anladım canım bende yeşil fasulye gibi birşeymi diye merak ettim bende severim barbunyayı
afiyet olsun canım
canım bende aynıyım stresli olunca daha çok yiyorum
bulgur pilavına bayılırım yapınca tabak tabak götürüyorum
canım birşey farkettim yenmemesi gerekenlere küçük porsiyonlar yazmışsın günah çıkartmışsın bende yapıyom bazen
afiyet olsun canım.dışarıdamı spor yapıyorsun?dikkatli ol canım bırakma bir yerde özel eşyalarını heleki cüzdanını benimde buna benzer birşey olmuşdu uğraşta uğraş yani Allah korumuş.
canım sendemi evde ekmek yapıyorsun bende bugünlerde maya almadım alınca bende yapıcam ev ekmeği gibisi yok
kılodan dolayı yapmıodum ama ekmek bıttı esımde gec gelıo yapıyım dedımmm
eheheh eksı mayayla yapıolarmıs ben bılmıorm onu sen bılıomusn eksıtıyolarmıs mayayı falan
yok canım bende altı üstü şimdiye kadar 3 defa yaptım yaş maya ile en son aldığım mayada bozuktu iade ettim kuru maya alıcam inşallah.ekşi maya ile hiç yapmadım nasıl oluyo bilmiyorum anneme sorayım bi ara
doğrumu hatırlıyorum bilmiyorum annem nohutla birşeyler yapıyordu araştırmam lazım
kuru maya hıc sewmıorm ıyı sısmıyo sankı yas maya sewıorm bende 4 lu alıor buzlukta duruyo
kuruda var ama bı kez yaptım memnun kalmadım
benm bugun yaptgım cok ılgınc oldu ewde cok bayat ekmek vardı buzluga atmıstım hepsını ne yapsam dıe dusunuyodm onlarla nette bı tarıf gordum
1 bayat ekmek
1 su bardagı ygrt
1 su bardagı yag
aldgı kadar un
tuz
kabartma tozu
yoguruyosn ıyıce tabı once ekmeklerı ıslatıp sıkıosn. sonra kucukk kucuk ekmek seklı verdım sandvıch ıcın gbı tadıda cok guzel oldu
canım gerçekten ilginç olmuş.
ben sadece un maya su tuz kullanıyorum.
tarifin linki varsa atarmısın bana fotosu falan varmı değişik birşey olmuş
ekmek bende çok buzluğa atıyorum ihtiyaç oldukça 1-2 saat önceden çıkarıyorum.
bayat ekmeğim yok ama çok güzel görünüyor deneyeceğim içine normal ekmek mi kepekli ekmek mi kullandın ?
normal ekmek kullandım canm ama farketmez ney varsa karstrdım
koy ekmegı normal ekmek tost ekmegı
ekmek kırıntıları sanki tahıllı ekmekmiş gibi görünüyor ellerine sağlık canım deneyeceğim.
ne yediğimi yazmamışım
akşam
1 kase çorba
1 kase salata
bugünü kazasız belasız atlatacağa benziyorum
valla sozumde durdum kızlar
bugun tam 1.5 saat spor yaptım. eve geldiğimde bayılmak uzereydim
briget jones i izleyen var mı bilmiyorum ama briget spor yapıyor kosu aletınde ınınce bacakları bosalıo dusuyor
ondan farkım yoktu valla.
bir de spor manyaklıgına aletlerın birinde bi ara cantamı unuttumiçinde k.kartları kimlik ehliyet. bi an kan beynime cıktı
allahtan bugun sakindide kosa kosa gidip aldım :44:
esim gec gelecekmis o yuzden onu bekleyemeceğim simdi yemege oturucam
aksam
1 tavuk but
atom salata
anladım canım bende yeşil fasulye gibi birşeymi diye merak ettim bende severim barbunyayı
afiyet olsun canım
canım bende aynıyım stresli olunca daha çok yiyorum
bulgur pilavına bayılırım yapınca tabak tabak götürüyorum
canım birşey farkettim yenmemesi gerekenlere küçük porsiyonlar yazmışsın günah çıkartmışsın bende yapıyom bazen
afiyet olsun canım.dışarıdamı spor yapıyorsun?dikkatli ol canım bırakma bir yerde özel eşyalarını heleki cüzdanını benimde buna benzer birşey olmuşdu uğraşta uğraş yani Allah korumuş.
canım sendemi evde ekmek yapıyorsun bende bugünlerde maya almadım alınca bende yapıcam ev ekmeği gibisi yok
Akşam
1 kase çorba (içine 1 dilim ekmek doğradım bayatlar kalmasın diye)
4-5 yemek kaşığı taze fasülye
1 kase salata
eşime patates kavurması yapmıştım
dayanamayıp 3-4 çatal aldım:18:
saat 8,30 gibi 1 fincan yeşil çay içtim su içmeye devam yatana kadar :))
tatlım niyeti bozunca nette online giyim siteleri var sanki sanal magaza gezer gibi ben oraları geziyorum kendime diyorum hedefime ulasınca sunu alıcam diye..ki yaz geldi oyle guzel ciciler varki gorunce vazgecersin.
birde ben oyle krizlerde 3-4 bademle 1 cay bardagı sut iciyorum hem saglıklı hem kalorisi dusuk sut sisiriyor zaten insanı.
bunlar benim yaptıklarım denemekten zarar gelmez dimi tahinli pide yemektense
ayrıca bulgur pilavınıda gormedim sanmapilav yok princ te olsa bulgur da olsa
ohhh ınsl...cnm bnmmmmm 3-4 catal da feda olsun yarın acısını cıkartırsın ınsl...:18:
günaydınnn kızlar
sabah
2 ad kuru kayısı 1 bardak su
1 kase special k yarım yağlı sütle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?