu bekleyemeceğim simdi yemege oturucam
aksam
1 tavuk but
atom salata
henuz aksam yemegı yemedım canm hıc bısı ıstemıyor
ekmek yapmıstım onun tadına baktım pısmısmı ıcı falan dıye 1 dılım kadardır yedım okadar
ne yediğimi yazmamışım
akşam
1 kase çorba
1 kase salata
bugünü kazasız belasız atlatacağa benziyorum
Akşam
1 kase çorba (içine 1 dilim ekmek doğradım bayatlar kalmasın diye)
4-5 yemek kaşığı taze fasülye
1 kase salata
eşime patates kavurması yapmıştım
dayanamayıp 3-4 çatal aldım:18:
saat 8,30 gibi 1 fincan yeşil çay içtim su içmeye devam yatana kadar :))
merhaba arkadaslar
kusura bakmayin birkac gün yediklerimi yazamadim cok isim vardi, tasinma telasim basladi, bir kac esya degismesi gerektigi icin mobilya magazalarini gezdik ailecek, gec vakitte eve geldigimiz icinde yazamadim.Yarindan itibarende issizlik kurumunun mecburi kursuna basliyorum 2 hafta kadar yogunum yani, ama yinede yediklerimi yazmaya calisicam, ancak kilo bildirimi telefondanda olsa yaparim :)
Bu sabah tartildim 74.9 ciktim yani cok kilo verememisim, hafta sonu biraz kacirdim sanirim disarda yedik genelde. neyse hic kilo verememekten iyidir heralde
efeeylül su koyverdigimi düsünme canim seni cok cok öpüyorum esine selamlar
günaydınnn kızlar
sabah
2 ad kuru kayısı 1 bardak su
1 kase special k yarım yağlı sütle
günaydın kızlar,
sabah
1 dilim ekmek
1kk peynir
3 siyah-2 yeşil zeytin
salata
birazdan eşimi gönderip uyuyacağım sonrada evdeki işlerimi toparlayıp gelicem
Gunaydın kızlar
bugun sizden bir istegim var..
tartım son 10 - 15 gundur ara ara sacmalıyordu bu sabah esim tartılırken iyice mefta oldugunu anlamıs oldum.
hafta bitmeden adam akıllı saglam bir tartı almam lazım ( buyuk ıhtımallede internetten alıcam o yuzden hafta bitmeden diye acele ediyorum)
ne olur bana kullandıgınız markayı ve ne kadar memnunsunuz yada değilsiniz? artı cevrenizdekilerden cok iyi bir urun tavsiye duydunuz mu.
tartı değiştirmekten bıktım :2: adam akıllı bisey almak istiyorum. Tartılamazsam motivasyon falan dip olur bendeNe olur yardım edin banaaaa... :84: :84: :84:
sabah kahvaltım.
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 domates-1salatalık
kızlar merhaba bende bugün 1 domates+1 salatalık+1 biber 5 adet siyah zeytin yedim ve 1 tanede krep yaptım ve yedim. Krep i beyaz unla yaptım sizce diyet için hangi unu kullanmalıyım.bu arad 1 lt su ve 2 fincanda bitki çayı içtim
Ohh oh 3-4 catal patates yağlı yağlı,aksam ekmek yemıssın olmamıs bunlar
Bufyy supersın walla tebrık edıyorum
canım bendekı ucuz bısey 2 ay oldu alalı sorun yok suanda dur bakım king miş indirimdeydı 26 falandı ama önceden kullandığım braun markaydı memnundum.
Kod:
sağol eylulcum yolum uzun yaz bitmeden gitsin su kilolar istiyorum.
canım braun un basına ne geldi uzun yıllar mı kullandında eskidi yoksa bozuldumu?
Eki Görüntüle 430888
bir de simdi kullandıgın king bundan mı?
ama ama çok az yağda yaptım zaten 1 yemek kaşığı kadardı
havlu peçetede serili tabağa aldım önce patatesleri yağı çeksin diye
dayanamadım hazırlarken içim gitti zaten
masallah sana canm cok guzel azmını tebrık ederım
aksam menunde suoer
ama bana sorarsan canta falan tasıma yanında ne olur ne olmaz kapkac bıle olabılır
afiyet olsun canım.dışarıdamı spor yapıyorsun?dikkatli ol canım bırakma bir yerde özel eşyalarını heleki cüzdanını benimde buna benzer birşey olmuşdu uğraşta uğraş yani Allah korumuş.
aynen tatlım ya ne ter attım ıkı hafta oldu heralde spor yapalı en cok terlediğim gundugusel bende 1 st daha artıtırdım sporumu eve gelınce halımkalmadı buda ı ye ısarte cunku vucud enerjı kaybedıryor bebıs
merhaba canım,krepden uzak duralım haftada bır gun ödul kalvaltında yıyebılırsın kepeklı un kullanabılırsın esmer daha sağlıklı,denge lıght,tam buğday,cavdar,cok tahıllı ekmek al onların lıf oranı yuksek
ayyyii canım benim saol resim eklediğin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?